| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Vježbanje u Sport forumu; Zanima me da li je bolje svaki dan vjezbati po sat i pol do dva sata ili je bolje jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 12
![]() | Vježbanje Zanima me da li je bolje svaki dan vjezbati po sat i pol do dva sata ili je bolje jedan dan odmora???Sta je ucinkovitije mislim navikao sam na treniranje svaki dan, ali neko vrijeme sam pauzirao, pa me sada zanima jal mogu nastavit sa svakim danom ili da prvo idem korak po korak...pa onda opet svaki dan????Hvala
__________________ Imam kitu najvecu u Splitu s njome zene razvlace pitu!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Vjezbanje Isprika Kao sto rece prije sam trenirao kickbox i u dvorani gdje sam trenirao imali smo sprave trening je trajao po 2-3 sata zavisi koliko bi ja imao vremena prvo bi trenirao kickbox i poslje bi se bacio na sprave...Trener bi mi ostavio kljuc i gulo bi sam on bi mi rekao sta a trenirao tj koje vjezbe a radim i radio bi eh...kao sto sam u jednom vec postu ovdje napisao, posto sam poceo radit i nemam dovoljno vremena tj mogu svaki dan vjezbat tj na spravama dizanje utega i ostale sprave koje sam si u kucu dovukao...Na njima vjezbam kada stigne tj stignem svaki dan samo sto nekad moram u pola noci vjebati tj oko 22sata pa do jedno 24...Radi se iskljucivo o spravama, bench, stalak, toranj, klupa za trbusnjake...Pa me zanima da li recimo da vjezbam svaki dan ili da preskacem te nocne treninge oko pol noci???Hvala jos jednom...
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Vjezbanje Citat:
Na tvome mjestu bih, ako si veća navikao vježbati svaki dan - te dane vježbao tehniku ili izdržljivost. Tako ćeš mišićima ostaviti dovoljno vremena za oporavak, a opet ćeš odraditi trening. btw i taj režim koji si imao za vrijeme dok si trenirao kickbox mi baš i ne zvuči najbolje (prvo kondicijski trening, zatim tehnike i na kraju utezi??? hmmmmm) ali pošto nemam iksustva u tome ostaviti ću drugima da daju svoje mišljenje
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjezbanje Samo si zapamti univerzalno pravilo koje ja koristim...koliko treninga toliko odmora jer kao što ti je maxie već rekao mišići rastu u fazi odmora, a ne dok treniraš... Pretreniravanjem nećeš ništa postići, a samo riskiraš ozljedu.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjezbanje Na teretani se može puno toga radit, no samo je jedno osnovno pitanje: da li misliš biti body builder ili ti teretana suži kao dopuna za neki specifični trening? Svakom sportašu koji nešto trenira, a nije vezano osnovom za utege, odgovor je ovo drugo. Stoga: kad si na teretani treniraj snagu i ekspozivnost, ne radi specifične vježbe za masu. To će (uz treniranje snage i ekspozivnosti) doći samo od sebe. Radije se orijentiraj da treniraš svaki dan 30 - 45 minuta, nego 2-3 puta tjedno po 3 sata. Svaku mišićnu skupinu treniraj podjednako. Radi teške vježbe: čučnjeve, ravni bench, dead lift, vježbe u kojima sudjeluje puno mišića. Izbjegavaj izolacijske vježbe, s njima ne dobivaš ništa osim izgleda. A vjerujem da ti manekenstvo nije cilj. To vrijedi za svaki borilački sport. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Vjezbanje Ma nije mi manekenstvo cilj to nikako, jednostavno zelim dobit jos vise snage, naravno nemam nista protiv da nabijem jos vise misicne mase, ali to spada u drugi plan, prvo i osnovno mi je dobit snage da imam ko konj.
| | |
![]() |
| Tagovi: rekreacija, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

Kao sto rece prije sam trenirao kickbox i u dvorani gdje sam trenirao imali smo sprave trening je trajao po 2-3 sata zavisi koliko bi ja imao vremena prvo bi trenirao kickbox i poslje bi se bacio na sprave...Trener bi mi ostavio kljuc i gulo bi sam on bi mi rekao sta a trenirao tj koje vjezbe a radim i radio bi eh...kao sto sam u jednom vec postu ovdje napisao, posto sam poceo radit i nemam dovoljno vremena tj mogu svaki dan vjezbat tj na spravama dizanje utega i ostale sprave koje sam si u kucu dovukao...Na njima vjezbam kada stigne tj stignem svaki dan samo sto nekad moram u pola noci vjebati tj oko 22sata pa do jedno 24...Radi se iskljucivo o spravama, bench, stalak, toranj, klupa za trbusnjake...Pa me zanima da li recimo da vjezbam svaki dan ili da preskacem te nocne treninge oko pol noci???Hvala jos jednom...