| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova u Sport forumu; Pozdrav! Ako bi netko mogao uputiti nekakav savjet vezan za smanjivanje moje tjelesne težine. Imam 27 godina i 80 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 10
![]() | Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Pozdrav! Ako bi netko mogao uputiti nekakav savjet vezan za smanjivanje moje tjelesne težine. Imam 27 godina i 80 kilograma. Cijeli sam život imao manje-više okej liniju, ali prije par godina mi je pripisan lijek za kojeg sam bio upozoren da će podići moju težinu. Lijek sam prestao uzimati jer mi se stanje popravilo, ali ostale su posljedice. Imam pivkasti trbušćić. Upisao sam se u teretanu i idem redovito, mada nisam postigao mnogo. Treniram 50 minuta dnevno ( 2.5 km trčanja plus teretana) Volio bih pokušati promijeniti i prehranu, koja je dosad manje-više standardna "Zagrebačka" fora s doručkom, ručkom i večerom, uz alkohol tu i tamo. Nisam nekakav sportaš, ali volio bih imati barem ravan trbuh. Ne tražim pločice . Jel' bi mogao tko možda napraviti nekakvu tablicu mojih aktivnosti, ili me uputiti na neku literaturu? Bio bih vrlo zahvalan. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 271
![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Zdravo. Ima mnogo tema u podforumu i u njima ima puno informacija, pogledaj ih. A ti prvo nama reci što spada u "teretana" (detaljno što radiš, koliko radiš i s kojim težinama) i reci nam što jedeš inače u ta tri obroka. S alkoholom ćeš se morat pozdravit. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Brate, više rada, manje spavanja. Moraš promijeniti ishranu u korist proteina. Unos masnoće i ugljikohidrata smanjiti , povećati dnevnu proteinsku dozu. I radi trbušnjake svakodnevno. Evo ti jedna odlična stranica, nadam se da će ti pomoći: Fitness / Aerobik | Fitness.com.hr
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova jačaju trbušne mišiće, pojačan rad mišića i njihovo povećanje ubrzavaju metabolizam (mnogo više troše enrgije iz tijela, nego pasivna inertna masa) ubrzan metabolizam spaljuje masti, normalno da neće raditi samo trbušnjake, treba raditi sve grupe mišića. ali je nabitnije ubrzati metabolizam. više manjih i zdravijih obroka dnevno, aktivniji život i dostatan oporavak
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 25-03-08 u 00:41. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova da, skida se i trbušnjacima nešto ali to nije vježba za skidanje sala koliko ja znam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova @hrvoje nije istina. jači i izgrađeniji trbušni mišići crpe više energije iz tijela i ubrzavaju metabolizam. ubrzan metabolizam spaljuje zalihe masti ako je ostvaren pravilan omjer carbsa/proteina/masnoće. kao što rekoh, neće raditi samo trbušnjake, već će trčati i raditi druge vježbe. ako bude samo promjenio ihranu bez treninga, imati će manji trbuh ali će biti mlohav i mekan
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 10
![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Rommel, Citat:
Moj trening se sastoji od zacrtanih 2.5 kilometara dnevno, koje istrčim za 15 minuta. Ostatak treninga provodim na spravama. Možda će zvučat glupo, ali budući da zna bit gužva kod mene- na onima koje su slobodne. Dižem u prosjeku 40 kila. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

. Jel' bi mogao tko možda napraviti nekakvu tablicu mojih aktivnosti, ili me uputiti na neku literaturu? Bio bih vrlo zahvalan.