Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Index u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Kolač iz Indexa Citat: Pravi autor: wonderwall I meni, i meni...Kremšnita uh kad se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-07, 19:07   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,929
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Index

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Kolač iz Indexa
Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
I meni, i meni...Kremšnita
uh kad se samo sjetim bečkog iz indexa sa dva jaja i majonezom

Best Buy obrok
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:08   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Koji vam je zadnji obrok?

Stoka je smanjila porcije otkako su uveli plaćanje x-icama...Sjećam se na prvoj godini kako se klopalo na bonove. Sad sve upola manje...
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:10   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Stoka je smanjila porcije otkako su uveli plaćanje x-icama...Sjećam se na prvoj godini kako se klopalo na bonove. Sad sve upola manje...
ozbiljno...mi smo žderali na bonove... a kad se sjetim Zdravka konobara ... kakav idiot
non stop je griješio u narudžbama

sad me mali razgovor sa Čudozidom potaknuo da otvorim temu o Indexu...kultnom i legendarnom pojilištu i koritu studenata u Rijeci

dok sam ja studirao jeli smo na bonove a sad su iksice u điru
kad prolazim kraj njega vidim da su ga malo preuredili ali onaj stari njegov vonj nikad ne mogu uništiti

npr. meni je najbolji obrok bio (kao što sam i rekao) bečki odrezak sa 2 jaja i majonezom...ne zamjenjivo...za sve ostalo je X card

i konobari...Zdravko i onaj drugi također brko ali crni (crna kosa i brkovi)...mislim da mu je i žena radila kao kuharica ili konobarica

eto toliko od mene čega se sjećam za sada ...ali biti će toga još

izvolite iznesite svoje dojmove, mišljenja, i komentare

Zadnji Uredio daidza : 06-12-07 u 00:45.
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:17   #4 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Koji vam je zadnji obrok?

Najozbiljnije, x-ice su ubile klopu. Valjda im je previše radit za svih, jer prije nisu svi kupovali bonove, a danas automatski na x-icu dobiješ pare za klopu od države. Pa se naglo povećao broj raje koja jede u indexu. Ja recimo na prvoj nikad nisam kupovao bonove, jbg nije bila potreba(grebao se drugima ). A danas dobiješ pare na x-icu pa odem do indexa tu i tamo. Uglavnom na sok/kolač ili pizzu (koja se smanjila 3 puta u međuvremenu). I nema više toliki izbor hrane ko prije ... Uglavnom, zajebali nas ...

OT...Killing mandarinas rajt nau
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:24   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,526
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Index

Naravni+jaje+pomfrit+salata+sok=Marina happy
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:37   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

Citat:
Naravni+jaje+pomfrit+salata+sok=Marina happy
naravni...nije loš...ali ja sam preferio kotlete + ovo sve što si ti navela...na šanku naravno
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:43   #7 (permalink)

Joooj, na prvoj smo ubijali onaj roštilj dolje. Miješano meso i sve. Ko termiti naslonjeni dole na onaj šankić, a ekipa čeka i čeka...

Sutra sv. Nikola pa je vjerojatno da ću završit u indeksu
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:50   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

a one pizze gore...bile su katastrofa kad sam ih ja jeo tj. kad su uveli pizzeriu na katu...suhe, onaj kraj kao dva crnačka palca debel... ali u to vrijeme je bilo nešto novo pa je stoka studentska sve žderala

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 05-12-07 u 19:52.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:52   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,526
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja bim sutra u Index
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 19:53   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Citat:
Ja bim sutra u Index
ja više nikad ne bi
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103