| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi daj babi kunu u Lijepa Naša forumu; ke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #126 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu Ta baba i ja sam cula da ima love ko blata... Doduse od mene nije nikad profitirala haha.... No mogla bi ona uci u guinesovu knjigu rekorda s najocuvanijom parolom na trzistu HAHA...jbt ona od kad znam za sebe ima tu spiku '' daj babi kunu '' ona i kad nije bila baba govorila je baba, doduse ona je oduvijek ko baba ja se pitam jel ikad i bila mlada...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #127 (permalink) |
| charolastra | Re: daj babi kunu Vidio sam ju sad u Rijeci nedavno, i nisam joj dao kunu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #128 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu ^a baš si neki turist ![]() Ne trebamo takve goste ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu Ma treba babi dat..Mal ne rekoh sta ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: babi, daj, kunu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

,velika nedaju disati