Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Pomoć u Sport forumu; Imam 14 godina, visok sam 1.74 i imam 52 kg. prije 2 mjeseca sam intenzivno poceo trenirat trbusnjake i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-07, 22:05   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 14
Poruka: 14
depa se izdvaja iz mase
Cool Pomoć

Imam 14 godina, visok sam 1.74 i imam 52 kg. prije 2 mjeseca sam intenzivno poceo trenirat trbusnjake i sklekove.Poceo sam s 50 trbusnjaka i 10 sklekova 3 puta dnevno,ujuto,nakon objeda i navecer(iza vecere).prva 2 tjedna sam jeo normalno a onda asm potpuno izbacio sve što deblja (masti ugljikohidrate glukozu-barem sam ja mislio da to deblja) itd..od 60kg moja masa je pala na 52kg..postepeno sam povecao napor i sada vjezbam 3 puta dnevno po 200 trbusnjaka i 50 sklekova.Promjene se vide jer sam dobio 6 trbusnih misica sto nikad prije nisam imao.. ali problem je u tome sto mi nedostaje snage,pa bi zelio znat sto da promjenim u prehrani tako da bi mogao imat vise snage a da mi tijelo ostane u istoj formi, i da trbusni misici budu jos uvijek izrazeni?

hvala

depa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:17   #2 (permalink)
Starter

depa se izdvaja iz mase
Re: Pomoć

Usput nisam dodao, jos sam u razvoju,pa mi roditelji nedozvoljavaju podizanje utega.
Zelio bi jedan strucni savjet.Znam da sam "mozda"premlad al ako moze bilo bi pozeljno!

hvala!
depa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:36   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ovaj trening, koji ti radiš je trening za definiciju ili oblikovanje mišića. Njime nećeš dobiti ni snagu ni mišićnu masu. Ali nastavi s njim.

Dakle, ako želiš povećati snagu, a ne smiješ dizati utege s neta downloadiraj knjigu Pavela Tsatsouline-a "Naked Warior" ili odi na stranicu Rossa Enamaita, ima dosta dobrih stvari za vidjet i naučit.

Ja sam kad sam bio tvojih godina imao isti problem - rješavao sam ga tako da sam u školski ruksak trpao sve teže i teže stvari (ali postupno) i radio s njime sklekove, trbušnjake i čučnjeve. Također, na terasi sam imao šipku na kojoj sam radio zgibove. S tih nekoliko vježbi možeš dosta pojačati snagu nogu, leđa, ruku i prsa. Pokušaj nagovorit roditelje da ti dozvole da vježbaš s bučicama - s njima možeš radit hrpu vježbi, gradacija težine je od 2.5 do 10 kg, što je čisto solidno za tebe i mala je vjerovatnost da ćeš se ozlijedit ili poremetiti nešto u organizmu.

Ako uspiješ, kupi one bučice na kojima se dodaju ploče. Tako će ispast puno jeftinije, trajat će ti cijeli život, i uvijek možeš kupit nove ploče i povećavat težine. Ja sam počeo s takvima, u početku su imale 10kg, sad su na 30.

Ne brini, nisi premlad. Samo moraš paziti da ne pretjeruješ.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 02-07-07 u 22:38.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:36   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,298
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi
neznam al sta nije 52kg na tu visinu premalo?

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
s neta downloadiraj knjigu Pavela Tsatsouline-a "Naked Warior"
znas mozda di bi se to moglo skinuti?
The Busby Babes

Zadnji Uredio daidza : 02-07-07 u 22:45.
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:38   #5 (permalink)
Starter

depa se izdvaja iz mase

u vezi knjige ok, puno hvala!
usput, nisam potpuno izacio sve sto deblja, prehrana - kruha nejedem, tjesteninu(pasta) jedem 1 tjedno, jedem dijetne jogurte(vocni,mlijecni),mnogo voca, i muisli za dorucak..
depa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:46   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
neznam al sta nije 52kg na tu visinu premalo?
Mršav je momak, ali kad uzmeš u obzir da ima 14 godina, onda se ne brinem, doći će to na svoje. Više bi me zabrinuo da ima 80 kg.

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
znas mozda di bi se to moglo skinuti?
Ja sam skinuo na eMule-u. Kažu ljudi da ima i na stranicama s torentima koje sadrže torente i za knjige. Kome se neda čitat, ima i film istog naslova i sadržaja.

Citat:
Pravi autor: depa Pogledaj Poruke
u vezi knjige ok, puno hvala!
usput, nisam potpuno izacio sve sto deblja, prehrana - kruha nejedem, tjesteninu(pasta) jedem 1 tjedno, jedem dijetne jogurte(vocni,mlijecni),mnogo voca, i muisli za dorucak..
Pročitaj malo po forumu o prehrani. Ne trebaš ništa izbacivati, jedi sve, ali pametno. Ti si još mladi, kako sam kažeš, u razvoju. Čak i da pojedeš nešto više, ništa se neće vidjet. Ne brini se trenutno previše oko toga što i koliko jedeš, bolje si uzmi neko vrijeme da naučiš što je zdrava i pametna prehrana i kako ti hrana pomaže da poboljšaš svoje treninge. Nauči slušati svoj organizam, gledaj kako reagira na treninge i prehranu i garantiram ti da ćeš za par godina ti nama ovdje davat savjete! Sad se orijentiraj da naučiš što su ugljikohidrati, bjelančevine, masti, vitamini i minerali, i čemu služe u organizmu.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 23:01   #7 (permalink)
Starter

depa se izdvaja iz mase

Puno hvala!
depa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 23:11   #8 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju

pa da, mislim ako ne zelis atrofirati, bilo bi dobro da malo nabacis kila, jer nemozes dobiti snagu ako nemas sta za razvijati,
skin2yard je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 02:02   #9 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

s više kila bez pomoći određenih supstanci nećeš imat jako izražene trbušne mišiće ali bit će dovoljno dobri, ja vježbam godinama i druge stvari pa znam i ovo kako ide, pogledaj slike boraca iz boksa ili ultimate fighta, nitko nema posebno izražene trbušne mišiće ali su svi jaki ko volovi...
Belial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 09:22   #10 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Belial Pogledaj Poruke
s više kila bez pomoći određenih supstanci nećeš imat jako izražene trbušne mišiće ali bit će dovoljno dobri, ja vježbam godinama i druge stvari pa znam i ovo kako ide, pogledaj slike boraca iz boksa ili ultimate fighta, nitko nema posebno izražene trbušne mišiće ali su svi jaki ko volovi...
pa da, mislim ne mora on biti krupan kao oni..ali 170cm i 50kg...to je ono stvarno premalo, barem nekih 60 kg mislim da bi bilo normalno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prehrana, snaga, trbusni misic, vjezbe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114