Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; Citat: Pravi autor: j.zanetti E pa i radim po 3 4 serije sa 20 kg po 20 puta To ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 13:45   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
E pa i radim po 3 4 serije sa 20 kg po 20 puta
To je to! Mala težina i veliki broj ponavljanja.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:05   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ajde mi pošalji link na pm te stranice!

Možeš i meni poslati pls?
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:19   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Dr Jekyll za tebe je to možda mala težina al ja nisam u teretani vidio nikog osim sebe da stavlja ploču za benč na prsa pa radi trbušnjake...
Mora da si jebeno utreniran (a ja se ponosio s ovim)
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:45   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
Dr Jekyll za tebe je to možda mala težina al ja nisam u teretani vidio nikog osim sebe da stavlja ploču za benč na prsa pa radi trbušnjake...
Mora da si jebeno utreniran (a ja se ponosio s ovim)
Nemoj uzimat ploču, ona je jako nezgrapna, uzmi bučicu! Uz malo treninga brzo ćeš doć do duplo većih težina nego što ti omogućuje ploča. Ja sam tu vježbu prestao radit kad sam došao do bučice od 50 kg. Tu vježbu više ne radim, jer jako opterećuje donji dio leđa.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 11:17   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ma radio sam s bučicom ali nemrem je fržat kak spada, mislim probat ću ponovno ali nekak je nezgodno, znam da će dat veće opterećenje al jbg...
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 11:42   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Ja sam ju uvijek držao sa strane, za ploče. Ako ju držiš za ručku, više će te ruke bolit, nego trbuh.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:38   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,810
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Ja sam nekad imao te tako zvane pločice, dok sam igrao nogomet i išao u teretanu. Nogomet več ne treniram četiri godine i malo sam se udebljao, tj dobio sam malo masnih naslaga preko trbušnih mišiča, koji su još tu samo od maščoke ne dolaze previše do izražaja. Malo sam čitao ovu temu i složio bi se ove standardne viježbe za trbušnjake opterečuju leđa i zato se meni to više neda raditi, jel sam ih se hvala bogu naradio u životu i neda mi se ponovno prolaziti iste muke. Ali čini mi se da ču nešto morati poduzeti iako je ovo mrkotrpan proces. Ovo sa pločom na prsima je ok stvar ali opet češ sjebati leđa. Evosad sam počeo opet rekreacijski igrati balun, sad če lito i plivanje i možda se upustim u viježbanje. Zanima me koji je najbolji preparat za topljenje masnih naslaga? Nije da ih imam previše, samo se teško tope.

FCB
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 15:09   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Zanima me koji je najbolji preparat za topljenje masnih naslaga? FCB
Dakle, ako imaš dovoljno aerobnog treninga i ako ti je prehrana u redu, osbno bih ti preporučio L-carnitin. Opisan je u jednoj od tema odmah u prvom postu (mislim da se radi o temi Pravilna prehrana) pa si pročitaj malo. Ako dosada nisi koristio fat burnere, on je dobar za početak, jer bi ti ovi drugi mogli biti prejaki i nepotrebno te iscrpiti.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 15:14   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Svjesna sam da muškarci žele imati trbušne i da ih žene vole. Ali nije mi jasno zašto. Kod mene je obrnuto: čim vidim dečka s izrađenim trbušnim mišićima, prva mi je asocijacija da provodi barem 4-5 sati dnevno vježbajući a to mi je taaaaako odbojno. I uvjerila sam se da su muškarci koji imaju takve trbuhe gotovo isključivo egoisti i narcisi. Stalno razmišljaju o tim svojim redovima pločica a često i pričaju o njima. Uglavnom, to mi uopće nije privlačno. Normalan trbuh, može biti i za nijansu veći, odaje nekakav familijaran i svestran pristup životu a ne samo zatucanost teretanom i zdravom prehranom.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 15:53   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

ciaos imaš dosta pravo...
Npr ja odkad sam skino svu tu kilažu i odkad se vidi da redovito vježbam dosta često se osvrćem u razgovorima na to, al to nije zbog toga kaj sam sam sebi najljepši nego zato kaj mi najviše interesa i vremena ode na treninge i kako ih unaprijediti...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pubertet, salo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114