Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Proteini i aminokiseline u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Pa ja sam mišljenja da i nisu tako skupi... Ja uzimam whey protein...500 g ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-03-08, 13:01   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 452
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase
Re: Proteini i aminokiseline

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Pa ja sam mišljenja da i nisu tako skupi...

Ja uzimam whey protein...500 g dođe cca 110 kn. To ti traje 2 - 3 tjedna tak da ak nemreš skupit 100 kn u tolko vremena onda jesu skupi

Vježbam 3 puta tjedno, klasični split trening, subota kružno...
Uzmem ih nakon treninga i to mi je dosta.
Kojeg su proizvođača i gdje ih nabavljaš?
koliko dugo ih koristiš i jesi zadovoljan?
ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 14:11   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,581
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Pa ja sam mišljenja da i nisu tako skupi....

Moža biti, ja sam na slovenskim "tarifama"!

No, kad sam malo detaljnije pogledo, ovdje su proteini malo jeftiniji, razlike su 2 - 5 eura.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 14:36   #73 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 340
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Optimum je dobra firma, ali ispada da si ga platio više od 90 dolara što je ipak visoka cijena. Da nema te poštarine, bio bi čak i jeftin!
Pa je ali ako se uzme veća količina onda je povoljno. Treba se skombinirat s nekim i poštarinu podijelit.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:29   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,581
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

To da - ako vas je više (recimo 4-5), a poštarina ista, onda je to povoljno.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 09:01   #75 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-04-08
Godina: 32
Poruka: 9
Roško se izdvaja iz mase

Mene zanima kalcij i recimo B vitamini ili opčenito vitamini ! ako znate bilo šta o tome molim za pomoć !
Roško je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 09:20   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-04-08
Godina: 32
Poruka: 9
Roško se izdvaja iz mase

zaboravio sam napisati zašto me to zanima ! imam problema sa kostima tako da je to i jedan od razloga zašto sam se posvetio vježbanju ! liječnička preporuka su isključivo utezi i sprave ! ne smijem dobiti na kilaži zato i ne koristim povečivače mase ali moram vježbati pod opterečenjima tako da se držim više programa za snagu ili najviše do nekih 12 ponavljanja ! inače sam mršav što je u mom slučaju i poželjno ali može se reči da sam malo bolje definiran odnosno više žilav !
Roško je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 19:55   #77 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 13
Dakox se izdvaja iz mase

Ajde da ne otvaram jos jednu temu o proteinima imam jedno pitanje...Kupujem u dm i vec neko vrijeme kupujem Das gesunde Plus - Eiweiß 90 sa okusom Vanilije...Moje pitanje je da li to jos tko od vas koristi i da li je to stvarno dobro koliko ga Hvale??? Hvala na odgovoru
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 13:12   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 452
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dakox Pogledaj Poruke
Ajde da ne otvaram jos jednu temu o proteinima imam jedno pitanje...Kupujem u dm i vec neko vrijeme kupujem Das gesunde Plus - Eiweiß 90 sa okusom Vanilije...Moje pitanje je da li to jos tko od vas koristi i da li je to stvarno dobro koliko ga Hvale??? Hvala na odgovoru
ja ih koristim uglavnom zato što su prilično pristupačni.
neko vrijeme sam ih korstio kao pwm nakon treninga, što je bila velika greška pošto se isti sastoje uglavnom od mliječnih proteina i proteina jaja - koji su sporo probavljivi i u krv doalze tek za nekoliko sati nakon konzumacije - puno prekasno za najvažniji obrok nakon treninga

iz navedenog razloga sam ih počeo koristiti kao nekakav proteinski međuobrok (na poslu ili kada nisam u mogućnosti pojesti nešto kvalitet) ili za prije sapavanja na dan terninga. miješati ih s malomasnim mlijekom u svakom slučaju.

za pwc sam nabavio whey (koji je malo skuplji) ali je zato prava stvar

i još nešto.
mislim da ti ovaj sa okusom vanilije sadrži manji % proteina na uštrb šećera u odnosu na onaj bez arome - pa ako ti okus nije odvratan preporučan taj bez arome. kvalitetniji je
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:42   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 13
Dakox se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
ja ih koristim uglavnom zato što su prilično pristupačni.
neko vrijeme sam ih korstio kao pwm nakon treninga, što je bila velika greška pošto se isti sastoje uglavnom od mliječnih proteina i proteina jaja - koji su sporo probavljivi i u krv doalze tek za nekoliko sati nakon konzumacije - puno prekasno za najvažniji obrok nakon treninga

iz navedenog razloga sam ih počeo koristiti kao nekakav proteinski međuobrok (na poslu ili kada nisam u mogućnosti pojesti nešto kvalitet) ili za prije sapavanja na dan terninga. miješati ih s malomasnim mlijekom u svakom slučaju.

za pwc sam nabavio whey (koji je malo skuplji) ali je zato prava stvar

i još nešto.
mislim da ti ovaj sa okusom vanilije sadrži manji % proteina na uštrb šećera u odnosu na onaj bez arome - pa ako ti okus nije odvratan preporučan taj bez arome. kvalitetniji je
Hvala ti care i ja ih koristim kao pwm, pa sam bas radi ovoga i pitao jer sam na pra mjesta naletio da bas nije ucinkovit kao pwm, pa su mi ljudi preporucili Inko X-treme Whey kazu da je jako dobar...pa cu si morati uzeti.
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 17:28   #80 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

namjeravam krenut u teretanu, mislim da cu za pocetak ici 3-4 puta tjedno, samo imam jedan problem, imam brz metabolizam i mislim da bi bez proteina samo gubio na masi.
al svi preporucuje Whey proteine koji su znaci proteini dobiveni od sirutke, ima li u njima laktoze i koje proteine bi treba uzimat jer sam alergican na laktozu.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aminokiseline, proteini

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114