Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Sprava za vježbanje u Sport forumu; namjeravam kupit spravu za vježbanje, imam priliku kupit ovu na slici za 1700 kn, jel vrijedi te novce ? nemojte ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-07, 20:37   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-07
Godina: 23
Poruka: 134
lukinjo se izdvaja iz mase
Question Sprava za vježbanje

namjeravam kupit spravu za vježbanje, imam priliku kupit ovu na slici za 1700 kn, jel vrijedi te novce ?
nemojte mi sad imaš u getrou, metrou itd...., molio bi samo kužioce
hvala

2555555.jpg

btw. ima 70 kg utega, kaj se toga tiče meni dovoljno i jedno 7 vježbi ...
lukinjo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:27   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Sprava za vježbanje

Ako si se definitivno odlučio da kupiš spravu, pripazi na ove detalje:
1) Da ima čvrstu, masivnu i stabilnu konstrukciju. U trgovini je probaj malo prodrmat lijevo-desno. Ako se ljulja, ne bacaj novce!
2) Pazi da ti ne uvale špagu u sajlama, dobro provjeri da su čelične sajle u onoj plastici. Ako je špaga - ne kupuj!
3) Da li ima servis u Hrvatskoj i gdje? Ako se nešto slomi, najgore je kad odeš reklamirat, a oni ti kažu da im ju dostaviš, pa će ju za dva mjeseca vozit u Austriju, pitanje kad ćeš ju dobit natrag! Obično u zamjenu dobiješ neku glupost i svoju spravu više ne vidiš...

Ta na slici je Body sculpting, kolko mi se čini. Oni imaju solidne sprave, samo pripazi ne ovo što sam napisao. Ako ne ispunjava samo jedan kriterij, vrijedi koliko i staro željezo. Ne padaj na fore tipa špaga je jednako čvrsta i sigurna, meni je to bilo dobro itd.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 20-07-07 u 21:30.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:40   #3 (permalink)
Regularni forumas

ova ima sajlu za prijenos utega
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 22:28   #4 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika anabolicbody

Datum registracije: 11-06-07
Godina: 22
Poruka: 27
anabolicbody se izdvaja iz mase

Radje kreni u najblizi fitnes centar za te pare mozes vjezbat
solidno bar godinu i pol u ter.
Takve univerzalne sprave su za apsolutne pocetnike i nakon
mjesec dana vjezbanja biti ce ti nedovoljno tih 7 vjezba.
A i ako ti dopizdi vjezbanje nece ti biti zao para u maglu bacenih.
eto moje misljenje...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 23:09   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

To je istina, bolje dobra teretana, nego takva sprava. Al ako se čovjek odlučio...

Pogledaj jel ta sajla čelična!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 23:51   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: anabolicbody Pogledaj Poruke
Radje kreni u najblizi fitnes centar za te pare mozes vjezbat
solidno bar godinu i pol u ter.
Takve univerzalne sprave su za apsolutne pocetnike i nakon
mjesec dana vjezbanja biti ce ti nedovoljno tih 7 vjezba.
A i ako ti dopizdi vjezbanje nece ti biti zao para u maglu bacenih.
eto moje misljenje...
teretana me trenutno ne zanima, zakaj misliš da će mi 7 vježbi bit premalo ?
ak znaš koje se sve mogu radit nabroji, jel ja ne znam ,tnx.
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 00:01   #7 (permalink)
Regularni forumas

samo me zanima kaj misle stručnjaci za vježbe i sprave o dotičnoj , jel vrijedi te pare ?
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 01:35   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Koliko ja vidim, ova sprava je kombinacija lat sprave, leptira i sprave za ekstenziju kvadricepsa (s tim da one bučice ne idu zajedno). Pa gledaj tih 70 kila
nije dovoljno za lat i za leptir. Leptir izolira tvoje mišiće što je vrlo loše. Ekstenzija kvadricepsa ti može ozlijediti ligamente. Stoga, ja etiketiram ovu mašinu kao - smeće!!! U ovoj spravi ništa nećeš trenirat nego ćeš izgubit vrijeme sjedeći. Ova sprava je česta u komercijalnim fitness centrima kojoj je glavni cilj da se ti osijećaš ugodno i još misiš kako treniraš nešto a zapravo ti pokupi pare.

