| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Pravilna prehrana, treniranje, kako i što trenirati u Sport forumu; Pošto ne mogu naći kvalitetne slike, a opisivanjem ne bih ništa postigo, napisat ću kako se vježbe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što Pošto ne mogu naći kvalitetne slike, a opisivanjem ne bih ništa postigo, napisat ću kako se vježbe zovu na engleskom pa Googlajte, idite na Youtube, tražite... PONEDJELJAK ORBITREK, BICIKL ILI STEPER 10 minuta RAVNI BENCH-BENCH PRESS KOSI BENCH S BUČICAMA-INCLINE DUMBBELL PRESS VUČENJE NA VRAT (LATISSIMUS)-BACK LAT PULLDOWNS SJEDEĆE VESLANJE USKIM HVATOM-SEATED ROWS SLOBODNI ČUČANJ-SQUATS LEŽEĆA FLEKSIJA NOGU-LYING LEG CURLS POTISAK ZA RAMENA S BUČICAMA-DUMBELL PRES FOR SHOULDERS PRESSDOWN-PRESSDOWN ili PUSHDOWN PREGIB ZA BICEPS SA RAVNOM ŠIPKOM-BARBELL CURLS DIZANJE NOGU IZ VISEĆEG POLOŽAJA (ZA TRBUH)-LEG RAISES SRIJEDA ORBITREK, BICIKL ILI STEPER 10 minuta KOSI BENCH-INCLINE BENCH PRESS RAVNI BENCH S BUČICAMA-DUMBELL PRESS FOR CHEST T-BAR S NASLONOM-T-BAR ROWS EKSTENZIJA LEĐA-BACK EXTENSION KOSI LEG PRESS-ANGLED LEG PRESS LISTOVI STOJEĆI-STANDING CALF RAISES EKSTENZIJA NOGU-LEG EXTENSIONS ABDUKCIJA RAMENA S BUČICAMA-LATERAL RAISES POTISAK S ČELA SA EZ-ŠIPKOM-LYING EZ-BARBELL TRICEPS EXTENSIONS PREGIB ZA BICEPS S BUČICAMA STOJEĆI-BICEPS CURLS KOSI TRBUŠNJACI NA RIMSKOJ KLUPI-INCLINE BENCH SIT-UPS WITH TRUNK ROTATION PETAK ORBITREK, BICIKL ILI STEPER 10 minuta ZGIBOVI ZA PRSA-PARALLEL BAR DIPS LEPTIR NA SPRAVI-PEC DEC FLYS JEDNORUČNO VESLANJE U PRETKLONU S BUČICOM-ONE-ARM DUMBELL ROWS SLIJEGANJE RAMENIMA S BUČICAMA (TRAPEZIUS)-DUMBELL SHRUGS SJEDEĆA ADDUKCIJA NOGU-MACHINE ADDUCTIONS LISTOVI SJEDEĆI-SEATED CALF RAISES PREDRUČENJE S BUČICAMA-FRONT RAISES DVORUČNA EKSTENZIJA S BUČICOM IZNAD GLAVE (TRICEPS)-SEATED DUMBBELL TRICEPS EXTENSIONS SCOTTOVA KLUPA-SCOTT CURLS ili MACHINE CURLS PRETKLON NA CROSS MAŠINI (TRBUH)-HIGH PULLEY CRUNCHES Makar mi je caps lok uključen ne vičem ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što evo ovdje je dosta toga opisano, po ovom programu sam radio, i u 8 mjeseci (manje vise redovite treniranje ali ne uz dobru prehranu) mi se benchpress 3 x 10 povecao sa 40 na 80. Visio sam u teretani po 3 sata najčešće, ali sam radio kvalitetno sa dosta dobrim odmorima iza serija, i 60 minuta trake 30 na pocetku i na kraju. 1 dan bicepsi x prsa, svih 6 vjezbi, 2 dan ramena, leđa i tricepsi, 3. dan noge i stomak, i tako u nedogled, nedjeljom odomor. Ali dobri rezultati se neće pojavit bez dobre prehrane. http://www.croportal.net/forum/zdrav...eretani-19204/ Uglavnom, meni je najjača motivacija za ići u teretanu gledat oznojene guze i sise kako se tresu na crosseru. Zadnji Uredio ice : 10-05-07 u 17:37. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što Citat:
![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što Je, ali mi je nezgodno ići u teretanu, dok dođem tamo prođe vremen i mnogo ostalih gluposti. Kupit ću jednoručne bučice i napravit benč, sa utezima od cementa, i to ću peglat na drugom katu. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što DR JEKYLL inače ne popuštam tako lako, ali vidim da znaš o čem pričaš. Obavezno ću pratit što pišeš o treninzima i prehrani. A za ono oko dijete imaš pravo, al moram malo kurit frku. BTW ko je reko da idem u teretanu samo god dana. Već dugo posjećujem razne teretane samo sam sad puko pa sam skroz na tom. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što Moram dodat nešto što se tiče onog programa koji sam gore napisao. Dakle, taj program ne treba nikome služi za vježbanje do kraja života. Obično sisteme treniranja (dakle zamjena programa, zamjena redoslijeda vježbi u programu, dodavanje ili izbacivanje vježbi u/iz programa...) mjenjamo svakih 6-8 tjedana. To ne vrijedi za totalne početnike (jer se prvo dobro moraju upoznati sa spravama i reakcijama svoga tijela) i za iskusne vježbače (koji ionako rade samo na detaljima i ovakve stvari su davno ostavili iza sebe). Ovaj program ne bi preporučio ni ženama (eventualno možda 6-8 tjedana, da se upoznaju sa spravama i sistemima treniranja) pošto ne cilja nihove "strateške točke", a ni broj ponavljanja i serija im ne odgovara (zbog hormonskog ustroja ženskog tijela. Programe za žene nisam stavljao ni opisivao, pošto se nijedna nije javila da ju to znaima, pa smatram da (za sada) nema potrebe da to opisujem i slažem programe. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrs avljenje, pravilna prehrana, pravilno treniranje, prehrana, treniranje |
« Pingać
|
Bicikl do 2.2k kuna »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.