| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Žongliranje u Sport forumu; U prošloj temi govorio sam o preskakanju konopa, u ovoj temi ću govoriti o još jednoj jednostavnoj vježbi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Žongliranje U prošloj temi govorio sam o preskakanju konopa, u ovoj temi ću govoriti o još jednoj jednostavnoj vježbi za poboljšanje ruka-oko koordinacije, ambidekstrije, periferne vizije, duboke percepcije, vrijeme vizualne reakcije i živčano-mišićne ravnoteže. Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali ova vježba se može izvoditi bilo gdje, a sve što trebate je 3-4 lopte tenisa (ovisi s koliko lopti radite). Ova metoda je nepoznata i većina atletičara je ne koriste. Svi žele postiči vrhunsku snagu, brzinu i izdržljivost, ali od kakve im je to koristi ako nemaju koordinaciju? Uz atletska poboljšanja, ova metoda također razvija mozak. U nedavnim eksperimentima (2004) University of Regensburg neurologist Arne May i kolege su otkrili da ova vještina može povećati sivu tvar. Citat:
Citat:
Nemojte se ograničiti na na običan cascade Cascade (juggling - Wikipedia, the free encyclopedia) Ova metoda je preporučljiva ne samo atletičarima, nego svima. Happy juggling. Zadnji Uredio ice : 09-05-07 u 01:28. | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: Žongliranje dakle... naletila sam na temu žongliranje )i razvijanje mozga i širenje sive tvari.....s obzirom da studiram psihologiju zanima me..... usput, bilo bi super da se malo piše o žongliranju, ne sa lopticama, nego sa recimo vatrom itd.... i'll be back..... pozdrav** |
| | |
![]() |
| Tagovi: zongliranje |
« Home-made oprema
|
Masnoće »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.

. I da žongliranje je, nikako se nisam mogao sjetiti riječi a online riječnik ne prevodi.