| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Powerlifting u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Adolon ok hvala na brzim odgovorima Luka isto nastupa na takmičenjima. Ja sam bavim ovim sportom od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-07 Godina: 28
Poruka: 12
![]() | Re: Powerlifting Luka isto nastupa na takmičenjima. Ja sam bavim ovim sportom od 1998. godine kada sam nastupio na prvom takmičenju. Luka je tu od kraja 2007 s time da je i ranije trenirao u teretani. Zajedno smo osnovali powerlifting klub Zagreb, koji postoji samo na papirima, nema svoj prostor, niti druge članove. Vidimo se u Metalcu! Sutra smo mi dolje! Pozdrav ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting Citat:
Kako izgleda tvoj opći trening (ne mislim na specifične pripreme za određeno natjecanje, već na trening koji ti služi za održavanje snage)? Ako možeš (želiš) opiši koje vježbe radiš, koliko traje trening itd. | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-11-07 Godina: 28
Poruka: 12
![]() | Re: Powerlifting Citat:
Srijedom bench press, tricepsi, bicepsi, trbušnjaci Petak je isti kao i ponedjeljak s tim da radim deadlift sa povišene pozicije. Nema tu velike filozofije. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting Citat:
Vidim ti onog kolegu dosta često... Et vidim da te nema pa me čist interesiralo... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: powerlifting |
« Linkovi
|
Boli me guza!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.