Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi daj babi kunu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: manekenka je to braca ona dva blizanca,ti fantomi......slay nece ti ovo za hajdukovca a neznam, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-07, 00:10   #31 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,231
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: daj babi kunu

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
je to braca ona dva blizanca,ti fantomi......slay nece ti ovo za hajdukovca
a neznam, meni otvara

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
a ona u busu JA IMAM EPILEPSIJU
znate tu?
čuo sam za tu, "dragi putnici blabla"

evo neki debili zezaju "babu"..

Zadnji Uredio slay : 01-06-07 u 00:16.
slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:13   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
možda ovako nešto

hajdukovac

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:23   #33 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
sliku sam platila prvu,,druga je vec svima znana,,,eto pa tu ljepite rijecke legende,miro lampica,baba,,,,drazen torcida itd...
LOL, znam ih svih redom

Citat:
vidio sam ju danas na Žabici
ja je viđam svaki dan

Citat:
tek sam sad skuzio, lampica..Je to onaj što nosi one "pepepljarke"
je ...jeste ga nekad pitali koliko je sati i jeste li čuli priču o vragolincima?

Citat:
a eto lutam malo netom da vidim ima li kakvih slika od tih likova..hehe
da li ti je ovaj poznat
JOJA Krimejski feštari red fuckers orijent, labrnja do jaja Poznat i pod imenom Mile Usnica

Citat:
Pravi autor: synergy Pogledaj Poruke
baba je deinitivno najjaca. ima jedan tip sto dolazi u alien vec godinama zove se joža malen je i stalno nesto dance-a. lud tip . budem ga slikao jednom pa postam
ludi joža, nekad davno redovit posjetitelj točke, jel još nosi mini radio sa sobom i pleše brejk dens di god stigne? nisam ga vidio par godina, još od srednje ETŠ i njegovog čaganja u okolici

A ekipica ispred mcdonaldsa predvođena poglavicom? Pa onda slinavi Sale sa kunama i čokoladicama. Onda harmonikaš i evo zore, evo dana u 12 na korzu . Pa onda prorok Mojsije s bradom do koljena, viđan uglavnom na potezu od radio Rijeke do Žabice. A tu je još i luda Vera, Stane iz Lovrana i njegova truba..bar mislim da je to Stane

ekipe koliko oćeš, Rijeka-mali grad za velike fantome
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:26   #34 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,231
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

a gle stvarno, harmonikaš..njega sam zaboravio. znao se zavući u onom prolazu kod sata

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:30   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,976
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Kad je sezona harmonikaš ode na Slatinu i u 32uji uvijek razvuče po putu.....
Fantomi.... Glavne zvijezde svih karaoka i inih natjecanja gdje treba pjevat
(wannabe zvijezda).....
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:35   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

joj ja zivim na krnjevu i cesto vidjam Lampicu i drakija hahahahahahahah
jeste kad pitali lampicu koliko je sati? haha zabije si onaj sat u oko doslovce i onda kad vam kaze vrijeme oduzmete tri minute jer je toliko proslo dok procita a ludi suuuuuu sta bi krnjevo bilo bez njih

EDIT: a nisam skuzio da je vec wonderwall rekao za sat a vragolinci hahahahahah aaaaaa AAAAAA
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:36   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,976
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

A lampica kada imitira kako baba svršava?
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:37   #38 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
.Fantomi.... Glavne zvijezde svih karaoka i inih natjecanja gdje treba pjevat
(wannabe zvijezda).....
Jel možda riječ o Kung-fu twinsima?

Neću nikad zaboravit jednu vrlo pijanu noć na karaokama u nekadašnjem svid rock caffe-u (današnjoj Buddhi) i glavnu točku-hit kalifornija od neki to vole vruće u izvedbi ove dvojice fantoma. melem za oči i uši

Zadnji Uredio wonderwall : 01-06-07 u 00:43.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 07:42   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Dok svira radio
A vidi face od Škore, Tonija i Novkovića
Stvarno su
Super je kod vas u Rijeci.
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 08:43   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,201
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

ludi joža, nekad davno redovit posjetitelj točke, jel još nosi mini radio sa sobom i pleše brejk dens di god stigne? nisam ga vidio par godina, još od srednje ETŠ i njegovog čaganja u okolici

a nene modernizirao se. sad fura mp3 sa sbom. stavi slusalice pa dancea. hahahaha
synergy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: babi, daj, kunu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108