| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Index u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Kolač iz Indexa Citat: Pravi autor: wonderwall I meni, i meni...Kremšnita uh kad se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() non stop je griješio u narudžbama sad me mali razgovor sa Čudozidom potaknuo da otvorim temu o Indexu...kultnom i legendarnom pojilištu i koritu studenata u Rijeci dok sam ja studirao jeli smo na bonove a sad su iksice u điru kad prolazim kraj njega vidim da su ga malo preuredili ali onaj stari njegov vonj nikad ne mogu uništiti ![]() npr. meni je najbolji obrok bio (kao što sam i rekao) bečki odrezak sa 2 jaja i majonezom...ne zamjenjivo...za sve ostalo je X card ![]() i konobari...Zdravko i onaj drugi također brko ali crni (crna kosa i brkovi)...mislim da mu je i žena radila kao kuharica ili konobarica eto toliko od mene čega se sjećam za sada ...ali biti će toga još izvolite iznesite svoje dojmove, mišljenja, i komentare Zadnji Uredio daidza : 06-12-07 u 00:45. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koji vam je zadnji obrok? Najozbiljnije, x-ice su ubile klopu. Valjda im je previše radit za svih, jer prije nisu svi kupovali bonove, a danas automatski na x-icu dobiješ pare za klopu od države. Pa se naglo povećao broj raje koja jede u indexu. Ja recimo na prvoj nikad nisam kupovao bonove, jbg nije bila potreba(grebao se drugima ). A danas dobiješ pare na x-icu pa odem do indexa tu i tamo. Uglavnom na sok/kolač ili pizzu (koja se smanjila 3 puta u međuvremenu). I nema više toliki izbor hrane ko prije ... Uglavnom, zajebali nas ...OT...Killing mandarinas rajt nau
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Index Joooj, na prvoj smo ubijali onaj roštilj dolje. Miješano meso i sve. Ko termiti naslonjeni dole na onaj šankić, a ekipa čeka i čeka... Sutra sv. Nikola pa je vjerojatno da ću završit u indeksu ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Index a one pizze gore...bile su katastrofa kad sam ih ja jeo tj. kad su uveli pizzeriu na katu...suhe, onaj kraj kao dva crnačka palca debel... ali u to vrijeme je bilo nešto novo pa je stoka studentska sve žderala ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 05-12-07 u 19:52. |
| | |
![]() |
« 666 u ri
|
Cinestar u Toweru »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:40.

... Uglavnom, zajebali nas