| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Podizanje tjelesne mase ?! u Sport forumu; Evo jos jedno pitanje imam - koliko tezina varira tijekom dana (ujutro, popodne, navecer) ?! Npr. sinoc prije spavanja sam imao 81,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Evo jos jedno pitanje imam - koliko tezina varira tijekom dana (ujutro, popodne, navecer) ?! Npr. sinoc prije spavanja sam imao 81,5 a danas ujutro 80,2. Kako je moguce izgubiti vise od 1 kg doslovno preko noci ?! p.s. koliko su pouzdane kucne vage, one digitalne ?! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Nisi izgubio 1 kg nego si na prazan stomak. Sol u tijelu nahvati malo više vode na sebe pa se to zadržava. Ako si što izgubio onda je to tekućina, nema razloga za strah. Čuj, neznam koja je tvoja digitalna vaga ali moja je 100 %. Nedavno je kupio. Također imam vagu sa utezima koje nemože falit - usporedio sam je sa digitalnom i bilo je 100%. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Stvar je u tome da dok spavaš dehidriraš (neću duboko u fiziologiju). Preko noći gubiš ovisno o tjelesnoj masi, vlažnosti, temperaturi itd. i do 3% težine. Više od toga je već ozbiljna dehidracija... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Citat:
Što to znači? Da bi sad svi trebali prestat jest meso (jer je meso građeno od proteina). A ovo oko svrbeža zubiju - pitaj ti njega jel možda uzimao testosteron... | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Podizanje kilaže ?! Citat:
a da je steroide uzimal to čist sumnjam. (ipak dečko ima 16 g.)
__________________ za PAN spreman | |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! To se slažem! Bolje dat kojih 10 kuna više za provjerenu marku, nego kupovat neko smeće. A što se tiče toga da je momak 16 godina - vidio sam i mlađe koji su bili na testosteronu... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Podizanje kilaže ?! ma ja znam ovog jednog zgledi kaj konj, mjesečno troši 3000 kn na preparate i jedina nuspojava ZA KOJU JA ZNAM je da je postal agresivan (čitaj nestabilan). zna puknut bezveze i tak. sad el mu je to od stvari koje uzima il zato kaj se je napuhnul ko buhtla nebi znao
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 325
![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Treba se znat što se kupuje. Ako neznaš što kupuješ nemoj kupit. The Denver Post - Study: Some supplements contain steroids Preparata svakako previše uzima, nema sumnje. Postoji jedna stvar koja se zove "Roid rage". |
| | |
![]() |
| Tagovi: prehrana, tezina, tjelesna masa, vjezbanje |
« breakdance!
|
Veslanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

Tužno ali istinito