| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Veslanje u Sport forumu; uf, nemre se to bas ovak na suho objasnit How to row mozda ti ovo pomogne, ima animacija. a imas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Veslanje uf, nemre se to bas ovak na suho objasnit How to row mozda ti ovo pomogne, ima animacija. a imas na toj stranici i za nac koji misici se koriste Muscles Used While Rowing
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. Zadnji Uredio baja_bajic : 17-05-07 u 22:13. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| next best thing | Re: Veslanje Citat:
ja sam govorio da sam u jednoj trgovini voditelj odjela fitnes i sportske opreme, i da kraj svih sprava koje imam u prodaji, i koje sam isprobavao, ne vježbao jer ne vježbam (nemam potrebe, mršav sam a mišići mi netrebaju, to je za zaljubljene u same sebe-egocentrike), mi je sprava za veslanje najbolja sprava, koncentrirana je i na određene grupe mišića koje meni pašu a ne budem nabildan, i kondiciono je sredstvo (mada kondiciono je tu ipak boks vreća broj 1).
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... Zadnji Uredio pharaoh : 17-05-07 u 22:29. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| next best thing | Re: Veslanje kak si to zaključio nije mi jasno, oni koji si pumpaju mišiće a nisu sportaši, dakle body builderi su egocentrici.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veslanje To se slažem. Ja oduvijek tvrdim da je body building samo ekstremni oblik manekenstva. Ali ti si rekao da ne vježbaš, jer ti ne trebaju mišići (pa dalje do egocentrizma), ništa o "pumpanju" mišića kod nesportaša. Zbog toga sam povukao paralelu sa sportašima. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| next best thing | Re: Veslanje Citat:
a čuj u verbalnoj komunikaciji dođe do nesporazuma a gdje neće ovako, koliko puta sam dosad već zafulo smisao što je nako napisao. to je normalno.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veslanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

a čuj u verbalnoj komunikaciji dođe do nesporazuma a gdje neće ovako, koliko puta sam dosad već zafulo smisao što je nako napisao. to je normalno.