Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Lindemann male bučice od 3-4 kg.... pa razne vježbe s njima... Kao što su drugi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 11:28   #181 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Skidanje trbuha ?!

Citat:
Pravi autor: Lindemann Pogledaj Poruke
male bučice od 3-4 kg....
pa razne vježbe s njima...
Kao što su drugi napisali, te težine su premale. Uz iole ozbiljniji program, za 2-3 tjedna ih uopće nećeš osjetit.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:18   #182 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
Lindemann je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Kao što su drugi napisali, te težine su premale. Uz iole ozbiljniji program, za 2-3 tjedna ih uopće nećeš osjetit.
imam ja i utege, starije Elan 6 KG
Lindemann je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 23:11   #183 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 286
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lindemann Pogledaj Poruke
imam ja i utege, starije Elan 6 KG
Ma sve ispod 10 kila je šala. Ovi manji utezi mogu poslužiti u kondicijsku svrhu, i za vježbe tipa saxon side bend.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 09:42   #184 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 432
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Ma sve ispod 10 kila je šala. Ovi manji utezi mogu poslužiti u kondicijsku svrhu, i za vježbe tipa saxon side bend.
Ove od 6kg eventualno može koristiti za bicepse i tricepse određeno vrijeme. U krajnjoj liniji i kao dodatni teret kod iskoraka i čučnjeva. Ali sve je to jad i čemer kad moraš uvijek vježbati s istom težinom...
anyway bolje išta nego ništa kažu

uglavnom, ili se upiši u teretanu ili se koncentriraj na bodyweight vježbe. imaš ovdje i knjiga o tome ili potraži malo na google-u.
za skidanje sala i dovođenje u formu to bi ti sa aerobnim vježbama trebalo biti i više nego dovoljno. jedino onda ne računaj da ćeš nabit neku spekrtakularnu mišićnu masu, al to ti pretpostavljam nije niti bitno.
ponestalo perja.

Zadnji Uredio maxie : 02-04-08 u 09:49.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 14:47   #185 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-09-07
Poruka: 33
Tricky_rux se izdvaja iz mase
Question Trbušni mišići:kako ih dovesti u red

Koliko je optimalno gubljenje sala do ljeta u pubertetu(ako to ima kakve veze) s tim da vozim bike 3-4 sata na dan jer sam biker i svi mi kazu da nemam sala...i da mi se vide sve plocice...blabla al ja na to kazem da skoro svatko od njih ima salo i da se potrude malo oko tijela...xd mislim na trbusno salo (imam ga fkt malo al ocu jos manje da se cijeli six pack vidi full)

fala unaprijed

ruxion
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:01   #186 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,373
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: gubljenje sala u pubertetu

Odgovore potraži malo po forumu

Rekreacija

i ovo je tema o tome

http://www.croportal.net/forum/rekre...i-u-red-36009/

i ubuduće malo prolistaj po forumu prije otvaranja teme, jer većina stvari je već opisana, a imaš gore tagove s kojima pretražuješ teme
by Eric Cartman
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:15   #187 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Trbušni mišići:kako ih dovesti u red

Temu sam premjestio ovdje, jer ovdje i spada! Daka je dobro primjetio: prije otvaranja nove teme treba provjeriti da li već nešto slično postoji.

Slijedeći put više neću premještati, nego brišem!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 15:27   #188 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-07-07
Godina: 24
Poruka: 3
jollyb se izdvaja iz mase
Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ab roler 50kn , klupica za trbušnjake polusavinuta 300 kn
može mala pomoć:
gdje kupiti taj ab roller?
thx
jollyb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 17:20   #189 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 286
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Možeš ga kupiti u skoro svakom supermarketu. Ja sam svog nabavio u Metro-u. Međutim da ti rečem par stvari o tom ab roller-u. Stvar je jako teška za savladat. Mogučnosti su da nećeš moći izvesti vježbu ni sa koljena. Namijenjen je da ojača stabilizaciju u tvojim trbušnim i leđnim mišićima, najbolji alat što se tiče toga. Kada budeš napravio puni rollout sa koljena trebat će ti par mjeseci da dođeš do faze da budeš spreman napraviti puni sa nogu. Koristi zid kao pomagalo da blokira dok dođeš do točke do koje ne možeš dalje.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 20:44   #190 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-07-07
Godina: 24
Poruka: 3
jollyb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Možeš ga kupiti u skoro svakom supermarketu. Ja sam svog nabavio u Metro-u. Međutim da ti rečem par stvari o tom ab roller-u. Stvar je jako teška za savladat. Mogučnosti su da nećeš moći izvesti vježbu ni sa koljena. Namijenjen je da ojača stabilizaciju u tvojim trbušnim i leđnim mišićima, najbolji alat što se tiče toga. Kada budeš napravio puni rollout sa koljena trebat će ti par mjeseci da dođeš do faze da budeš spreman napraviti puni sa nogu. Koristi zid kao pomagalo da blokira dok dođeš do točke do koje ne možeš dalje.
fala
jollyb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pubertet, salo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113