Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; Adolone, mislim da ti stručnjaci koje tamo spominješ vole popit pivicu, pa sebi (i tebi) za utjehu govore da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 23:01   #151 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red

Adolone, mislim da ti stručnjaci koje tamo spominješ vole popit pivicu, pa sebi (i tebi) za utjehu govore da je pivski trbuh mit.
Ja ne znam, jer ne pijem pivu. Ali znam jednog doktora koji kaže da litra vina dnevno nije ništa loše, nego da je to čak vrlo zdravo.
Iako je doktor, izgleda ko pijandura i ima veliki crveni nos.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 23:05   #152 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,590
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Adolone, mislim da ti stručnjaci koje tamo spominješ vole popit pivicu, pa sebi (i tebi) za utjehu govore da je pivski trbuh mit.
Ja ne znam, jer ne pijem pivu. Ali znam jednog doktora koji kaže da litra vina dnevno nije ništa loše, nego da je to čak vrlo zdravo.
Iako je doktor, izgleda ko pijandura i ima veliki crveni nos.
Ne, pazi ,meni nitko to ne govori...ja sam samo iz znatiželje htio vidjeti ima li šta u tome...
Meni je tako svejedno stvara li piva pivski trbuh jer osobno ne pijem (ili vrlo rijetko...samo u posebnim prilikama)...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 00:25   #153 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
eh ja upravo radim na njima...
otkad mi je dragi otisao krenula sam intenzivno u vitu svaki dan sam tamo na aerobicu i nekada odradim i po 2 treninga odjednom..
trbusne misice je lako dobiti ali najvaznije je otopiti salo koje ih prekriva...pa cak i ako ga ima vrlo malo..
nakon mjesec dana ne veceranja i svakodnevnog treninga ja sam pre zadovoljnaznam da to na zenskama nije bas sexy ali ja misice i savrsen trbuh naprosto obozavam!
najbitnije je da se rade serije potpuno razlicitih vjezbi kako se ne bi fokusirali samo na jedan dio trbuha...
ja recimo obozavam vjezbe kada se lezi i kada se podizu i spustaju skupljene noge jer se tada radi na donjem dijelu trbuha koji je meni kod zenski najvise sexy.
ali imam jos vise od mjesec dana pa se nadam da cu dok se dragi ne vrati postici savrsenstvo...
a od sutra idem na ultra drasticnu mesnu dijetu kako bi otisla sva voda i zadnji viskovi sala s mene..
tako da se misici extra vide...malo sam sick...ali vjerujte ekipa kada jednom krenete tako onda postanete full nabrijani na to..
Da. trbusni misice se izgraduju u teretani, al moraju postat vidljivi, sto zelimo, zar ne? Zato treba prehranu sredit sto je najvaznije, i aerobni treninzi.. nist drugo
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:09   #154 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 76
luigi752 se izdvaja iz mase
Smile Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red

Imam pitanje!!! Da li postoji klupa za trbušnjake kojoj se može nagib podesiti tako da može biti i vodoravna i kosa?
I ako postoji, preporučite mi određeni model, uz ne previsoku cjenu jer ipak je to za po doma sprava...
luigi752 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 11:07   #155 (permalink)
Banned

Hm.Ja sam vidio u vinkopromu za mislim malo vise od 150 kn neku.. nije losa
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 11:33   #156 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,769
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: luigi752 Pogledaj Poruke
Imam pitanje!!! Da li postoji klupa za trbušnjake kojoj se može nagib podesiti tako da može biti i vodoravna i kosa?
I ako postoji, preporučite mi određeni model, uz ne previsoku cjenu jer ipak je to za po doma sprava...
Energetics multitrainer 180 - oko 400kn u Mercatoru (ne znam točno kako se sportski dućan koji je tamo zove).
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 11:36   #157 (permalink)
Banned

Al ja to nikad nebih uzimo za kuci, jedino ovu od oko 200 kn. Radije bi si nakupovo jos tegova.. Ok ak imas para na bacanje, onda uzmi
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 12:14   #158 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Moze li se ikako imati ravan trbuh bez vjezbanja ...
Ove godine ima da ga nema, zadnjih par god sam imala ''gospodarski pojas'' koji mi je bio simpatican (jer ga NIKAD nisam prije imala) ali vise ne, no chance...
Prije 2 ljeta sam imala 7kg vise nego sad, i onda sam se salila da su idealne proporcije jedne dame 90-90-90, upravo kao moje.
Nema toga vise, kupujem rolerice (ne mogu jos da nadjem dobre) i odoh danas na pilates, nema vise cici-mici...

p.s. ja redovno spammam, ili promasujem temu, jos nikako da se naucim redu, ispricavam se
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:02   #159 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Moze li se ikako imati ravan trbuh bez vjezbanja ...
Ove godine ima da ga nema, zadnjih par god sam imala ''gospodarski pojas'' koji mi je bio simpatican (jer ga NIKAD nisam prije imala) ali vise ne, no chance...
Prije 2 ljeta sam imala 7kg vise nego sad, i onda sam se salila da su idealne proporcije jedne dame 90-90-90, upravo kao moje.
Nema toga vise, kupujem rolerice (ne mogu jos da nadjem dobre) i odoh danas na pilates, nema vise cici-mici...

p.s. ja redovno spammam, ili promasujem temu, jos nikako da se naucim redu, ispricavam se
TEsko, jedino na nezdrav nacin, al u to necu.. Vjezbanje i pravilna prehrana je jedini pravi nacin.Nista bolje od tog neces nac. Ma samo ti izbaci junk, i slatko, i coca cole itd.. i to je vec nesto . i malo trci, vozi bicikl, i trebalo bi bit bolje
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 15:28   #160 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,581
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Moze li se ikako imati ravan trbuh bez vjezbanja
Da. Liposukcija.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pubertet, salo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114