| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Sprava za vježbanje u Sport forumu; igram nogomet...teretana ne dolazi u obzir zato jer nemam bas teretanu u blizini, a za gubit sat-sat i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-03-08
Poruka: 1
![]() | Re: Sprava za vježbanje Citat:
Planiram kupit ove sprave pa me zanima dal toga ima za kupiti u Zagrebu odnosno u Hrvatskoj? Ako ima, gdje? A ako nema, zna li itko koja je najbolji site za kupnju tih stvari? Thanx za info | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 327
![]() ![]() | Re: Sprava za vježbanje Pogledaj sportske dućane i supermarkete po Zagrebu i zapamti cijene. Pogledaj na e-bayu isto. Upiši u google tipa power tower, weighted vest i dip belt i pronaći ćeš stranice na kojima se prodaju ali mislim da ćeš najbolju ponudu dobit na e-bayu ili amazonu. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 26
![]() | Re: Sprava za vježbanje ja bih isto power tower! nasla sam jednog na njuškalu: http://www.njuskalo.hr/oglas112883 1900kn, jel to ok cijena?? |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() | Re: Sprava za vježbanje aha, gledala san na amazonu, i tamo su od 100-200$ ali je isporuka samo u usa. tribala bih nac nekoga da mi to napravi, neku kombinaciju. Da bude pricvrsceno na strop, to mi se cini dobra kombinacija. Sta vi mislite? |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | Re: Sprava za vježbanje Citat:
ako vec hoces spravu, uzmi samo onu za trbusnjake, radi sklekove i s bucicama. i to ti je sve... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Sprava za vježbanje Citat:
iskopaj si na netu neke osnovne varijante trbušnjaka pa deri. osnovno je da radiš odvojene vježbe za gornje donje i bočne trbuš.mišiće. i nikako nemoj raditi klasične trbušnjaka - znači one gdje trup podižeš skroz do koljena u uspravni položaj - najčešća greška. samo kratke i kontrolirane pokrete.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: Sprava za vježbanje ali meni je to prvenstveno za zgibove! kako ću ih radit bez šipke? mislim da su zgibovi super za cijelo tijelo. Na benama ima "teretana na otvorenom", ima šipka za zgibove ali je tanka i dosta visoko (no imaš švedske ljestve + bavan ;-). Dosta ekipe tamo radi zgibove sa rukavicama šta je super, i sa trzajem nogu, pomažu se tako, šta nije super - tj. mislin da se to tako ne radi?! S druge strane ja mogu napravit 4 zgiba - jedva, pa nisan baš neki stručnjak ![]() Zadnji Uredio tigri : 16-06-08 u 14:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sprava, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:51.

đ