| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi daj babi kunu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: manekenka je to braca ona dva blizanca,ti fantomi......slay nece ti ovo za hajdukovca a neznam, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu Citat:
![]() ![]() čuo sam za tu, "dragi putnici blabla" ![]() evo neki debili zezaju "babu"..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 01-06-07 u 00:16. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |||
| Sarcastic mr. know it all... | Re: daj babi kunu Citat:
ja je viđam svaki dan ![]() je ...jeste ga nekad pitali koliko je sati i jeste li čuli priču o vragolincima?Citat:
Poznat i pod imenom Mile Usnica Citat:
A ekipica ispred mcdonaldsa predvođena poglavicom? Pa onda slinavi Sale sa kunama i čokoladicama. Onda harmonikaš i evo zore, evo dana u 12 na korzu . Pa onda prorok Mojsije s bradom do koljena, viđan uglavnom na potezu od radio Rijeke do Žabice. A tu je još i luda Vera, Stane iz Lovrana i njegova truba..bar mislim da je to Stane ekipe koliko oćeš, Rijeka-mali grad za velike fantome ![]()
__________________ ...over and out for a while... | |||
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu Kad je sezona harmonikaš ode na Slatinu i u 32uji uvijek razvuče po putu..... Fantomi.... Glavne zvijezde svih karaoka i inih natjecanja gdje treba pjevat (wannabe zvijezda)..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned | Re: daj babi kunu joj ja zivim na krnjevu i cesto vidjam Lampicu i drakija hahahahahahahah jeste kad pitali lampicu koliko je sati? haha zabije si onaj sat u oko doslovce i onda kad vam kaze vrijeme oduzmete tri minute jer je toliko proslo dok procita a ludi suuuuuu sta bi krnjevo bilo bez njih ![]() EDIT: a nisam skuzio da je vec wonderwall rekao za sat a vragolinci hahahahahah aaaaaa AAAAAA ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: daj babi kunu Citat:
Neću nikad zaboravit jednu vrlo pijanu noć na karaokama u nekadašnjem svid rock caffe-u (današnjoj Buddhi) i glavnu točku-hit kalifornija od neki to vole vruće u izvedbi ove dvojice fantoma. melem za oči i uši ![]()
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 01-06-07 u 00:43. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: daj babi kunu a nene modernizirao se. sad fura mp3 sa sbom. stavi slusalice pa dancea. hahahaha
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
![]() |
| Tagovi: babi, daj, kunu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

Svi smo mi MASS SARR

prvu,,druga je vec svima znana,,,eto pa tu ljepite rijecke legende,miro lampica,baba,,,,drazen torcida itd...