| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Trčanje u Sport forumu; Ok,ali ako hoces gubiti kilograme onda moras ici na malo jaci tempo.Trcanje je naj jeftiniji sport za rekreaciju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-02-07 Lokacija: Pancevo
Poruka: 20
![]() | Re: Trčanje Ok,ali ako hoces gubiti kilograme onda moras ici na malo jaci tempo.Trcanje je naj jeftiniji sport za rekreaciju i odrzavanje solidne fizicke kondicije. Ja sam pre nekoliko dana poce da igram badbinkton i jedan totalno surovi sport.Gde je ukljuceno bukvalno celo telo. Ne znam dali znate da je badbinkton sport sa najvecom potrosnjom kiseonika od svih sportova. Cak moji drugari trijatlonci se posteno umore. Sport je neiscrpna tema za razgovori treba sto vise ljudi podsticati na to. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trčanje Da, moraš ići na tempo koji ti drži pus između 120 i 160 na minutu. A taj tempo čovjek od 120 kila, koji trči prvi put u životu ima čak i ako malo brže hoda - na brzini od 6 minuta po kliometru, takav garant dobije infarkt... I jedno pitanjce: šta je to badbinkton? ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
![]() | Re: Trčanje Badminton dada ili kago neko zove bagbinton ili badmington Vec kad covek ima neku visinu od 170-180 i tu kilazu niko pametan mu nebi savetova da trci.Nego malo da smrsa pa tek onda da pocne sa trcanjem.Stvarno je ne efikasno trcanti sporo,nista se ne dobija samo bez veze nabijas zglobove. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Trčanje Citat:
Samo sređivanjem prehrane? I don´t think so... Ja bi mu savjetovao bicikl ili orbitrek. Tako će sačuvati zglobove a trošiti kalorije dok se ne dovede u stanje da mu zglobovi mogu nositi tjelenu težinu. Pa onda na trčanje
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() | Re: Trčanje Naravno,moras vezbati da bi smrsao. Izbaciti coca-colu,pizzu,hamburger i ostalu brzu hranu,ako hoces neke efekte.Pola litre gustok soka = 10 kasia belog secera!!! Bike pod broj jedan,bazen......,a trcanje kad izgubis kilazu |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trčanje ja sam pocela trcat nedavno, super mi je to!, al me strah da i mene neko ne spika nozem na nasipu... e to mi je totalno lose, kad se ne osjecas sigurno rekreirajuci se!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-07-08
Poruka: 13
![]() | Re: Trčanje kako trčati? mislim prije nego što postigneš da možeš bez frke trčat 30 min,kako prije tog postizanja trčat? jel imaš neki program? imam još jedno pitanje: koliko dugo trebaš trčat (tjedana,mjeseci...) da bi postigo neki rezultat. npr.skidanje škembe na trbuhu ili jačanju nožnih mišića? (molim odgovor na oboje i trbuh i mišići) ![]()
__________________ živi i pusti druge da žive. ![]() Zadnji Uredio spužva_bob : 13-07-08 u 14:15. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-03-08
Poruka: 49
![]() | Re: Trčanje Citat:
![]() citat:NARODNI ZDRAVSTVENI LIST Testiranje maksimalne potrošnje kisika na pokretnom sagu došlo se do zanimljivih podataka: apsolutni svjetski rekorder po vrijednosti sagorijevanja kisika jest norveški reprezentativac u sijaškom trčanju Bjorn Daehlie koji je osvojio 8 olimpijskih zlata. Njegova vrijednost na granicama ljudskih mogućnosti iznosi nevjerojatnih 94 ml 02/kg/min. Drugi je poznati biciklist Eddy Merckx sa 84 ml/02/kg/min. kod frekvencije srca od samo 178 otkucaja u minuti. Rekorderka za žene ruska je reprezentativka u skijaškom trčanju sa vrijednostima od 74 ml/kg/min. Biciklisti (79 ml/kg/min.), veslači (74 ml/kg/min.), maratonci (70-80 ml/kg/min.) i neki vrhunski plivači (68 ml/kg/min.) čine elitno društvo Daehlieu, dok su na dnu liste rangirani gimnastičari (38 ml/kg/min.) i igrači biljara (30 ml/kg/min.). kraj citata Da je istraživanje uključilo ponajbolje brdske trkače MOŽDA bi rezulati bili drukčiji | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija, rekreativno trcanje, trcanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

32 52.....