Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Pravilna prehrana, treniranje, kako i što trenirati u Sport forumu; Citat: Pravi autor: anabolicbody Nije rezim bodybuildera! Dobar trening se napravi za po meni max 1h15min sve preko toga vodi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 22:56   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: pravilna, prehrana, treniranje i kako trenirati i što

Citat:
Pravi autor: anabolicbody Pogledaj Poruke
Nije rezim bodybuildera!
Dobar trening se napravi za po meni max 1h15min sve preko toga vodi u
katabolizam i nedaje napredak.
3h je ludost.
Svakom ko si moze priustit neka si angazira privatnog trenera
bar prva 3mj.
Uffff, moro sam pol teme pretražit da vidim zašto si me qutao...Malo pažljivije pročitaj što je on napisao i zašto sam mu ja tako odgovorio: da sumiram, momak je trenirao svaki dan u teretani, bio u njoj oko 3 sata, ali je efektivno bilo oko 60 minuta anaerobno i 30 minuta aerobno (ako sam dobro shvatio). E sad, doka sam ja bio u bodybuildingu treniralo se po 2-3 treninga dnevno, od toga oko 90 minuta anaerobno podijeljeno u dva treninga (jutarnji i popodnevni) i još po potrebi 30 minuta aerobno navečer. Govorim o hrvatskim vrhunskim bodybuilderima (iako takav režima imaju i Cutler, Coleman...). Ako tako pogledaš, onda je u širem kontekstu, njegov trening bio po bodybuilderskom režimu, ali nije bio kvalitetno izvođen niti s kvalitetnom potporom za bodybuilding.

Ovo oko privatnog trenera se potpuno slažem, jedino što je u Hrvatskoj dosta teško naći kvalitetnog i educiranog privatnog trenera.

P.S. jel to tvoja ruka na avataru? Vinstrol? Ili DECA?

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 20-06-07 u 23:00.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 23:01   #52 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da. Teško je naći kvalitetnog trenera. Većina njih neznaju kurca i tu su samo da isprazne đžepove. Uglavnom uvijek imaju jednu metodu treniranja koje primjenjuju na sve, što je krivo, jer jedna cipela ne pristaje svakome. Najbolje ti je da uzmeš blok i olovu i zapisuješ što si odradio, koliko si odradio, koliko kalorija, jeli bilo ozlijeda i tako dalje, da proučiš kako reagira tvoje tijelo.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 23:15   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Svrha svakog ozbiljnog treniranja i je da naučiš i shvatiš kako ti organizam reagira na vježbanje, da li ima kakvih bolova, kako ih izbjeći, koliko ti treba da se oporaviš od ozljeda...Ako imaš kvalitetnog trenera, on će ti u tome pomoći, tj. služit će kao vodič i savjetnik, ali ako imaš usranog, zgadit će ti se život!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 18:30   #54 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika anabolicbody

Datum registracije: 11-06-07
Godina: 22
Poruka: 27
anabolicbody se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Uffff, moro sam pol teme pretražit da vidim zašto si me qutao...Malo pažljivije pročitaj što je on napisao i zašto sam mu ja tako odgovorio: da sumiram, momak je trenirao svaki dan u teretani, bio u njoj oko 3 sata, ali je efektivno bilo oko 60 minuta anaerobno i 30 minuta aerobno (ako sam dobro shvatio). E sad, doka sam ja bio u bodybuildingu treniralo se po 2-3 treninga dnevno, od toga oko 90 minuta anaerobno podijeljeno u dva treninga (jutarnji i popodnevni) i još po potrebi 30 minuta aerobno navečer. Govorim o hrvatskim vrhunskim bodybuilderima (iako takav režima imaju i Cutler, Coleman...). Ako tako pogledaš, onda je u širem kontekstu, njegov trening bio po bodybuilderskom režimu, ali nije bio kvalitetno izvođen niti s kvalitetnom potporom za bodybuilding.

Ovo oko privatnog trenera se potpuno slažem, jedino što je u Hrvatskoj dosta teško naći kvalitetnog i educiranog privatnog trenera.

P.S. jel to tvoja ruka na avataru? Vinstrol? Ili DECA?
Prop+Bolda

Isprika,
momak nije kompetetivan za diskusiju.
anabolicbody je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 21:08   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Prop+Bolda

Isprika,
momak nije kompetetivan za diskusiju.
Nemaš se zašto ispričavat, svaki komentar je dobrodošao. Ako malo pročitaš po forumu vidjet ćeš da je to ipak rekreativna razina na kojoj ipak pokušavamo objasnit neke osnove teorije vježbanja, daleko je to od ozbiljnog bodybuidlinga.

Samo ti daj komentare, možda nekoga inspiriraš. Ima i posebna tema o bodybuildingu, ali slabo ide.

P.S. koliko dugo radiš na definiciji (mislim na tjedne)?

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 21-06-07 u 21:14.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 23:20   #56 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Nemaš se zašto ispričavat, svaki komentar je dobrodošao. Ako malo pročitaš po forumu vidjet ćeš da je to ipak rekreativna razina na kojoj ipak pokušavamo objasnit neke osnove teorije vježbanja, daleko je to od ozbiljnog bodybuidlinga.

Samo ti daj komentare, možda nekoga inspiriraš. Ima i posebna tema o bodybuildingu, ali slabo ide.

P.S. koliko dugo radiš na definiciji (mislim na tjedne)?
Ako vidim sta interesantno komentirat cu.

Ove godine 8tjedana od sredine maja do sredine srpnja.

...

Zadnji Uredio wonderwall : 21-06-07 u 23:25.
anabolicbody je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 00:05   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Ako vidim sta interesantno komentirat cu.

Ove godine 8tjedana od sredine maja do sredine srpnja.

...
Dosta rano...al ova zima je bila topla pa se manje masnoća nakupljalo...jel ideš možda na kakvo natjecanje pa programiraš formu za tad ili ti jednostavno tako odgovara?
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 22:08   #58 (permalink)
Starter

Dijeta prije ljeta,za ludiranje po jadranu.
Sto se tice natjecanja ako bude sponzora...
Nema kruha u BBu...
anabolicbody je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 04:28   #59 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nadam se da se neće svrućiti, barem do 7:30
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 16:49   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-06
Poruka: 7
CrashStar se izdvaja iz mase

a pogotovo u BB-u nema kruha u hrvatskoj...

a ni ne bi trebalo biti, pogotovo ne bijelog, ipak je to junk food
CrashStar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mrs avljenje, pravilna prehrana, pravilno treniranje, prehrana, treniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114