| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Podizanje tjelesne mase ?! u Sport forumu; Teško ćeš naći tablicu, jer se prehrambene tvari doziraju po kilogramu tjelesne težine. Za dobivanje mase moraš unositi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje tjelesne mase ?! Teško ćeš naći tablicu, jer se prehrambene tvari doziraju po kilogramu tjelesne težine. Za dobivanje mase moraš unositi 2 - 3 grama proteina i 3 - 4 grama ugljikohidrata po kilogramu tjelesne težine na dan. Tvoj je izbor odakle ćeš ih dobivati. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Podizanje tjelesne mase ?! samo nemojte žumanje bacati! ono bar početnici koji dižu masu, OK oni koji ju već imaju pa paze na svaki gram masti. pa žumanjci imaju bjelančevina ko bjelanjci!! OK kolesterol, neće to sada ubiti nekoga tko trenira redovno i želi podići masu. a i puni su vitamnina i raznih zdravih sastojaka, a svi samo tako pišu da se jedu samo bjelanci, zbog kolesterola! e pa meni osobno su važnije te bjelančevije koje se bacaju nego kolesterol koji ću pojest! Neko mršav, želi podići masu i negdje vidi da se jedu samo bjelanjci! Pola bjelančevina baca u vodu... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Podizanje tjelesne mase ?! kakva su jaja bolja? Kuhana? Sirova? ...Ja odavno jedem kuhana. Ubijem ih obično 6, ne bacam žumanjke. Prijatelj mi je rekao da se kuhana najbolje ''primaju''. A bjelančevine, koje se inače lako gube termičkom obradom, tu se jako malo gube, zbog ljuske.A sirova se slabije razgrađuju, manje se toga primi. Je li to sve istina? Prije nego sam to saznao često sam jeo sirova, ono popijem na eks... I sada ih ponekad ubijem 3-4 na brzinu, kad nemam vremena za pripremanje, jer nisam 100% siguran je li ovo gore istina. Ako jest, odustajem od sirovih potpuno. Pomagajte!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 17
Poruka: 61
![]() | Re: Podizanje tjelesne mase ?! mene sad zanjima...imao sam s nogometom stanku od nogometa....2 mjeseca...i onda sam poceo uzimati proteine...i dobio dosta kila...malo manje od 10...... i sad kad sam ponovo poceo trenirati...sam izgubio kilu.....i sad stojim na 67kg...dal bi morao poceti uzimati vise doze proteina...il sta...a uzimam proteine samo poslije teretane...poslije treninga ne.....a htio bih dobiti jos barem 8 kila....al da bude opet sve u definiciji kao sto je sad.....ak me kuzite..... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-09-08
Poruka: 4
![]() | Re: Podizanje tjelesne mase ?! pozdrav! zelio bi podignuti misicnu masu, a samim time i tjelesnu...trenutno imam 65 kg i 177 cm (imam 20 godina)! cilj mi je imati cca 75 kg... procitao sam ovu temu i jos neke druge, shvatio sam neke stvari, ali jos puno toga ne znam (kako postaviti trening, kolko serija, ponavljanja raditi itd.) odlazak u teretanu mi ne odgovara (iz vise razloga), pa bi vjezbao doma... ne treniram nikakav sport (jedino tjedno odigram sat-dva nogometa) i nemam nikakvih zdravstvenih problema vidim da na ovom forumu zbilja ima strucnjaka koji znaju, pa bi bio zahvalan kada bi mi netko slozio "plan i program rada"...ne treba to biti nista profesionalno, nije mi cilj izgledati ko bodybuilder ako su vam potrebne jos neke informacije, pitajte... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prehrana, tezina, tjelesna masa, vjezbanje |
« breakdance!
|
Veslanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

).
Kuhana? Sirova? ...