Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Trčanje u Sport forumu; Ok,ali ako hoces gubiti kilograme onda moras ici na malo jaci tempo.Trcanje je naj jeftiniji sport za rekreaciju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 12:55   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-02-07
Poruka: 20
makssr se izdvaja iz mase
Re: Trčanje

Ok,ali ako hoces gubiti kilograme onda moras ici na malo jaci tempo.Trcanje je naj jeftiniji sport za rekreaciju i odrzavanje solidne fizicke kondicije.
Ja sam pre nekoliko dana poce da igram badbinkton i jedan totalno surovi sport.Gde je ukljuceno bukvalno celo telo.
Ne znam dali znate da je badbinkton sport sa najvecom potrosnjom kiseonika od svih sportova.
Cak moji drugari trijatlonci se posteno umore.
Sport je neiscrpna tema za razgovori treba sto vise ljudi podsticati na to.
makssr je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 13:00   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Da, moraš ići na tempo koji ti drži pus između 120 i 160 na minutu. A taj tempo čovjek od 120 kila, koji trči prvi put u životu ima čak i ako malo brže hoda - na brzini od 6 minuta po kliometru, takav garant dobije infarkt...

I jedno pitanjce: šta je to badbinkton?
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 13:40   #43 (permalink)
Starter

Badminton dada ili kago neko zove bagbinton ili badmington

Vec kad covek ima neku visinu od 170-180 i tu kilazu niko pametan mu nebi savetova da trci.Nego malo da smrsa pa tek onda da pocne sa trcanjem.Stvarno je ne efikasno trcanti sporo,nista se ne dobija samo bez veze nabijas zglobove.
makssr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 13:51   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 442
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: makssr Pogledaj Poruke
Vec kad covek ima neku visinu od 170-180 i tu kilazu niko pametan mu nebi savetova da trci.Nego malo da smrsa pa tek onda da pocne sa trcanjem.Stvarno je ne efikasno trcanti sporo,nista se ne dobija samo bez veze nabijas zglobove.
A kako da smršavi ako se neće gibati?
Samo sređivanjem prehrane? I don´t think so...

Ja bi mu savjetovao bicikl ili orbitrek. Tako će sačuvati zglobove a trošiti kalorije dok se ne dovede u stanje da mu zglobovi mogu nositi tjelenu težinu. Pa onda na trčanje
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:49   #45 (permalink)
Starter

Naravno,moras vezbati da bi smrsao.
Izbaciti coca-colu,pizzu,hamburger i ostalu brzu hranu,ako hoces neke efekte.Pola litre gustok soka = 10 kasia belog secera!!!
Bike pod broj jedan,bazen......,a trcanje kad izgubis kilazu
makssr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:30   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 795
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

ja sam pocela trcat nedavno, super mi je to!, al me strah da i mene neko ne spika nozem na nasipu... e to mi je totalno lose, kad se ne osjecas sigurno rekreirajuci se!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 14:12   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-07-08
Poruka: 13
spužva_bob se izdvaja iz mase

kako trčati?
mislim prije nego što postigneš da možeš bez frke trčat 30 min,kako prije tog postizanja trčat? jel imaš neki program?
imam još jedno pitanje: koliko dugo trebaš trčat (tjedana,mjeseci...) da bi postigo neki rezultat. npr.skidanje škembe na trbuhu ili jačanju nožnih mišića? (molim odgovor na oboje i trbuh i mišići)

Zadnji Uredio spužva_bob : 13-07-08 u 14:15.
spužva_bob je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 21:22   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Sve ti je opisano u temama o aerobnom treningu i trčanju, nema smisla pisat sve još jednom.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 21:47   #49 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,021
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Dr Jekyll citao sam o tome da ako netko radi na dobivanju misicne mase nebi trebao trcati vise od 15-20 min dnevno...
sto kazes o tome?
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 12:03   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-08
Poruka: 49
sasa1

Citat:
Pravi autor: makssr Pogledaj Poruke
Ne znam dali znate da je badbinkton sport sa najvecom potrosnjom kiseonika od svih sportova.
to naravno nije istina:

citat:NARODNI ZDRAVSTVENI LIST
Testiranje maksimalne potrošnje kisika na pokretnom sagu došlo se do zanimljivih podataka: apsolutni svjetski rekorder po vrijednosti sagorijevanja kisika jest norveški reprezentativac u sijaškom trčanju Bjorn Daehlie koji je osvojio 8 olimpijskih zlata. Njegova vrijednost na granicama ljudskih mogućnosti iznosi nevjerojatnih 94 ml 02/kg/min. Drugi je poznati biciklist Eddy Merckx sa 84 ml/02/kg/min. kod frekvencije srca od samo 178 otkucaja u minuti. Rekorderka za žene ruska je reprezentativka u skijaškom trčanju sa vrijednostima od 74 ml/kg/min.
Biciklisti (79 ml/kg/min.), veslači (74 ml/kg/min.), maratonci (70-80 ml/kg/min.) i neki vrhunski plivači (68 ml/kg/min.) čine elitno društvo Daehlieu, dok su na dnu liste rangirani gimnastičari (38 ml/kg/min.) i igrači biljara (30 ml/kg/min.).
kraj citata

Da je istraživanje uključilo ponajbolje brdske trkače MOŽDA bi rezulati bili drukčiji
sasa1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rekreacija, rekreativno trcanje, trcanje

« Veslanje | Teretana »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114