| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova u Sport forumu; Hvala vam ekipa, sjajni ste. Odlučio sam izbaciti alkohol preko tjedna, u vikendu ću popit koje piće. Nisam sportaš, tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 325
![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Samo zapamti jednu stvar. Što više rada i bolje prehrane uložiš dobit ćeš bolje i brže rezultate. Good luck. Btw. taj link nisam poslao da se prdiržava točno tih namirnica ili dijete, poslao sam da lik pročita šta su ugljikohidrati a što proteini i da zna dalje sam sastaviti svoju prehranu. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova ne mogu vjerovati. ajde objasni kako trbušnjaci ne skidaju salo. dokaži. daj mi dokaze, činjenice, a ne samo isprazne tvrdnje. rad trbušnjaka, kao i drugih mišićnih grupa ubrzavaju metabolizam, izgrađuju mišiće i spaljuju masti.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 26-03-08 u 15:51. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ovdje si stvarno dobio puno korisnih savjeta, ali sve se svede na osnovno ako hoćeš mršaviti....70% se odnosi na hranu i 30% na tjelesnu aktivnost za željene rezultate. Ljudi ne razmišljalju koliko jedi i kakvu hranu jednu jer im je normlano s obzirom na životne navike. S druge strane bitno je kakv tjelsna aktivnost i koliko, nije ponat za mršavljenje otici samo u teretanu, bitna je vrsta treninga. odabrane vježbe pod stručnim nazorom i rezultat je neizostavan.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Citat:
http://www.naturalnews.com/z006981.html Pogotovo obrati pažnju na dio u tekstu gdje je objašnjeno zašto i kako se masnoća najviše "taloži" baš na trbuhu... Maxie: ti si tipičan primjer čovjeka koji treba dodatke prehrani! I ja isto ponekad moram radit po 10 sati i nemam vremena otić ni popišat se, a kamoli jest. Ali zato uvijek imam vremena popit proteinski shake, čija priprema traje 20 sekundi. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 27-03-08 u 09:58. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Smanjivanje kila (škembe) nakon lijekova Citat:
Ja se uglavnom pridržavam onog recepta: proteinski shake neposredno nakon terninga (uvečer uglavnom) te slijedeće jutro. Znači na dane bez treninga ne uzimam dodatno proteine. Je li možda u tome greška, pošto u 4mj teretane nisam dobio niti kg na vazi (iako ogledalo kaže da napredujem a i dižem sve veće terete)? Možda da pokušam na svakodnevnoj bazi koristiti navedeno kao nekakav međuobrok kada ne stignem normalno ručati?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.