Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Razlog za bavljenje sportom? u Sport forumu; Trenirao sam dosta toga ,zadnjih par godina sam boksao...no zbog posla ne mogu ići na treninge redovito pa sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 01:50   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom
Re: Razlog za bavljenje sportom?

Trenirao sam dosta toga ,zadnjih par godina sam boksao...no zbog posla ne mogu ići na treninge redovito pa sam počeo sam trenirat(po preporuci šprintam piramidalno tri puta tjedno,tri puta vjezbam doma,imam bench,bučice i kosu klupu)....sad sam na 95 kg hoću doć do 100(visok sam 193)......
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:20   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Nije, ali ozlijede ne prestaju. I zglob (od udaranja vreće) i rame me boli.
Možda nebi bilo loše da probaš malo smanjenim intenzitetom udrat vreću?

Postoje dvije mogućnosti: ili ne bandažiraš šaku dovoljno kvalitetno ili imaš slabe tetive i ligamente. Probaj 10 - ak dana udarat vreću lakše, koncentriraj se na brzinu, ne toliko na snagu i eksplozivnost i nakon svakog treninga hladi problematična mjesta. Trebalo bi pomoć.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:28   #13 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Idem u teretanu jer se sponzoruše i jeftine drolje pale na kršna muška tijela
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 10:29   #14 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Uopće nisam stavljao bandažu na ruku ova 2 mjeseca. Jebiga, imam namjeru uzeti ali se treba zajebavat ić to uzet.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:55   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Uopće nisam stavljao bandažu na ruku ova 2 mjeseca. Jebiga, imam namjeru uzeti ali se treba zajebavat ić to uzet.
Dobro da si nisi sve zglobove polomio!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 12:35   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Rolanje, teretana i trčanje jer se poslije fizičkog napora i psihički bolje osjećam, a i budući da ne volim dijete ako mi se dogodi par kila viška sport je najbolji način da se dovedem u red, i oblikujem određene dijelove tijela.
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 13:17   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Sport je način života. Oduvijek se bavim nekim oblikom sportskih aktivnosti i definitivno se ne mogu zamisliti bez toga. Naročito sada kad mi treba ventil za oslobađanje od stresa. Sport je u tome nenadmašan. Upravo iz tog razloga mi teško padaju sve te ozljede koje me sputavaju...
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 20:23   #18 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,757
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Trenirao taekwondo deset godina...prestao zbog....

Ima puno razloga...sadašnja žena,zasičenost treninzima,pripremama,putovanjima...a najbitnije od svega da mi je trener vrhunski kreten...
Nije bio takav al mu je došlo s godinama....

Sve u svemu...brdo ozljeda i posljedica mi je ostalo iz tog razdoblja života al nije mi žao...bila je dobra ekipa u klubu...proputovao sam dosta....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rekreacija, sport, zdravlje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114