| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Pomoć oko proteina, da li da uzmem ove? u Sport forumu; WHEY ANABOLIC - oporavak, proteinski obroci (74% proteina) Mješavina koncentrata, izolata i hidrolizata proteina sirutke, lako topiva mjepavina, idealna za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 715
![]() ![]() ![]() ![]() | Pomoć oko proteina, da li da uzmem ove? WHEY ANABOLIC - oporavak, proteinski obroci (74% proteina) Mješavina koncentrata, izolata i hidrolizata proteina sirutke, lako topiva mjepavina, idealna za opravak iza vježbanja ili kao proteinski obrok. Okusi: čokolada, vanilija Sastav: 1 obrok * Energetska vrijednost 115 kcal Proteini 21,5 g Ugljikohidrati 3 g Masti 2 g * 1 obrok = 1 mjerica (25 g) PREPORUKA UZIMANJA: 1-3 obroka dnevno s vodom ili mlijekom, ovisno o potrebama za proteinima. Najbolje ga je uzimati nakon treninga pomiješanog sa ugljikohidratima kao što su banana ili velika jušna žlica meda. pakiranje / obroka kn 750 g / 26 obroka 170,00
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? dal zamaste, tj naprave spek ili napune misic? ja bi trebao dobiti koju kilu, ali ne zelim dobiti spek.
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? Citat:
najlošija kvaliteta su koncentrati i izolati. To ti je ko da samelješ kukuruz i kažeš da su to dobri proteini. Slijde hidrolizati, a najkvalitetniji (najčišći su mikrofiltrati i ultrafiltrati). Što će reći da je ovo tvoje preskupo za ono što nudi. Dobre proteine nemoj gledati po tome tko ih proizvodi, već kako su napravljeni. Ako je mikrofiltrat ili ultrafiltrat onda su kvalitetni i nemoj žaliti dat i koju kunu više za njih!. Ostalo je smeće. Npr. koncentrat sirutke ti je osušena i samljevena sirutka! Sirutka ima oko 10% proteina (koji je dobar), a ostalo je čito smeće. Pa ti sad uzmi taj kocentrat! Što se tiče reguliranja težine i masnog tkiva:ako ne želiš špek, onda ubaci koji kardio trening. Ako previše masnoće dobivaš, to znači da ili previše energije unosisš hranom, ili premalo trošiš treniranjem (loši treninzi)! Još jedan razlog zašto mi je taj preparat sumnjiv:1g proteina ima oko 7 kCal. Pa mi nije jasno kako 21.5 g daje 115 kCal? To znači da je u tom preparatu previše smeća i da uopće nama toliko proteina koliko je napisano! Zadnji Uredio Dr Jekyll : 02-05-07 u 12:47. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Frajer | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? Ja pak nevjerujem proteinima, s njima dobiješ figuru (koju možeš dobiti i malo većim treniranjem) no ipak nedobiješ toliko snage koliko bi dobio inaće običnim vježbanjem. Znam dosta iz iskustva, samoga sebe, a i od kolega ... Ako želiš dobiti na masi nemoj ništa trenirati mjesec-dva, dobiti ćeš masnoće, no lako se to pretvori u mišiće. Ja sam prestao trenirati košarku i u roku od godinu dana dobio sam 20kg... ne bi vjerovao, no naravno nemam "šlauf" oko sebe ![]() Prije sam bio premršav, iako većina ljudi misli da sam koristio neke gluposti, e nisam samo malo (više) volje ...No vjeruj mi više se isplati taj trud, nego uzimanje bilo kakve "kemije" ![]() Doktor ti je dao savijet kako da dobiješ težinu, i rekavši da mu je to što bi ti pio sumnjivo ...tek sam na kraju pročitao njegov tekst ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? Citat:
uh prijatelju, ne slazem se s tobom. kao prvo svaka osoba se razlikuje po prirodi, ja da ne radim nista mjesec dva udebljao bi se sa slauficem. a kao drugo, ocigledno je da ne shvacas sto su to proteini i koja je njihova svrha. mozda ces se sada uvrijediti kaj sam ti napisao, ali ne da mi se ulaziti u polemike... uzivaj!
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Frajer | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? Citat:
![]() Citat:
-ovo govorim samo u dobroj namjeri...
__________________ Inati se SLAVONIJO | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? sorry, nisam objasnio svoju situaciju tako da je moguce doslo do kratkog spoja u komunikaciji. idem u teretanu vec 2 godine konstantno, a 3-4 s prekidima (vojska) i preko zime si nabijem masu na kojih 75 kg (na mojih 168cm) i u definiciji skinem na 71. no onda mi se dogodi da jednostavno skroz propadnem. do sada sam samo pazio na prehranu(evo upravo zvacem pileca prsa )no treba mi nesto sto ce mi zadrzati masu, a to su dakle proteini. aerobno vjezbam dovoljno. evo nemam vise vremena pisati, moram ici, ali u kratko sam objasnio o cemu se radi i za kaj mi trebaju proteini. stovise, dobro bi mi i dosli proteini sa vecim udio ugljikohidrata. mislim.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko proteina, dal da uzmem ove? Čim sam vidio anabolic u nazivu, već slutim da je loše. Umjesto da teško zarađeni novac trošiš na suplemente anabolike, koliko sam zaklujčio, bilo bi bolje da primaš proteine iz namirnica. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pravilna prehrana, prehrana, proteini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

samo malo (više) volje ...
)no treba mi nesto sto ce mi zadrzati masu, a to su dakle proteini. aerobno vjezbam dovoljno. evo nemam vise vremena pisati, moram ici, ali u kratko sam objasnio o cemu se radi i za kaj mi trebaju proteini. stovise, dobro bi mi i dosli proteini sa vecim udio ugljikohidrata. mislim.