| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Proteini i aminokiseline u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Pa ja sam mišljenja da i nisu tako skupi... Ja uzimam whey protein...500 g ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Citat:
koliko dugo ih koristiš i jesi zadovoljan?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08 Godina: 32
Poruka: 9
![]() | Re: Proteini i aminokiseline zaboravio sam napisati zašto me to zanima ! imam problema sa kostima tako da je to i jedan od razloga zašto sam se posvetio vježbanju ! liječnička preporuka su isključivo utezi i sprave ! ne smijem dobiti na kilaži zato i ne koristim povečivače mase ali moram vježbati pod opterečenjima tako da se držim više programa za snagu ili najviše do nekih 12 ponavljanja ! inače sam mršav što je u mom slučaju i poželjno ali može se reči da sam malo bolje definiran odnosno više žilav ! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 13
![]() | Re: Proteini i aminokiseline Ajde da ne otvaram jos jednu temu o proteinima imam jedno pitanje...Kupujem u dm i vec neko vrijeme kupujem Das gesunde Plus - Eiweiß 90 sa okusom Vanilije...Moje pitanje je da li to jos tko od vas koristi i da li je to stvarno dobro koliko ga Hvale??? Hvala na odgovoru
__________________ Imam kitu najvecu u Splitu s njome zene razvlace pitu!!! |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Citat:
neko vrijeme sam ih korstio kao pwm nakon treninga, što je bila velika greška pošto se isti sastoje uglavnom od mliječnih proteina i proteina jaja - koji su sporo probavljivi i u krv doalze tek za nekoliko sati nakon konzumacije - puno prekasno za najvažniji obrok nakon treninga iz navedenog razloga sam ih počeo koristiti kao nekakav proteinski međuobrok (na poslu ili kada nisam u mogućnosti pojesti nešto kvalitet) ili za prije sapavanja na dan terninga. miješati ih s malomasnim mlijekom u svakom slučaju. za pwc sam nabavio whey (koji je malo skuplji) ali je zato prava stvar i još nešto. mislim da ti ovaj sa okusom vanilije sadrži manji % proteina na uštrb šećera u odnosu na onaj bez arome - pa ako ti okus nije odvratan preporučan taj bez arome. kvalitetniji je
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 13
![]() | Re: Proteini i aminokiseline Citat:
__________________ Imam kitu najvecu u Splitu s njome zene razvlace pitu!!! | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline namjeravam krenut u teretanu, mislim da cu za pocetak ici 3-4 puta tjedno, samo imam jedan problem, imam brz metabolizam i mislim da bi bez proteina samo gubio na masi. al svi preporucuje Whey proteine koji su znaci proteini dobiveni od sirutke, ima li u njima laktoze i koje proteine bi treba uzimat jer sam alergican na laktozu.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: aminokiseline, proteini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:24.