| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Rekreativni sport u Sport forumu; Svi aerobni treninzi dobri su za svakoga (pod uvjetom da je čovjek zdrav) i nema podjela na muško - žensko. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svi aerobni treninzi dobri su za svakoga (pod uvjetom da je čovjek zdrav) i nema podjela na muško - žensko. Al priznaj da bi ti bilo malo čudno da gledaš muški tim u sinhronizranom plivanju... ![]() Pošto vidim da si pripadnica nježnijeg spola, evo ti još par informacija: za fizičko i psihičko treniranje žena. Najbolji sportovi su vježbanje sa utezima, intenzivniji aerobik i joga. Vježbanje sa utezima trebalo bi biti oko 2-3 sata dnevno, aerobik isto toliko, a joga neograničeno. To je potvrđena informacija, nova istraživanja od ove godine. Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 18:34. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rekreativni sport Rolanje.com a i imam prijatelja koji se bavi brzim klizanjem...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Poznam ja Valentića, dok je još bio student trenirali smo u istoj teretani, vjeruj mi da on tako ne izgleda radi rolanja Stranica je ok, samo nigdje nisam našao ništa tipa fiziologije i anatomije rolanje, gdje se objašnjava zašto je dobro it...Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 18:34. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rekreativni sport Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rekreativni sport nogomet,kosarka i teretana od nedavno....i ponekad kad me pukne odem trcat po sumi....zakon ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Rekreativni sport veslanje, trcanje (mrzim ga), bicikl, utezi doma i tu i tamo teretana
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

a i imam prijatelja koji se bavi brzim klizanjem...