Jao Božeee .... užas! Ali stvarno!
Raspravljate o temi daj babi kunu u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Legendarna je daj-babi-kunu baba. Tek sam sad vidio ovu temu, nisam ni skužio da je tako poznata. Najjaci su mi ...
Jao Božeee .... užas! Ali stvarno!
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
koja faca baba![]()
Baba mi sve više ide na živce...
haha neki dan nas par na kavi, ona dodje, pocne nas brojit i kaze... "Ajmo, vas je 5...znaci morate mi dat 5 kn" hahaha
Ja nisam ona - u svemu sam bolja...
neki dan mi na kavi u johnnyju i dode ona pocme plesat!! malo na vratima ude unutra, pa unutra plese, digne suknju, vide joj se gace i pobjegne ca!!
snimila ja na mob![]()
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Postovanj ekipo...
Upravo sam se registrirao na forum jer sam googlajuci ''Rijecke legende'' naletio na ovo.
Razlog zasto sam googlao je slijedeci. jedno vrijeme se po rijeckim vozio jedan ''specijalno sredeni'' Stojadin, poznatiji kao MIŠKOV STOLE. Tko ga je vidio zna o cemu pricam...
Ako itko ima ikakve slike - molio bi da ih stavi. Bio bih mu jako zahvalan.
Inace, svaka cast (cini mi se Manekenki) sto je ovako nesto zazivilo i sto su se ''ovjekovjecile'' sve ove rijecke legende.
Za sada toliko i pozdrav.![]()
Baba je legendaaaaaaa
Za razliku od one epilepsije![]()
Evo ti ga tu
Uvijek je bio atrakcija kad bi bio parkiran na obali![]()