| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Proteini i aminokiseline u Sport forumu; Whey protein je protein i kao i svaki drugi i sadrži samo bjelančevine i ništa drugo. Problem je š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Whey protein je protein i kao i svaki drugi i sadrži samo bjelančevine i ništa drugo. Problem je što u većinu proizvoda stavljaju dodatke, tako da je najpametnije što ti mogu reći: čitaj deklaracije. ![]() |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline zahvaljujem se, moze jos molim te savjet kolike kolicine uzimat i u kojim vremanskim razmacima, visok sam 192cm i trenutno tezim 86kg, ima slika u zenskom djelu akcije, tako da mozes vidit donekle kakva je definicija. izgubio san 7kg u misec dana sto je krajnje nezdravo, al produkt puno stresa i obaveza, hvala unaprjed.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Sve je ovicsno o tome što ti je cilj na teretani, al nekakva opće formula je 2-3 grama na kilogram tjelesne težine. Znači ti bi trebao dodatno uzimat između 170 i 250 grama proteina. To je jako puno i zato moraš imat žestoke treninge da to potrošiš, inače ćeš se udebjat. Osobno, nastojim prehranu regulirat - prehranom. Proteine kao dodatke uzimam redovito, trenutno mi je prehrana dobra, tako da na svojih 93 kg uzimam 50 grama proteina nakon treninga i to je to! |
| | |
| | #84 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline cilj mi je definirat gornji dio tjela i ruke, jer su mi noge poprilicno jake od bavljenja ronjenjem. tako da s njima nemam toliko posla. znaci uzimati proteine samo nakon treninga i to je to ili nadopunjavat u danima izmedju jer namjeravam ici 3-4 puta tjedno.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Krivo razmišljaš. Ako si bio aktivan prije ronjenjem i sada prestao znači da ti i više noge nisu toliko u formi. Ako se još redovno baviš ronjenjem znači da ti noge donekle imaju nešto snage, ali su izdržljive. Dizanje utega nema veze sa ronjenjem i razvija mišiće na potpuno drukčiji način. Znači kada budeš radio u teretani radi tijelo u cijelosti, tako barem nećeš stvorit neuravnoteženost u mišićima i nećeš imat čačkalice za noge. Druga stvar, ako želiš nabit kilažu noge su najveća mišićna grupa pa bi ih svakako trebao raditi. |
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline da znam, al opcenito imam jake noge u odnosu na gornji dio naravno da cu ubaciti redovni trening nogu, samo govorim da zelim vise definirat gornji dio tjela jer su mi noge vec definirane
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline To ti ovisi o postotku tijelesne masti. Normalno je da je u gornji dio tijela manje definiraniji nego donji. A mast ne možeš skidat sa određenog mjesta nego se skida pojednako sa cijelog tijela. Za to ti je najbolje da uvrstiš trening snage i kondicijski i malo pripazit na prehranu. |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline hvala, jos jedna stvar molim te, proteine, kako ih uzimati, samo nakon treninga ili i u danima kad pauziram...
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline Pa ja ih uzimam samo nakon treninga. Proteini su dobri da te "zakrpe" nakon treninga. Da bi rastao moraš jest pravu hranu i to znatno više nego inače, ali ne previše. A ako si na poslu ili sl. i nemaš vremena za jesti, onda su i proteini dobra alternativa. |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proteini i aminokiseline ok, hvala puno na savjetima. ovih dana krecem u teretanu pa cu viditi kako ce ici, ubacit cu vece doze tunjevine i piletine/puretine u prehranu + standardo voce povrce i ugljikohidrati
| | |
![]() |
| Tagovi: aminokiseline, proteini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.