| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi daj babi kunu u Lijepa Naša forumu; Hahaha ,ovaj desni je malo življi čini mi se..Ja sam par puta naišla na neku,obično u 2, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: daj babi kunu Hahaha ,ovaj desni je malo življi čini mi se..Ja sam par puta naišla na neku,obično u 2, kad prođeš pored nje i ako si joj slučajno blizu ili ne daj bože da ju takneš,počne te šutat ko blesava. Je li tko imao susret s njom?Više ju ne vidim...
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: daj babi kunu ^^ u hebote, kako svijet napreduje, a nije tako dugo prošlo otkad je vadio džepni tranzistor i lovio radio stanice s onom antenom od 3 metra. Pump up the jam, pump it up ![]() ![]() Bluebird se ugurala , mislih na Jožu i na Synergy-ev post ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu hehe to su twinsi zive na brajdi kod veterinarske stanice,aahahahahahahah,,,,,,a slay oni debosi s babom su jaki,jes ju vidio kak sjedi na klupici,,,ahahahahahahahahahahaha,,,,,,,forza orijent JOJA,,,a ne kazete jel vam se svidja slika od drakija,,,,,,,,,hehe,,,jedino tog jozu neznam sta densa,,aj ljepite njega,,,u potragu za njim ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daj babi kunu [quote=wonderwall;335873]Jel možda riječ o Kung-fu twinsima? Neću nikad zaboravit jednu vrlo pijanu noć na karaokama u nekadašnjem svid rock caffe............ajme i ja bila kad su imali break danse show,,o moj bozeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: babi, daj, kunu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

,ovaj desni je malo življi čini mi se..Ja sam par puta naišla na neku,obično u 2, kad prođeš pored nje i ako si joj slučajno blizu ili ne daj bože da ju takneš,počne te šutat ko blesava. Je li tko imao susret s njom?Više ju ne vidim...

, mislih na Jožu i na Synergy-ev post