| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Pomoć u Sport forumu; Imam 14 godina, visok sam 1.74 i imam 52 kg. prije 2 mjeseca sam intenzivno poceo trenirat trbusnjake i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 14
Poruka: 14
![]() | Imam 14 godina, visok sam 1.74 i imam 52 kg. prije 2 mjeseca sam intenzivno poceo trenirat trbusnjake i sklekove.Poceo sam s 50 trbusnjaka i 10 sklekova 3 puta dnevno,ujuto,nakon objeda i navecer(iza vecere).prva 2 tjedna sam jeo normalno a onda asm potpuno izbacio sve što deblja (masti ugljikohidrate glukozu-barem sam ja mislio da to deblja) itd..od 60kg moja masa je pala na 52kg..postepeno sam povecao napor i sada vjezbam 3 puta dnevno po 200 trbusnjaka i 50 sklekova.Promjene se vide jer sam dobio 6 trbusnih misica sto nikad prije nisam imao.. ali problem je u tome sto mi nedostaje snage,pa bi zelio znat sto da promjenim u prehrani tako da bi mogao imat vise snage a da mi tijelo ostane u istoj formi, i da trbusni misici budu jos uvijek izrazeni? hvala ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć Ovaj trening, koji ti radiš je trening za definiciju ili oblikovanje mišića. Njime nećeš dobiti ni snagu ni mišićnu masu. Ali nastavi s njim. Dakle, ako želiš povećati snagu, a ne smiješ dizati utege s neta downloadiraj knjigu Pavela Tsatsouline-a "Naked Warior" ili odi na stranicu Rossa Enamaita, ima dosta dobrih stvari za vidjet i naučit. Ja sam kad sam bio tvojih godina imao isti problem - rješavao sam ga tako da sam u školski ruksak trpao sve teže i teže stvari (ali postupno) i radio s njime sklekove, trbušnjake i čučnjeve. Također, na terasi sam imao šipku na kojoj sam radio zgibove. S tih nekoliko vježbi možeš dosta pojačati snagu nogu, leđa, ruku i prsa. Pokušaj nagovorit roditelje da ti dozvole da vježbaš s bučicama - s njima možeš radit hrpu vježbi, gradacija težine je od 2.5 do 10 kg, što je čisto solidno za tebe i mala je vjerovatnost da ćeš se ozlijedit ili poremetiti nešto u organizmu. Ako uspiješ, kupi one bučice na kojima se dodaju ploče. Tako će ispast puno jeftinije, trajat će ti cijeli život, i uvijek možeš kupit nove ploče i povećavat težine. Ja sam počeo s takvima, u početku su imale 10kg, sad su na 30. ![]() Ne brini, nisi premlad. Samo moraš paziti da ne pretjeruješ. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 02-07-07 u 22:38. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neznam al sta nije 52kg na tu visinu premalo? znas mozda di bi se to moglo skinuti?
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes Zadnji Uredio daidza : 02-07-07 u 22:45. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 14
Poruka: 14
![]() | Re: Pomoć u vezi knjige ok, puno hvala! usput, nisam potpuno izacio sve sto deblja, prehrana - kruha nejedem, tjesteninu(pasta) jedem 1 tjedno, jedem dijetne jogurte(vocni,mlijecni),mnogo voca, i muisli za dorucak.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć Mršav je momak, ali kad uzmeš u obzir da ima 14 godina, onda se ne brinem, doći će to na svoje. Više bi me zabrinuo da ima 80 kg. Ja sam skinuo na eMule-u. Kažu ljudi da ima i na stranicama s torentima koje sadrže torente i za knjige. Kome se neda čitat, ima i film istog naslova i sadržaja. Pročitaj malo po forumu o prehrani. Ne trebaš ništa izbacivati, jedi sve, ali pametno. Ti si još mladi, kako sam kažeš, u razvoju. Čak i da pojedeš nešto više, ništa se neće vidjet. Ne brini se trenutno previše oko toga što i koliko jedeš, bolje si uzmi neko vrijeme da naučiš što je zdrava i pametna prehrana i kako ti hrana pomaže da poboljšaš svoje treninge. Nauči slušati svoj organizam, gledaj kako reagira na treninge i prehranu i garantiram ti da ćeš za par godina ti nama ovdje davat savjete! Sad se orijentiraj da naučiš što su ugljikohidrati, bjelančevine, masti, vitamini i minerali, i čemu služe u organizmu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć s više kila bez pomoći određenih supstanci nećeš imat jako izražene trbušne mišiće ali bit će dovoljno dobri, ja vježbam godinama i druge stvari pa znam i ovo kako ide, pogledaj slike boraca iz boksa ili ultimate fighta, nitko nema posebno izražene trbušne mišiće ali su svi jaki ko volovi... ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Pomoć Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prehrana, snaga, trbusni misic, vjezbe |
« Kardio trening
|
Zanimljivosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:50.