| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Razlog za bavljenje sportom? u Sport forumu; Trenirao sam dosta toga ,zadnjih par godina sam boksao...no zbog posla ne mogu ići na treninge redovito pa sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Razlog za bavljenje sportom? Trenirao sam dosta toga ,zadnjih par godina sam boksao...no zbog posla ne mogu ići na treninge redovito pa sam počeo sam trenirat(po preporuci šprintam piramidalno tri puta tjedno,tri puta vjezbam doma,imam bench,bučice i kosu klupu)....sad sam na 95 kg hoću doć do 100(visok sam 193)......
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlog za bavljenje sportom? Možda nebi bilo loše da probaš malo smanjenim intenzitetom udrat vreću? Postoje dvije mogućnosti: ili ne bandažiraš šaku dovoljno kvalitetno ili imaš slabe tetive i ligamente. Probaj 10 - ak dana udarat vreću lakše, koncentriraj se na brzinu, ne toliko na snagu i eksplozivnost i nakon svakog treninga hladi problematična mjesta. Trebalo bi pomoć. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlog za bavljenje sportom? Idem u teretanu jer se sponzoruše i jeftine drolje pale na kršna muška tijela ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlog za bavljenje sportom? Rolanje, teretana i trčanje jer se poslije fizičkog napora i psihički bolje osjećam, a i budući da ne volim dijete ako mi se dogodi par kila viška sport je najbolji način da se dovedem u red, i oblikujem određene dijelove tijela.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Razlog za bavljenje sportom? Sport je način života. Oduvijek se bavim nekim oblikom sportskih aktivnosti i definitivno se ne mogu zamisliti bez toga. Naročito sada kad mi treba ventil za oslobađanje od stresa. Sport je u tome nenadmašan. Upravo iz tog razloga mi teško padaju sve te ozljede koje me sputavaju... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Razlog za bavljenje sportom? Trenirao taekwondo deset godina...prestao zbog.... ![]() Ima puno razloga...sadašnja žena,zasičenost treninzima,pripremama,putovanjima...a najbitnije od svega da mi je trener vrhunski kreten... ![]() Nije bio takav al mu je došlo s godinama.... Sve u svemu...brdo ozljeda i posljedica mi je ostalo iz tog razdoblja života al nije mi žao...bila je dobra ekipa u klubu...proputovao sam dosta....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija, sport, zdravlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.