| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi daj babi kunu u Lijepa Naša forumu; Legendarna je daj-babi-kunu baba. Tek sam sad vidio ovu temu, nisam ni skužio da je tako poznata. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: daj babi kunu Legendarna je daj-babi-kunu baba. Tek sam sad vidio ovu temu, nisam ni skužio da je tako poznata. Najjaci su mi njezini razgovori sa soferima autobusa. Bila mi je dobra jedna situacija kad je pitala za kunu a sofer joj rece da ima samo 100 te dal ima za vratit 99. A ova njemu da ce mu dat 99 kad ga pojebe crnac sa kitom od pol metra! ![]() A izraz na faci tipa...za crknut... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu neki dan mi na kavi u johnnyju i dode ona pocme plesat!! malo na vratima ude unutra, pa unutra plese, digne suknju, vide joj se gace i pobjegne ca!! snimila ja na mob ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: babi, daj, kunu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:50.