Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Trbušni mišići:kako ih dovesti u red u Sport forumu; E da... Dr Jekyll ja mislim da ti je manje opterećenje kada radiš s pločom jer onda ne daje pritisak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 15:56   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Trbušni mišići i kako ih dovesti u red

E da...
Dr Jekyll ja mislim da ti je manje opterećenje kada radiš s pločom jer onda ne daje pritisak na manji dio tijela već recimo da je tih 20 kg raspoređeno po cijelom gornjem dijelu torza, dok je s bučicama obrnuto i do sada nisam osjetio nikakvu bol u leđima iako svaki drugi dan napravim 500 - 600 trbušnjaka kako kad...
Pokušavam naći sebi one na kojima je i bez opterećenja teško raditi kao one već spomenute viseće.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 16:03   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 436
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Svjesna sam da muškarci žele imati trbušne i da ih žene vole. Ali nije mi jasno zašto. Kod mene je obrnuto: čim vidim dečka s izrađenim trbušnim mišićima, prva mi je asocijacija da provodi barem 4-5 sati dnevno vježbajući a to mi je taaaaako odbojno. I uvjerila sam se da su muškarci koji imaju takve trbuhe gotovo isključivo egoisti i narcisi. Stalno razmišljaju o tim svojim redovima pločica a često i pričaju o njima. Uglavnom, to mi uopće nije privlačno. Normalan trbuh, može biti i za nijansu veći, odaje nekakav familijaran i svestran pristup životu a ne samo zatucanost teretanom i zdravom prehranom.
Ne znam zašto ih žene vole, ali vjerojatno ima nešto u poruci koju osoba odašilje o svom zdravom načinu i stilu života (suprotnost pivskim trbusima koji asociraju na lokanje pivčuge i ležanje na kauču ispred telke), zatim u podsvjesnoj sferi (vezano uz sex... ), kao i u estetskom pogledu.

Pročitao sam negdje da ako želiš impresionirati prijatelje - bildaj ruke i ramena/prsa, a ako želiš impresionirati cure - radi na trbušnim mišićima...

Osim toga, ako si pažljivo čitala mogla si primjetiti kako su upravo trbušni mišići ti koji se ne "bildaju" klasičnim bilderskom metodama (da se tako izrazim, molim stručnjake da se ne uvrijede ), već aerobnim aktivnostima i pravilnom prehranom.

Ako si ti osoba koja više cjeni lijenčine i osobe koje ne misle na svoje zdravlje i dane provode pred televizijom, a ne baveći se nekim oblikom sportskih aktivnosti - to je tvoje pravo.

Egocentričnost i narcisoidnost su osobine ljudi koje nemaju veze sa sportskim načinom života niti izgledom trbušnih mišića...

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Dakle, ako imaš dovoljno aerobnog treninga i ako ti je prehrana u redu, osbno bih ti preporučio L-carnitin. Opisan je u jednoj od tema odmah u prvom postu (mislim da se radi o temi Pravilna prehrana) pa si pročitaj malo. Ako dosada nisi koristio fat burnere, on je dobar za početak, jer bi ti ovi drugi mogli biti prejaki i nepotrebno te iscrpiti.
Imaš ga u DM-u za 40-ak kuna.
Ja ga koristim 15-ak dana i zadovoljan sam

Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 18:11.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 17:20   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
E da...
Dr Jekyll ja mislim da ti je manje opterećenje kada radiš s pločom jer onda ne daje pritisak na manji dio tijela već recimo da je tih 20 kg raspoređeno po cijelom gornjem dijelu torza, dok je s bučicama obrnuto i do sada nisam osjetio nikakvu bol u leđima iako svaki drugi dan napravim 500 - 600 trbušnjaka kako kad...
Pokušavam naći sebi one na kojima je i bez opterećenja teško raditi kao one već spomenute viseće.
Eto, sam si sebi dao odgovor! Naime, ako jedan način ili varijacija određene vježbe tebi odgovara (pod uvjetom da ju pravilno radiš), nema tog trenera na svjetu koji ti smije reći da nebi to trebao radit. Svi smo mi donekle različiti, nekom neka vježba odgovara više, nekom manje, nekom uopće ne odgovara. Ako imaš uspješan recept - drži ga se! To i je svrha treniranja.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:14   #34 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 174
mirko_zg se izdvaja iz mase

oćete recept. jednostavno.
trenirao sam vaterpolo prije neke 4 g.,prestao sam ali su pločice još tu.
malo ih dovedem u red 5-6 puta mjesečno.ono tek toliko i to ne radim puno, možda 100 kom.
moj savjet upišite se na plivanje ili vaterpolo jer to razvija sve mišiće.
oni koji su na moru nek ljeti više plivaju i to je to.
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:37   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Nemam volje za plivanje i totalni sam antitalent, znam tolko da se ne utopim.

