Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Veslanje u Sport forumu; uf, nemre se to bas ovak na suho objasnit How to row mozda ti ovo pomogne, ima animacija. a imas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 22:10   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase
Re: Veslanje

uf, nemre se to bas ovak na suho objasnit

How to row

mozda ti ovo pomogne, ima animacija. a imas na toj stranici i za nac koji misici se koriste Muscles Used While Rowing

Zadnji Uredio baja_bajic : 17-05-07 u 22:13.
baja_bajic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:15   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,117
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

hvala, budem malo proučio to
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:27   #13 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,224
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Uspoređuješ dvije stvari koje se ne mogu uspoređivat - to ti je ko da kažeš dizaču utega da ide trčat da bi dodatno ojačo! Klupe, benchevi i multigymovi služe za jednu vrstu treninga (anaerobnu), a sprava za veslanje za drugu (aerobnu). Pitanje je koliko si ti pravilno i kako ozbiljno vježbo s ovim prvim...A ako tvrdiš da je to najbolja sprava za veslanje onda bi se i mogao složit...Možda je ono moje zazvučalo nespretno, jer je ispalo kao da govorim da treba zamijenit oblik rekreacije, ali to nikako nisam želio. Pa da parafraziram:što je jednostavnija sprava za veslanje, manje toga možeš na njoj radit (kao i u ostalom bilo koja druga sprava). Najbolje je ako ima neke mogućnosti programiranja, pa da si čovjek može sam složit program. Inače bi moglo postat brzo jednolično.

ja sam govorio da sam u jednoj trgovini voditelj odjela fitnes i sportske opreme, i da kraj svih sprava koje imam u prodaji, i koje sam isprobavao, ne vježbao jer ne vježbam (nemam potrebe, mršav sam a mišići mi netrebaju, to je za zaljubljene u same sebe-egocentrike), mi je sprava za veslanje najbolja sprava, koncentrirana je i na određene grupe mišića koje meni pašu a ne budem nabildan, i kondiciono je sredstvo (mada kondiciono je tu ipak boks vreća broj 1).
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......

Zadnji Uredio pharaoh : 17-05-07 u 22:29.
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:31   #14 (permalink)
prof. Foruma

lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

imam i vreću doma, ali je.. ga, lijen sam
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:40   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase

al neznam dal ti to odgovara za ovaj tvoj
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:43   #16 (permalink)
prof. Foruma

a dobro, drugačiji je položaj ruku, ali u biti je ostalo sve isto
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:06   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
...mišići mi netrebaju, to je za zaljubljene u same sebe-egocentrike...
To znači da su atletičari, nogometaši, košarkaši, plivači (i ostali sportaši) egocentrici? Stvarno ne razumijem.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:11   #18 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
To znači da su atletičari, nogometaši, košarkaši, plivači (i ostali sportaši) egocentrici? Stvarno ne razumijem.
kak si to zaključio nije mi jasno, oni koji si pumpaju mišiće a nisu sportaši, dakle body builderi su egocentrici.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:36   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
kak si to zaključio nije mi jasno, oni koji si pumpaju mišiće a nisu sportaši, dakle body builderi su egocentrici.
To se slažem. Ja oduvijek tvrdim da je body building samo ekstremni oblik manekenstva. Ali ti si rekao da ne vježbaš, jer ti ne trebaju mišići (pa dalje do egocentrizma), ništa o "pumpanju" mišića kod nesportaša. Zbog toga sam povukao paralelu sa sportašima.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 00:01   #20 (permalink)
next best thing

Citat:
To se slažem. Ja oduvijek tvrdim da je body building samo ekstremni oblik manekenstva. Ali ti si rekao da ne vježbaš, jer ti ne trebaju mišići (pa dalje do egocentrizma), ništa o "pumpanju" mišića kod nesportaša. Zbog toga sam povukao paralelu sa sportašima.

a čuj u verbalnoj komunikaciji dođe do nesporazuma a gdje neće ovako, koliko puta sam dosad već zafulo smisao što je nako napisao. to je normalno.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veslanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113