Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Razlog za bavljenje sportom? u Sport forumu; Zanima me zašto ste počeli baviti nekim sportom, kakve rezultate imate, tj. da li ste ispunili cilj i kako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 11:38   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Razlog za bavljenje sportom?

Zanima me zašto ste počeli baviti nekim sportom, kakve rezultate imate, tj. da li ste ispunili cilj i kako trenutno održavate formu?

Ja sam se kao klinac bavio trčanjem u smislu da sam išao po lokalnim krosevima te sam redovito trenirao odbojku. No, nije mi se sviđala činjenica da sam među najžgoljavijima u generaciji (na 177 cm visine sam imao 55 kg) pa sam krenuo na teretanu. Drugi razlog je bio zdravstveni - pošto imam astmu i oštećeno koljeno, ne odgovaraju mi aerobni sportovi i sportovi u kojima dolazi do dugotrajnijih opterećenja koljena.

Sada se krećem oko 88 - 93 kg, a cilj mi je spustit to na oko 85 kg i to održavat. Od aerobnih aktivnosti odem tu i tamo na nogomet ili košarku i nastojim što redovitije vozit bicikl. Kada koljena ne bole, odem trčat.

Što se tiče nekih sportskih rezultata, puno sam uspješniji kao trener, nego sportaš. To nema smisla opisivat, jer bi zauzelo puno prostora. No, najviše se bavim kondicijskom pripremom sportaša i sportskom medicinom (to su mi hobiji).
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 11:52   #2 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Re: Razlog za bavljenje sportom?

Ah...
... mogao bih bibliju pisati o precima mojim kako sam ja zavolio "košarku", da nepričam tu bibliju ukratko ću napisati kako je košarka jednostavno genetski prenesena na mene

Moj tata, bio mladi košarkaški trener, dok je moja mama igrala košarku, oni se zaljubili, i nastao ja

- rekoh da nepričam duuugo ovo je najbrže rećeno znaći ja se rodio sa košarkaškom loptom, unatoč tome što sam sa 18g prestao baviti profesionalnom košarkom, ama baš svaki dan igram rekreacijski, ako ne vani ili u bazenu, imam dvoranu...

no umjesto košarke, volim odigrati i bilo koji drugi sport, gdje se fizički umaram , razlog je čisto održavanje kondicije i zadovoljne težine
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:03   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,298
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma doktore nešto te već duže vrijeme hoću nešto pitati.

Majmun cijeli život skače s grane na granu, trče i doživi li 30 godina, sretan je.

Kornjača polako, polako cijeli život, nikud ne žuri, ne bavi se sportom i doživi 300 godina. Nešto ne štima.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:06   #4 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Majmun cijeli život skače s grane na granu, trče i doživi li 30 godina, sretan je.

Kornjača polako, polako cijeli život, nikud ne žuri, ne bavi se sportom i doživi 300 godina. Nešto ne štima.
Nisam doktor, no smeta mi kad netko uspoređuje ljude i životinje!
Ako tako misliš zadrži to za sebe, ili par sebe uspoređuj s njima, a ne i mene
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:28   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Ni majmun se ne bavi sportom!

Ljudi i životinje se razlikuju po svom genetskom, fiziološkom, metaboličkom i strukturnom ustroju, te po ko zna još koječemu. Od tuda dolaze razlike i u dužini života.

Moje osobno mišljenje je da nije bitno koliko dugo netko živi, nego koliko kvalitetno! Ako nekome ne odgovara sport, glazba, umjetnost... nek se ne bavi time. U životu je vrlo bitna ravnoteža duha i tijela, to dovodi i do kvalitete života, a i do kvantitete!

Citat:
Pravi autor: Mata Pogledaj Poruke
Nisam doktor...
To pitanje je vjerovatno išlo meni!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:57   #6 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma da za Dr Jekylla je i nije nikakvo ozbiljno pitanje već samo šala.

Mata nešto si na kratkom fitilju danas? Nisam tebe kvotao, a ako nisi doktor nisi bio dužan odgovoriti.
I gdje sam ja to upoređivao životinje i ljude? Samo majmuna i kornjaču!

Doktore slažem se po pitanju dužine i kvalitete života. I po pitanju sporta tj. rekreacije isto.

Neću se više šaliti po ovoj omari.

Zadnji Uredio anthlon : 19-06-07 u 12:59.
anthlon je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 19:53   #7 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Počeo sam trenirati zato što volim sport (MMA, Box, K-1). Trenutno mi je forma u kurcu zbog desnog zgloba i lijevog ramena, a zbog škole neću moć doktoru prije četvrtka.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:58   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Sport volim i pratim od malih nogu. Sav sport, naravno najviše nogomet.

Kad se sjetim vremena kad sam čekao prijenos bilo kakve utakmice, kad sam dva sata s užitkom gledao natezanje Čukaričkog i Rabotničkog, samo neka je sport na TV-u. Navijao sam za Dinamo, poslije je prevladao lokalpatriotizam ali ne mogu reći da navijam za nekoga jer su mi raznorazne igrice oko nogometa pokvarile užitak. Sad mi je samo draže da pobjedi klub koji mi je simpatičniji, ali nema tu više žara.

Aktivno sam igrao nogomet u nižerazrednim klubovima jer sam volio nogomet, jer smo bili dobra klapa. Poslije su došle važnije obveze, bol u koljenu kod tvrdih terena (skoro svi su onda bili tvrdi), pa je nogomet ostao samo rekreacija. Upražnjavam ga koliko god stignem i kad me ne bole leđa (nisu već dugo, hvala Bogu) kao i stolni tenis.
Volio bih da je to češće jer se nakon toga, iako umoran, osjećam super. Još ako je društvo dobro pa doživim i "duhovnu obnovu" zadovoljstvu nema kraja.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:09   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Počeo sam trenirati zato što volim sport (MMA, Box, K-1). Trenutno mi je forma u kurcu zbog desnog zgloba i lijevog ramena, a zbog škole neću moć doktoru prije četvrtka.
Pa nije vrag da si se opet ozlijedio?
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:59   #10 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nije, ali ozlijede ne prestaju. I zglob (od udaranja vreće) i rame me boli.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rekreacija, sport, zdravlje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108