Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Utezi za noge, trčanje . . . u Sport forumu; Planiram kupiti utege za noge ili ruke, za trčanje, di bi se moglo kupit, ili ako je neko voljan prodat ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 16:32   #1 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Utezi za noge, trčanje . . .

Planiram kupiti utege za noge ili ruke, za trčanje, di bi se moglo kupit, ili ako je neko voljan prodat svoje ?
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 16:38   #2 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,510
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Utezi za noge, trčanje . . .

imam ja neke plave...ali su vec u banani čičci..tak da i ja trebam nove...nije da trčim preveć ali ono...
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:05   #3 (permalink)
wit

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,973
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

imaš na Remizi trgovina Eurobike, ja naručujem od njih (veleprodaja) , a mpc ti je od 2kg 1 par=64 kn,1,5kg=50kn, i 1kg=42kn
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:30   #4 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Napravi vreću od pijeska, pa sa tim trči. Bolje je od ikojeg utega. Evo ti PDF ako te zanima
Sand bag construction kit
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:06   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 414
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Imam takve utege sa čičkom koje stavljam prilikom shadowboxinga ili kod rada s bučicama (kao dodatna težina na rukama). Mislim da sam ih nabavio u Metro-u ili Mercatone-u, ne sjećam se više.

Vezano uz njih, pošto razmišljam da ih uključim u svoj program 30 minutnog trčanja, što bih time postigao? U slučaju da ih stavim na ruke/noge.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:19   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,539
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Vezano uz njih, pošto razmišljam da ih uključim u svoj program 30 minutnog trčanja, što bih time postigao? U slučaju da ih stavim na ruke/noge.
Jesu to utezi za ruke ili za noge? Ako su za ruke - ništa korisno! Ako su za noge, nema smisla trčat s njima 30 minuta. Rađe trči sprinteve, dobit ćeš na eksplozivnosti.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:35   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 414
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Jesu to utezi za ruke ili za noge? Ako su za ruke - ništa korisno! Ako su za noge, nema smisla trčat s njima 30 minuta. Rađe trči sprinteve, dobit ćeš na eksplozivnosti.
Zapravo mislim da su univerzalni. Jednostavno se mogu staviti na gležanj noge kao i ruke. Radije ih ne bi stavljao na noge s obzirom da bi to bio samo dodatan teret za moja ionako napaćena koljena. Jedino na ruke, ali ne znam koliko to ima smisla pošto ruke intenzivno radim već duže vrijeme s bučicama...
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:45   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Zapravo mislim da su univerzalni. Jednostavno se mogu staviti na gležanj noge kao i ruke. Radije ih ne bi stavljao na noge s obzirom da bi to bio samo dodatan teret za moja ionako napaćena koljena. Jedino na ruke, ali ne znam koliko to ima smisla pošto ruke intenzivno radim već duže vrijeme s bučicama...
Nema smisla stavljat ih na ruke. Razmisli - što time dobivaš? Kodiciju? Eksplozivnost? Okretnost? Snagu? Ništa od toga.
Znam da ima puno savjeta pogotovo za žene, koji se mogu pročitati u stručnoj literaturi tipa Mila, Tena, Gloria u kojima se može pročtati : "Napunite dvije male bočice s vodom i idite snjima trčati 3 puta tjedno po 30 minuta. U roku mjesec dana imat ćete prelijepo oblikovane ruke i izgubit ćete 10 kg!" Glupost. Ne obaziri se na takve savjete.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 18:45   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Stavio ti to na ruke ili na noge, koljena če ti patit isto, jer u tranju ti rade noge, one drže cijeli teret. Jedino ti se isplati držat na nogama... Napravi ti pješčanu vreću od 20 kila po gornjim instrukcijama, baci to preko ramena i trči, a možeš i hodat, oboje je korisno.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 19:28   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Stavio ti to na ruke ili na noge, koljena če ti patit isto, jer u tranju ti rade noge, one drže cijeli teret. Jedino ti se isplati držat na nogama... Napravi ti pješčanu vreću od 20 kila po gornjim instrukcijama, baci to preko ramena i trči, a možeš i hodat, oboje je korisno.
Ma ima on probleme s koljenima. Zato sam napisao da mu ne savjetujem još i dodatne terete. Mora se prvo to riješit.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noge, trcanje, utez

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108