Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Rekreativni sport u Sport forumu; Svi aerobni treninzi dobri su za svakoga (pod uvjetom da je čovjek zdrav) i nema podjela na muško - žensko. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 15:16   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Svi aerobni treninzi dobri su za svakoga (pod uvjetom da je čovjek zdrav) i nema podjela na muško - žensko. Al priznaj da bi ti bilo malo čudno da gledaš muški tim u sinhronizranom plivanju...

Pošto vidim da si pripadnica nježnijeg spola, evo ti još par informacija: za fizičko i psihičko treniranje žena. Najbolji sportovi su vježbanje sa utezima, intenzivniji aerobik i joga. Vježbanje sa utezima trebalo bi biti oko 2-3 sata dnevno, aerobik isto toliko, a joga neograničeno. To je potvrđena informacija, nova istraživanja od ove godine.

Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 18:34.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:26   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Rekreativni sport

Rolanje.com a i imam prijatelja koji se bavi brzim klizanjem...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:29   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Poznam ja Valentića, dok je još bio student trenirali smo u istoj teretani, vjeruj mi da on tako ne izgleda radi rolanja Stranica je ok, samo nigdje nisam našao ništa tipa fiziologije i anatomije rolanje, gdje se objašnjava zašto je dobro it...

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Rolanje.com a i imam prijatelja koji se bavi brzim klizanjem...
Ma ja se slažem sa svime što kažeš, samo ti hoću reći gdje je glavno težište nekog sporta. Naravno da sa varijacijama možeš postići štogod želiš! Ajde, Slavonci smo, dogovorit ćemo se

Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 18:34.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:34   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Poznam ja Valentića, dok je još bio student trenirali smo u istoj teretani, vjeruj mi da on tako ne izgleda radi rolanja Stranica je ok, samo nigdje nisam našao ništa tipa fiziologije i anatomije rolanje, gdje se objašnjava zašto je dobro it...
Ma znam da ne izgleda samo od rolanja, jer se rolam jako dugo, samo sam pročitala da mu je rolanje i vožnja bicikla dio aerobnog treninga...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 22:38   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

nogomet,kosarka i teretana od nedavno....i ponekad kad me pukne odem trcat po sumi....zakon
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 23:16   #16 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Teretana , i ponekad trčim
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 13:20   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase

veslanje, trcanje (mrzim ga), bicikl, utezi doma i tu i tamo teretana
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 15:10   #18 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kickboxing (je borilački, ali je iscrpljujući), teretana, tijelesni i mali balun kad se okupi ekipa.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 17:45   #19 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 871
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

prije se bavio profesionalnom, sada samo rekreacijski košarka, dok se ide pomalo u teretanu i trčanje, no u niti jednomu ne pretjerujem ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rekreacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114