| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; Adolone, mislim da ti stručnjaci koje tamo spominješ vole popit pivicu, pa sebi (i tebi) za utjehu govore da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Adolone, mislim da ti stručnjaci koje tamo spominješ vole popit pivicu, pa sebi (i tebi) za utjehu govore da je pivski trbuh mit. Ja ne znam, jer ne pijem pivu. Ali znam jednog doktora koji kaže da litra vina dnevno nije ništa loše, nego da je to čak vrlo zdravo. Iako je doktor, izgleda ko pijandura i ima veliki crveni nos. |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
Meni je tako svejedno stvara li piva pivski trbuh jer osobno ne pijem (ili vrlo rijetko...samo u posebnim prilikama)... | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
| |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 76
![]() | Imam pitanje!!! Da li postoji klupa za trbušnjake kojoj se može nagib podesiti tako da može biti i vodoravna i kosa? I ako postoji, preporučite mi određeni model, uz ne previsoku cjenu jer ipak je to za po doma sprava... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Energetics multitrainer 180 - oko 400kn u Mercatoru (ne znam točno kako se sportski dućan koji je tamo zove).
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Moze li se ikako imati ravan trbuh bez vjezbanja ...Ove godine ima da ga nema , zadnjih par god sam imala ''gospodarski pojas'' koji mi je bio simpatican (jer ga NIKAD nisam prije imala) ali vise ne, no chance...Prije 2 ljeta sam imala 7kg vise nego sad, i onda sam se salila da su idealne proporcije jedne dame 90-90-90, upravo kao moje. Nema toga vise, kupujem rolerice (ne mogu jos da nadjem dobre) i odoh danas na pilates, nema vise cici-mici... p.s. ja redovno spammam, ili promasujem temu, jos nikako da se naucim redu, ispricavam se ![]() |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: pubertet, salo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

...
, zadnjih par god sam imala ''gospodarski pojas'' koji mi je bio simpatican (jer ga NIKAD nisam prije imala) ali vise ne, no chance...