| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Trčanje u Sport forumu; Definitvno treba imati dobre tenisice za trčanje. Od firmi preporučujem Mizuno i, definitivno, New balance, koji je best buy. U ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trčanje Definitvno treba imati dobre tenisice za trčanje. Od firmi preporučujem Mizuno i, definitivno, New balance, koji je best buy. U Hrvatskoj je još relativno nepoznat, vani su cijene za iste modele 2-3 puta više. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: trčanje ajd vi meni recite... dal postoji neki klub il koji već K**** di bi mogao trenirati recimo trčanje na 5-6km kao neki maraton il na 100 metara. mislim znam da to mogu i sam( znam koje idu vježbe za brzo trčanje,izdržljivost i bla bla), al ipak je veća učinkovitost napredovanja kad 10 ili 20.orica rade zajedno, zato jer jedni drugima konkuriraju!!! inače bavim se sportom od kad znam za sebe ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trčanje Za takvo nešto, moraš trenirati eksplozivnost i brzinsku izdržljivost. Također, moraš imat dobru kondiciju, pa se poslije treninga (ili posebni trening) trči par kilometara. Pošto je to dosta specifično, najbolje bi bilo da se učlaniš u neki atletski klub ikažeš što te zanima. Neće te oni silit da ideš na natjecanja ako ne želiš! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija, rekreativno trcanje, trcanje |
« Bicikl do 2.2k kuna
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.