| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Klizalište u Rijeci u Lijepa Naša forumu; Na dan Sv.Nikole se navodno otvara klizalište...navodno zato što svake godine postoji taj rok a nikada ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Na dan Sv.Nikole se navodno otvara klizalište...navodno zato što svake godine postoji taj rok a nikada ga se ne pridržava... Da li vi kližete? Ja jedva čekam da se to otvori pa da malo osjetim zimske radosti na ledu... A,da...i kako vam se čine kloizaljke koje se iznajmljuju?? Mislim da su katastrofa,a ne znam gdje kupiti neke bolje,pa ako ima tko kakvu ideju.... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Klizalište u Rijeci Ja sam išla na klizalište samo onu prvu godinu kad se otvorilo. Obožavam se klizati, ali s obzirom da za svaki Božić idem u Zagreb, onda se tamo kližem jer je duplo jeftinije, veće i ugođaj je bolji. ![]() Dobrih klizaljki ima za kupit' u malo bolje opremljenim sportskim trgovinama.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klizalis te, rijeka |
« Nova godina? Hm?
|
Grobničani »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:47.