| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Ribolov u Sport forumu; Evo nadam se da na forumu ima zagrizenih ribolovaca(primjetio sam nekog s nickom rapala),pa otvaram raspravu. Pisite gdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 32
![]() | Ribolov Evo nadam se da na forumu ima zagrizenih ribolovaca(primjetio sam nekog s nickom rapala),pa otvaram raspravu. Pisite gdje ko lovi i sta(molim vas nemojte ono tipa:ja lovim u birtiji i te stvari)kakav pribor imate(sad opet nemojte ono molim vas )Inace meni je ribolov hobi(vjerojatno i vise od hobija)broj jedan. Ajd sad udarajte |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: ribolov Sven, Dugo Selo. Ima i ribiča ha? evo sa ekipom lovimo po oklonim vodama (dugo selo, trstenik, bundek, vrbovec, Sava...). Ali se zaletimo i okolo po cijeloj RH. Prošlo ljeto je ekipa dobila na korištenje viksu na Dunavu, jebena ribičija! Lovi ko na moru ? Kako da ubacim koju fotku? |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: ribolov Ajd stavi koju fotku malo da vidimo. Moras ju prvo staviti na neki server pa onda ovdje stavit link. Ja inace lovim pretezno na Savi i to 80% blinkam a odem nekad i lovit sarana(to stari hrani i ima mjesto pa se ja uguzim). |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
![]() ![]() | Re: ribolov Hej! Ja sam ti novi u ovom pa dok skužim to sa slikama, serverom i sl. Stari hrani kažeš, ma bez toga ništa, pogotovo šaran i sl. Ova zima nikako da ode, kod nas na bajeru je led nekih 30cm i nepušta ni zere, katastrofa! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: ribolov Da bez hranjenja nema smisla. Obaveza je to svaki dan ici na vodu po dva puta,ali isplati se,pogotovo mom starom. Ja ti nekako vise volim ici blinkat bucova(bajin,bolen..neznam kako ga vi zovete),i to u proljece i u jesen. To mi je ludilio od ribolova,kad nadjes jato bucova koji se hrane i onda samo peri. Sta ti pretezno lovis? |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() | Re: ribolov Ej bok. Po ljeti zna se, šaran, amur i sl. Kasnije pinanje iliti blinkanje, na raub beš i nejdem. Al sam nedavno za rođendan od frendova dobio novu rolu shimano Biomaster XSA 8000, tri špule i tako. Sad moram još jedino štap ubost, uzet ću neki dvodjelni. A ovo sa slikama? Nisam nikad to stavljao na te servere i sl. Kako to ide? Mogu ti dati mail pa mi napiši tj. objasni pa da probam. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: ribolov Ribolovim da ali na moru, tako da ne kontam nista o ribolovu na rijekama ![]() Imam barke dvije jednu manju 4,10 i jednu 6,60 metara, bavim se skoro svim oblicima ribolova ali preferiram ostima pod feral ili podvodni ribolov, tunju (udicu) i panulu sam tek sad počeo malo ozbiljnije tako da sam tu amater ali biće bolje ovu veću barku sam tek kupio tako da sad ću ))opremu ne bi imalo smisla nabrajati.... pozdrav |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: ribolov Ovo za slike mislim da ima topic pod pomoc,pa malo pogledaj tamo,ali uglavnom uploadas sliku na neki server kao npr www.imageshack.com valjda je ta adresa i onda kopiras taj link i stavis ovdje. Ajd sutra napisem neki bolji post u vezi ribolova, igram warcraft veceras pa sam u guzvi. Zivjeli nije dobar link jeibiga |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: ribolov heluo! jučer sam bio tu kod sebe u dugom selu na bajerima, led 25-30cm ! Petnaestak minuta smo sjekirama mlatili ko majmuni i jedva probili. Možeš se komotno autom furat po njemu! Nego, jel lovi ko na Kupi? Nešto sam čuo da "kod mosta" riba ide ko mutava, al nisam točno skužio gdje je to, kod kojeg mjesta. Jel ima ko da lovi tamo? |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | Re: ribolov Evo za ribolovcejedan filmić, nadam se da se to nikome od vas nije dogodilo... http://rapidshare.de/files/2934717/ohfishy_1_.wmv.html |
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija, rekreativni ribolov, ribolov |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

)