Dr Jekyll kaj veliš na novi mi avatar, potakle me sve ove rasprave o treninzima
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:49   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
oćete recept. jednostavno.
trenirao sam vaterpolo prije neke 4 g.,prestao sam ali su pločice još tu.
malo ih dovedem u red 5-6 puta mjesečno.ono tek toliko i to ne radim puno, možda 100 kom.
moj savjet upišite se na plivanje ili vaterpolo jer to razvija sve mišiće.
oni koji su na moru nek ljeti više plivaju i to je to.
Normalna reakcija ljudskog tijela na vodu je stvaranje potkožnog masnog tkiva (što se dobro vidi kod naših vaterpolista). Ako plivač ili vaterpolist ima pločice na trbuhu, onda to definitivno nije radi vaterpola ili plivanja, već dodatnih vježbi i treninga koje radi van bazena (kako sam kažeš, radiš trbušnjake). Iako, jaka definicija kod vaterpolista i plivača totalno je kontraproduktivna, jer to znači da ta osoba nema energije za duže vrijeme. Ja osobno se ne sjećam kad sam vidio vaterpolski ili plivački tim u kojem svi živi imaju pločice!
Zanetti:ako je to tvoja ruka, odsad ti pišeš savjete o vježbanju
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:30   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Zanetti:ako je to tvoja ruka, odsad ti pišeš savjete o vježbanju[/quote]
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:30   #38 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,775
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke

Pročitao sam negdje da ako želiš impresionirati prijatelje - bildaj ruke i ramena/prsa, a ako želiš impresionirati cure - radi na trbušnim mišićima...
zato ja radim oboje
baš sam počeo s trbušnjacima prije kojih 3 tjedna, svaki dan napravim 120-150 i već ima rezultata

da sad baš ne tražim previše,pitat ću tu: dal valja šta onaj prah koji se miješa s mlijekom za mišičnu masu ili takve slične kerefeke??

Zadnji Uredio mab : 28-05-07 u 22:39.
mab je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 00:25   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,639
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Dakle, ako imaš dovoljno aerobnog treninga i ako ti je prehrana u redu, osbno bih ti preporučio L-carnitin. Opisan je u jednoj od tema odmah u prvom postu (mislim da se radi o temi Pravilna prehrana) pa si pročitaj malo. Ako dosada nisi koristio fat burnere, on je dobar za početak, jer bi ti ovi drugi mogli biti prejaki i nepotrebno te iscrpiti.
Jesi li mislia L-caritin u kombinaciji sa fat burnereom ili solo. I di ih ima kupiti(jel istina da ih ima u dm). Jako se loše kužim u te stvari. Sad neznam jel imam dosta aerobnih treninga, tri puta tjedno igram mali nogomet, trčanje mi ne pada na pamet to mi je dosadno, nikad ga nisam volio ni dok sam trenira.

FCB
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 08:51   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
da sad baš ne tražim previše,pitat ću tu: dal valja šta onaj prah koji se miješa s mlijekom za mišičnu masu ili takve slične kerefeke??
Da, samo pazi da uzmeš proteine u čistom obliku, jer ako uzmeš ugljikohidrate samo ćeš se udebljati. Pogledaj sastav i pokušaj naći takav preparat u kojem je najviši postotak proteina.

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Jesi li mislia L-caritin u kombinaciji sa fat burnereom ili solo. I di ih ima kupiti(jel istina da ih ima u dm). Jako se loše kužim u te stvari. Sad neznam jel imam dosta aerobnih treninga, tri puta tjedno igram mali nogomet, trčanje mi ne pada na pamet to mi je dosadno, nikad ga nisam volio ni dok sam trenira.

FCB
L-carnitin je aminokiselina koja pospješuje metabolizam masnoća. Opisan je u temi "Pravilna prehrana" u prvom postu pa malo pročitaj da dobiješ osnove o doziranju itd. Kažu ljudi da ga ima u DM-u, iako ja ipak više vjerujem trgovinama sportske prehrane. Ako ideš tri puta tjedno na nogomet, onda ga uzmi 30-45 minuta prije početka nogometa. Pokušaj nabaviti tekući koncentrat, puno su bolji od tableta ili kapsula.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pubertet, salo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113