Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Cinestar u Toweru u Lijepa Naša forumu; Čitao sam da se otvaranje ipak odgađa do daljnjega. Baš šteta, mislim da Rijeci fali još koje dobro kino, svarno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 23:49   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Cinestar u Toweru

Čitao sam da se otvaranje ipak odgađa do daljnjega.

Baš šteta, mislim da Rijeci fali još koje dobro kino, svarno smo kratki u tom pogledu.

A i mogli bi dat malo bolju ponudu u ta kina, stvarno su filmovi mizerija.

S obzirom da je to odgođeno do daljnjega, pitanje je dal će se to uopće niti ostvariti.

Eto htio sam vidjeti mišljenja Riječanki i Riječana o tome.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 23:54   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Cinestar u Toweru

Reko' Obersnel kad dobijemo Mediteranske igre ...

A jbg, to se svaka 2-3 mjeseca prolongira. Kad se otvorio tower pričalo se da će se par mjeseci kasnije otvori taj kompleks dvorana, prošlo je već godinu dana a od Cinestara ni C... Jbg, samo još jedna u nizu riječkih priča...
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 08:14   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 37
Poruka: 91
profesor se izdvaja iz mase

Prema riječia vlasnika Cinestara Hrvoja Krstulovića riječki Cinestar otvara se oko Božića
profesor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 20:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,906
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

da stvarno to se sad trebalo otvorit, a sta je razlog neotvaranja?
valjda oće...
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 21:08   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Bilo bi super da otvore Cinestar, jer Rijeci fali kvalitetno kino
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 21:36   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

slazem se. pogledajte malo na sto samo lici Croatia kino. ziva rupa. jos moram pones nesto da sjednem na to da vidim uopce ekran, uvjek ispred mene neki visoki ccc
teatar je ok,ali prenaguzvano sve. treba jos jedno dobro kino, di nema 2 predstave koje traju 2 mjeseca. zbilja tesko sranje

ja bi cinestar
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 22:25   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ali ipak je glavno pitanje oko kojeg božića se otvara cinestar....ovog ili onog za 50 godina
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 17:59   #8 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

cinestar se otvara sutra, MALO SUTRA

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:29   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

ma ko zna dal će šta uopće bit od toga...
Star 13-12-07, 15:35   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 156
tazri se izdvaja iz mase

biće ga al mi diže živac šta će kad ga otvore zatvorit teatro i croatiu.nabim ih 1910 rijeka imala 30 000 stanovnika i 9 kina sad ima 150 000 i nema ni dva poštena
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cinestar, toweru

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103