| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Cinestar u Toweru u Lijepa Naša forumu; Čitao sam da se otvaranje ipak odgađa do daljnjega. Baš šteta, mislim da Rijeci fali još koje dobro kino, svarno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Cinestar u Toweru Čitao sam da se otvaranje ipak odgađa do daljnjega. Baš šteta, mislim da Rijeci fali još koje dobro kino, svarno smo kratki u tom pogledu. A i mogli bi dat malo bolju ponudu u ta kina, stvarno su filmovi mizerija. S obzirom da je to odgođeno do daljnjega, pitanje je dal će se to uopće niti ostvariti. Eto htio sam vidjeti mišljenja Riječanki i Riječana o tome.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Cinestar u Toweru Reko' Obersnel kad dobijemo Mediteranske igre ...A jbg, to se svaka 2-3 mjeseca prolongira. Kad se otvorio tower pričalo se da će se par mjeseci kasnije otvori taj kompleks dvorana, prošlo je već godinu dana a od Cinestara ni C... Jbg, samo još jedna u nizu riječkih priča...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cinestar u Toweru slazem se. pogledajte malo na sto samo lici Croatia kino. ziva rupa. jos moram pones nesto da sjednem na to da vidim uopce ekran, uvjek ispred mene neki visoki ccc teatar je ok,ali prenaguzvano sve. treba jos jedno dobro kino, di nema 2 predstave koje traju 2 mjeseca. zbilja tesko sranje ja bi cinestar ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cinestar u Toweru ali ipak je glavno pitanje oko kojeg božića se otvara cinestar....ovog ili onog za 50 godina ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 156
![]() | Re: Cinestar u Toweru biće ga al mi diže živac šta će kad ga otvore zatvorit teatro i croatiu.nabim ih 1910 rijeka imala 30 000 stanovnika i 9 kina sad ima 150 000 i nema ni dva poštena
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
![]() |
| Tagovi: cinestar, toweru |
« Index
|
Najbolje od našeg grada »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:42.

...