| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Powerball u Sport forumu; evo, potaknut tekstom na T-portalu otvaram temu zanima me dal netko ima tu spravicu-igračku, kakva su vam iskustva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Powerball evo, potaknut tekstom na T-portalu otvaram temu zanima me dal netko ima tu spravicu-igračku, kakva su vam iskustva s tim? čitao sam nešto o tome da se zabavljajući s tim mogu ojačati ruke, pa me zanima jel to istina? za one koji neznaju što je to: Powerball je moćna sprava za vježbanje i zabavna igračka u jednom, a sastoji se od žiroskopa koji nevjerojatno dobro uspijeva očuvati mehaničku energiju koju mu prenesete pokretima ruke. Powerball je zasnovan na mehaničkom žiroskopu koji nema nikakav motor niti baterije. Kružnim pokretima ruke povećavate rotaciju žiroskopa, a što se on brže vrti, to su sile koje djeluju na vašu ruku jače. Powerball dolazi u nekoliko različitih verzija, od kojih je najmoćnija metalna, teži jedan kilogram i namijenjena je uistinu ozbiljnim vježbačima, a ostale se verzije razlikuju po broju ugrađenih dodataka. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Powerball citat sa službene stranice Citat:
![]()
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Powerball Dobra je tema samo nam fali ljudi s iskustvom. Ne kažem da bi to čudo kupija ali zanima me kako djeluje od nekoga tko je to proba ako takvih postoji na svijetu. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerball ja sam temu zato i postavio, da vidim jel netko upoznat s tim ili ne, i ako je da vidimo dal ima koristi od toga itd... postavio sam je pod rekreaciju jer kao što je naptune napisao piše da možeš s tim ojačati ruku itd... |
| | |
![]() |
| Tagovi: powerball |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.