| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Sprava za vježbanje u Sport forumu; Citat: Pravi autor: F4Z3R_031 bitna je samo kontrakcija misica. i sprava je potrebna jer neam di noge zakacit noge se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: Sprava za vježbanje Citat:
tako ih ja radim već mjesecima i zadovoljan sam rezultatima + ne opterećuje mi kralješnicu za donje ti je dovoljno da se rukama primiš za neki čvrsti predmet i lagano podižeš ispružene noge nekih 30-ak cm iznad zemlje (ne previše jer onda naglasak više nije na donjim trbušnima). imam negdje sliku sa brdom vježbi za sve skupine trbušnih uza koje ti ne treba nikakva sprava - ali je ne mogu naći ![]() imamo i poseban topic o trbušnim...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 622
![]() | Re: Sprava za vježbanje Citat:
) i da, to s nogama nema potrebe radit, osim ako nemas vise snage pa sipomognes malo... @maxie aj ako nadjes te vjezbe uploadaj ih tu ili meni na pm posalji | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 18
![]() | Re: Sprava za vježbanje da je šipka većeg opsega možda nebi tako žuljala, da je bar gumirana, ili možda ja namam baš snage!? U svakom slučaju rukavice će spasit stvar. I dobro kažeš, cool su, pari se da znam šta radim ;-)E sad 1. na koji način čvrsto uglavit šipku za zgibove. Da zoven kakvog majstora bauštelca? 2. u zid ili strop? 3. koje težine i kojeg promjera i još nešto, jel koristi ko opremu V-gym. Di se može nabavit? Ja bih utege i opet prikladnu šipku :-) Zadnji Uredio tigri : 17-06-08 u 14:19. |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() | Re: Sprava za vježbanje misliš onu okomuto? ![]() pa ne bi bilo loše, striptiz i je za sobu :-) ovu za zgibove... sasvim mi je svejedno, da je negdi po kući, blizu. A ovu drugu, to mi je samo za čučnjeve pa da mogu dodavat opterećenje. Ne trebaju mi nikakve klupice i sl. ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: Sprava za vježbanje
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() | Re: Sprava za vježbanje Da dobro! Znaš i gotovo ![]() ma najbolje u svakoj prostoriji po jednu. Šta'š se ograničavat ;-) Vježbe za trbušne mišiće BPM - aerobic, pilates, workout na dnu imate linkove i na Vježbe za mišiće nogu i stražnjice Vježbe za leđne mišiće Vježbe za mišiće ruku, ramena i prsa |
| | |
![]() |
| Tagovi: sprava, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.

)
znam šta radim ;-)