| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; E da... Dr Jekyll ja mislim da ti je manje opterećenje kada radiš s pločom jer onda ne daje pritisak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red E da... Dr Jekyll ja mislim da ti je manje opterećenje kada radiš s pločom jer onda ne daje pritisak na manji dio tijela već recimo da je tih 20 kg raspoređeno po cijelom gornjem dijelu torza, dok je s bučicama obrnuto i do sada nisam osjetio nikakvu bol u leđima iako svaki drugi dan napravim 500 - 600 trbušnjaka kako kad... Pokušavam naći sebi one na kojima je i bez opterećenja teško raditi kao one već spomenute viseće.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Citat:
), kao i u estetskom pogledu.Pročitao sam negdje da ako želiš impresionirati prijatelje - bildaj ruke i ramena/prsa, a ako želiš impresionirati cure - radi na trbušnim mišićima... Osim toga, ako si pažljivo čitala mogla si primjetiti kako su upravo trbušni mišići ti koji se ne "bildaju" klasičnim bilderskom metodama (da se tako izrazim, molim stručnjake da se ne uvrijede ), već aerobnim aktivnostima i pravilnom prehranom.Ako si ti osoba koja više cjeni lijenčine i osobe koje ne misle na svoje zdravlje i dane provode pred televizijom, a ne baveći se nekim oblikom sportskih aktivnosti - to je tvoje pravo. Egocentričnost i narcisoidnost su osobine ljudi koje nemaju veze sa sportskim načinom života niti izgledom trbušnih mišića... Citat:
Ja ga koristim 15-ak dana i zadovoljan sam Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 18:11. | ||
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red oćete recept. jednostavno. trenirao sam vaterpolo prije neke 4 g.,prestao sam ali su pločice još tu. malo ih dovedem u red 5-6 puta mjesečno.ono tek toliko i to ne radim puno, možda 100 kom. moj savjet upišite se na plivanje ili vaterpolo jer to razvija sve mišiće. oni koji su na moru nek ljeti više plivaju i to je to. ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Nemam volje za plivanje i totalni sam antitalent, znam tolko da se ne utopim. Dr Jekyll kaj veliš na novi mi avatar, potakle me sve ove rasprave o treninzima ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
Zanetti:ako je to tvoja ruka, odsad ti pišeš savjete o vježbanju ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Zanetti:ako je to tvoja ruka, odsad ti pišeš savjete o vježbanju [/quote] ![]()
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
![]() baš sam počeo s trbušnjacima prije kojih 3 tjedna, svaki dan napravim 120-150 i već ima rezultata ![]() da sad baš ne tražim previše,pitat ću tu: dal valja šta onaj prah koji se miješa s mlijekom za mišičnu masu ili takve slične kerefeke?? Zadnji Uredio mab : 28-05-07 u 22:39. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red Citat:
FCB | |
| | |
| | #40 (permalink) | ||
Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: pubertet, salo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

), kao i u estetskom pogledu.
), već aerobnim aktivnostima i pravilnom prehranom.