| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Teretana? Gdje? u Sport forumu; mislio sam ići u ovu na zavrtnici al mi se nekak ne da gdje bih još mogao ići da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teretana? Di? JA išao vidjeti ovu na Zavrtnici, ocjena... preskupa, previše pedera (ja upisao u Google Teretana Zavrtinica, prve tri stranice sa Gay.hr) i prefancy, koji će ti kurac osobni trener, da stalno stoji uz tebe i pametuje, za početak ti netko pomogne i poslje sam treniraš, nisi debil. Ja sam išao (sad je stiska sa parama) u Sil-Sport, to je kod Pashe na krugama. Dobra, opremljena, dosta ljudi koji će ti pomoći i ukazati na greške, jeftina(200kn), ali ponekad zna biti gužva. Inače imaš i onu preko puta Kvatrića, koja je 250kn-10% za studente, nije loša.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teretana? Di? Mada?? Meni rekli 300 u što je uključen osobni trener i svi sadržai i nema nekih drugih opcija, al to je bilo davno, možda privlače nove, ako je 100kn idem i ja tamo, ko jebe pedere, nek gledaju... ![]() ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teretana? Di? Evo CIJENIK Kaže 99kn/mj. za studente, ali od 8-16... Meni to ne odgovara, najčešće ne stignem u teretanu prije 16...
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teretana? Di? Ma to za mene nema šanse, jer imam faks po cijele dane, ali sestra ide tamo, a na kartici nema ni imena ni slike, pa ću posuditi jednom, da vidim kako je tamo, samo se nadam da kad ju provuče ona žena tamo, neću dobiti čudan pogled zbog ženskog imena na monitoru... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Teretana? Di? Citat:
![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbor teretane, teretana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.