| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Utezi za noge, trčanje . . . u Sport forumu; Planiram kupiti utege za noge ili ruke, za trčanje, di bi se moglo kupit, ili ako je neko voljan prodat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Utezi za noge, trčanje . . . Planiram kupiti utege za noge ili ruke, za trčanje, di bi se moglo kupit, ili ako je neko voljan prodat svoje ?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . imam ja neke plave...ali su vec u banani čičci..tak da i ja trebam nove...nije da trčim preveć ali ono...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Napravi vreću od pijeska, pa sa tim trči. Bolje je od ikojeg utega. Evo ti PDF ako te zanima Sand bag construction kit |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Imam takve utege sa čičkom koje stavljam prilikom shadowboxinga ili kod rada s bučicama (kao dodatna težina na rukama). Mislim da sam ih nabavio u Metro-u ili Mercatone-u, ne sjećam se više. Vezano uz njih, pošto razmišljam da ih uključim u svoj program 30 minutnog trčanja, što bih time postigao? U slučaju da ih stavim na ruke/noge. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Jesu to utezi za ruke ili za noge? Ako su za ruke - ništa korisno! Ako su za noge, nema smisla trčat s njima 30 minuta. Rađe trči sprinteve, dobit ćeš na eksplozivnosti. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Zapravo mislim da su univerzalni. Jednostavno se mogu staviti na gležanj noge kao i ruke. Radije ih ne bi stavljao na noge s obzirom da bi to bio samo dodatan teret za moja ionako napaćena koljena. Jedino na ruke, ali ne znam koliko to ima smisla pošto ruke intenzivno radim već duže vrijeme s bučicama... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Citat:
Znam da ima puno savjeta pogotovo za žene, koji se mogu pročitati u stručnoj literaturi tipa Mila, Tena, Gloria u kojima se može pročtati : "Napunite dvije male bočice s vodom i idite snjima trčati 3 puta tjedno po 30 minuta. U roku mjesec dana imat ćete prelijepo oblikovane ruke i izgubit ćete 10 kg!" Glupost. Ne obaziri se na takve savjete. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Stavio ti to na ruke ili na noge, koljena če ti patit isto, jer u tranju ti rade noge, one drže cijeli teret. Jedino ti se isplati držat na nogama... Napravi ti pješčanu vreću od 20 kila po gornjim instrukcijama, baci to preko ramena i trči, a možeš i hodat, oboje je korisno. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Utezi za noge, trčanje . . . Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: noge, trcanje, utez |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.