Evo ja ću ti predožiti što sve možeš kupiti za 2000 kuna i što je puno, puno kvalitetnije i dovoljno. To će bit kombinacija vježba u kojoj će se kao otpor koristiti tvoja tjelesna težina i sobodni utezi.

Power tower (stanica za zgibove i propuste)

Evo ovakvu vrlo kvalitetnu spravu možeš nać za 75 - 100 $. Vrlo je bitno da provijeriš čvrstoću sprave i koliko sprava može kila izdržati (120 - 150 kg je sasvim dovoljno ako misliš kasnije dodavat utege na sebe za razvijanje snage)
Ova sprava zamjenuje lat mašinu (ona kurčevlja šipka sa vrha one sprave koja se povlači) puno je efikasnija. Isto tako ima stanicu za propuste (ove dvije horizontalne šipke na koje se lik naslonio) je odlična vježba za ruke i prsa. Isto
nudi mogućnost vježbanja donjih trbušnjaka. - Sprava vrijedi 50 puta više od one gori i jeftinija je.

Par bučica

Ovo je dosta jeftino za kupiti a i jednostavno je za napraviti, pa možeš i sam. Uzmi dovoljno ploča za dodavat. Imaš onoliko izbora za vježbe sa bučicama koliko te mašta ograničuje. Definitvno ovo moraš imat. Nemoj uzeti one popunjene (sa okruglim krajevima) jer kako (ako) napreduješ ta težina ti neće biti dovoljna i nećeš moći nadodati ploče na nju pa će ti trebati novi.

Pojas

đ

Kako (ako) budeš napredovao možeš uzeti ovo ili weighted vest

Kako bi dodao otpor vježbama kao što su propusti i zgibovi. Osobno mislim da je bolja ova pancirka jer s njom možeš više vježba raditi. Možeš ih nabavit povoljno preko interneta.

Bench

Je dobra jer pomoću nje možeš jako puno vježba raditi (npr. bench press). Bitno je da pogledaš stabilnost nogu za pomicanje dijelova (meni je ova noga od donjeg dijela poklopila palac dok sam je premiještao, srećom nije ništa bilo)

I Barbell (opcionalno)

Dobra je za dosta vježbi, kao benchpress, deadlift i čučanj, bila bi dobar dodatak, ali nije toliko bitna. Sve ove viježbe možeš i sa bučicama. Razlika između ove šipke i bučica je u tome da svaka ruka radi za sebe, tj. na šipci ti se može desiti da tvoja desna ruka više pritiska od lijeve time više treniraš desnu ruku jer ona podržava lijevu.

Sve ovo kvaitetno možeš naći (ili sam izraditi neke) za oko 2000 kn (ako uzimaš bez dostavjanja) i ne treba ti ništa više. Šta se tiče vježbi, Jekyll i ja ti možemo dati specifične odgovore tvojim određenim ciljevima (bila to da hoćeš ojačati, postati izdržljiviji ili samo izgubiti nekoliko kilograma) pa samo pitaj

Zadnji Uredio ice : 21-07-07 u 01:41.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 07:00   #9 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,105
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: lukinjo Pogledaj Poruke
namjeravam kupit spravu za vježbanje, imam priliku kupit ovu na slici za 1700 kn, jel vrijedi te novce ?
nemojte mi sad imaš u getrou, metrou itd...., molio bi samo kužioce
hvala

Privitak 107800

btw. ima 70 kg utega, kaj se toga tiče meni dovoljno i jedno 7 vježbi ...
takva sprava (olpranov skuplji i bolji model) kod mene sa popustom dođe 1350 kn. tak da nađi jeftiniju trgovinu.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 19:57   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
takva sprava (olpranov skuplji i bolji model) kod mene sa popustom dođe 1350 kn. tak da nađi jeftiniju trgovinu.
di kod tebe, di je taj dučan ?
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sprava, vjezbanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111