| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Index u Lijepa Naša forumu; Ja ću sutra u index... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,063
![]() ![]() ![]() | Re: Index Bože ![]() Pa koliko vama treba kad su vam porcije premale? Meni je dosta pizza i jedan sok ili na roštilju ražnjići i mali pomfrit, a stvarno volim jest'. ![]() Kavu ne pijem tamo, odvratna je. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Index ma kava tamo je predobra,pogotovo kad moja mare doda u nju cole,pa malo čaja,multivitamina,soka od naranče,....jednom je čak i opuške ubacila unutra,ali tek nakon šta je popila ovaj gore navedeni mix u indexu ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Index ma ja više neću ni ić dole na roštilj onaj, jednom sam se tako nažderao da mi je slabo poslije bilo od onih ražnjića, mislim da su bili napol sirovi ![]() al inače ima dosta te hrane al dosadi kad se često ide tamo. Onda se fino napravi pauza od tjedan dana i onda opet ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Index ma meni je pizza tamo ful ukusna....jest da ja pretanka,ali je i predobra
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
« 666 u ri
|
Cinestar u Toweru »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.