| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Powerlifting u Sport forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ Dosta njih unose 10 000 kalorija dnevno... Jaje, meso, riba , sir itd... Zato jer si glup ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting Citat:
Eto sam ti to imam reć... Ajde probaj pojesti 500g proteina samo preko hrane...NEMA ŠANSE...jer bi morao pojesti nevjerojatnu količinu mesa...a to je nemoguće..osim ako misliš da je ono što jedeš samo sastavljeno od proteina... ![]() Daj molim te nemoj se više brukati... Ovom izjavom kome su proteini namjenjeni si sve rekao...dugo nisam vidio veću hrpu gluposti... Ja ti argumentirano kažem zašto to nije moguće , a ti meni jaja, sir, mlijeko, meso, riba....ma daj moooolim te Lik bi morao bit kao cisterna da sve to spremi u sebe... Strašno kakve izjave ![]() Aj tišina i bok ![]() Vidim da si neuk pa ću ti pomoć...evo ovdje možeš pročitat nešto o prehrani i preparatima koje uzimaju prof powerlifteri...klinac...pa se možda opametiš... Tu ti i sam Marin Vlahović govori nešto o tome... Teretana Forum :: Vidi temu - Ishrana sportova snage?? I prije si ti u pubertetu jadniče kakav riječnik koristiš kao da nisi ni osnovnu školu završio , a kamoli nešto bolje i veće... Nisi dostojan konverzacije sa mnom...
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." Zadnji Uredio Adolon : 19-03-08 u 21:54. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting Citat:
Frajer živi u snovima i jedan je od onih "ja ću sve prirodnim putem"....al opametit će se... Kad dođe do jedne granice...pa shvati da nema prek tog...onda ćemo vidjet dal će još propovijedat domaću 'ranu ![]() Namjerno provoira i ništa ne čita ... ne zanimaju ga dokazi koje mu pokažeš... njemu je jedini dokaz u glavi... Čak ga ne može razuvjeriti ni profesionalac...čovjek koji se time bavi cijeli život...strašno ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() mora da su non stop gladni ![]() A kak tek zgledaju ![]() Ma daaaaaaj ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 325
![]() ![]() | Re: Powerlifting Citat:
Znači 2kg tunjevine iznosi 6080 kilokalorija i ima 480 grama proteina. Powerlifteri jedu i preko 10 000 kilokalorija dnevno. 100 grama pilećih prsiju vrijede 39 kilokalorija a u tome ima 16 grama proteina. 3 kila pilećih prsiju ima 1170 kilokalorija i u tome ima 480 grama proteina. 100 grama mekog sira vrijedi 195 kilokalorija i u tome ima 25 grama proteina. 2 kg toga iznosi 3900 kilokalorija i ima 500 grama proteina. Ovo su samo primjeri, ima toga još. Znači moguće je, ako je osoba financijski potkovana toliko hrane kupovati. A proteini iz hrane su bolji. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() dugo se nisam ovak nasmijao... da utvrdim pa da se nastavim smijat...oni jedu 10 000 kilokalorija dnevno i po računici dnevno pojedu 2kg tune, 3kg piletine i 2kg mekog sira? ![]() i evo radi usporedbe koliko recimo lav jede: An adult lioness requires an average of about 5 kg (11 lb) of meat per day, a male about 7 kg (15.4 lb) i sad da čovjek pojede 7kg hrane ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death Zadnji Uredio pajo-patakRi : 19-03-08 u 22:35. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
Ajde mi reci ovo...njima su nakon treninga nužno potrebni proteini da nahrane izmorene mišiće... Šta ti misliš da se hrana koju pojedeš tako brzo razgradi... Postoji nešto što se zove PWM...tzv Post Workout Meal...u kojem je brz unos proteina nakon treninga ključan... Čak se smatra da je najbolje učinkovit ako ga obaviš u 45 min nakon treninga...poslije gubi efektivnost... Čak se izbjegava uzimati proteine u mlijeku jer se s mlijekom sporije "apsorbijraju" popijeni proteini...dakle uzimaju is sa vodom... Sumnjam da dečki odmah nakon treninga zasjednu u teretanu i ručaju... A ako još vjeruješ da dečki jedu 2 kg tunjevine...onda dobro...ja te neću nazivat imenima kojima si ti mene počastio. Istina je da im je količina hrane koju pojedu i ovako enormna...ali moraš shvatit da im tijelo traži više nego što oni mogu pojest...zato su tu proteini da tijelo brzo nahrane i opskrbe ga...
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." Zadnji Uredio Adolon : 19-03-08 u 22:38. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: powerlifting |
« Linkovi
|
Boli me guza!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

29 49.....