Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova u Sport forumu; Pozdrav! Ako bi netko mogao uputiti nekakav savjet vezan za smanjivanje moje tjelesne težine. Imam 27 godina i 80 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 21:48   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 10
Binke se izdvaja iz mase
Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova

Pozdrav!

Ako bi netko mogao uputiti nekakav savjet vezan za smanjivanje moje tjelesne težine.

Imam 27 godina i 80 kilograma. Cijeli sam život imao manje-više okej liniju, ali prije par godina mi je pripisan lijek za kojeg sam bio upozoren da će podići moju težinu.

Lijek sam prestao uzimati jer mi se stanje popravilo, ali ostale su posljedice. Imam pivkasti trbušćić.

Upisao sam se u teretanu i idem redovito, mada nisam postigao mnogo. Treniram 50 minuta dnevno ( 2.5 km trčanja plus teretana)

Volio bih pokušati promijeniti i prehranu, koja je dosad manje-više standardna "Zagrebačka" fora s doručkom, ručkom i večerom, uz alkohol tu i tamo.

Nisam nekakav sportaš, ali volio bih imati barem ravan trbuh. Ne tražim pločice . Jel' bi mogao tko možda napraviti nekakvu tablicu mojih aktivnosti, ili me uputiti na neku literaturu? Bio bih vrlo zahvalan.
Binke je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 23:25   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 271
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase
Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova

Zdravo. Ima mnogo tema u podforumu i u njima ima puno informacija, pogledaj ih.

A ti prvo nama reci što spada u "teretana" (detaljno što radiš, koliko radiš i s kojim težinama) i reci nam što jedeš inače u ta tri obroka. S alkoholom ćeš se morat pozdravit.
rommel~ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:29   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Brate, više rada, manje spavanja. Moraš promijeniti ishranu u korist proteina. Unos masnoće i ugljikohidrata smanjiti , povećati dnevnu proteinsku dozu. I radi trbušnjake svakodnevno.

Evo ti jedna odlična stranica, nadam se da će ti pomoći:

Fitness / Aerobik | Fitness.com.hr
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:32   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 27
Poruka: 136
HrvojeBB

trbusnjaci ne skidaju salo s stomaka.
HrvojeBB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:37   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

jačaju trbušne mišiće, pojačan rad mišića i njihovo povećanje ubrzavaju metabolizam (mnogo više troše enrgije iz tijela, nego pasivna inertna masa) ubrzan metabolizam spaljuje masti, normalno da neće raditi samo trbušnjake, treba raditi sve grupe mišića. ali je nabitnije ubrzati metabolizam. više manjih i zdravijih obroka dnevno, aktivniji život i dostatan oporavak

Zadnji Uredio Korozija : 25-03-08 u 00:41.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:40   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 27
Poruka: 136
HrvojeBB

s trbusnjacima samo jacas , i izgradujes trbusne misice,al ne skidas salo.. a to on zeli.shvacas?znaci ako oces smrsavit,sredi prehranu, i radi aerobni trening
HrvojeBB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:43   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da, skida se i trbušnjacima nešto ali to nije vježba za skidanje sala koliko ja znam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:44   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

@hrvoje
nije istina. jači i izgrađeniji trbušni mišići crpe više energije iz tijela i ubrzavaju metabolizam. ubrzan metabolizam spaljuje zalihe masti ako je ostvaren pravilan omjer carbsa/proteina/masnoće. kao što rekoh, neće raditi samo trbušnjake, već će trčati i raditi druge vježbe. ako bude samo promjenio ihranu bez treninga, imati će manji trbuh ali će biti mlohav i mekan
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:29   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Binke Pogledaj Poruke
Nisam nekakav sportaš, ali volio bih imati barem ravan trbuh. Ne tražim pločice
Ako te ne zanima nikakav sport i samo se želiš riješiti sala, onda ti teretana uopće ne treba. Samo trči i pazi šta jedeš i piješ.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 11:17   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 10
Binke se izdvaja iz mase

Rommel,
Citat:
Zdravo. Ima mnogo tema u podforumu i u njima ima puno informacija, pogledaj ih.

A ti prvo nama reci što spada u "teretana" (detaljno što radiš, koliko radiš i s kojim težinama) i reci nam što jedeš inače u ta tri obroka. S alkoholom ćeš se morat pozdravit.
Znam, već sam gledao, ali sam htio samo ovako pitat da mi možda netko nešto direktno veli.

Moj trening se sastoji od zacrtanih 2.5 kilometara dnevno, koje istrčim za 15 minuta. Ostatak treninga provodim na spravama. Možda će zvučat glupo, ali budući da zna bit gužva kod mene- na onima koje su slobodne. Dižem u prosjeku 40 kila.
Binke je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108