| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Gledate bijele udovice? u Lijepa Naša forumu; hahahahaha PRECARSKI !!! najžešće je kad glumi violetu iz big brothera!! big brother: ''violeta,jesi li svjesna?'' violeta: (tupi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 16
Poruka: 18
![]() | Re: Gledate bijele udovice? hahahahaha PRECARSKI !!! najžešće je kad glumi violetu iz big brothera!! big brother: ''violeta,jesi li svjesna?'' violeta: (tupi pogled u prazno) ''jesam,jesam!'' (detektor laži pokazuje da laže) hahaha |
| | |
| | #74 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Gledate bijele udovice? Jameisi ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Gledate bijele udovice? znam nekad pogledati,ali ne tako često ponekad bude dobro,a ponekad blesavo kako budu dobre volje jameisi najača ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Gledate bijele udovice? ne prikazuje ti se to već nekih mjesec-dva...ali mislim da se počinje opet prikazivat u 9 ili 10 mjesecu ![]() uuu jedva čekam ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijele, gledate, udovice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

ponekad bude dobro,a ponekad blesavo kako budu dobre volje