zasad su svi skeptični
Da
Ne
Raspravljate o temi Mediteranske igre 2013 u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Mediteranske igre - Kandidatura - Rijeka 2013 - Naslovnica Rijeka i nakon 12 godina vjeruje prijateljima s Mediterana Grad Rijeka ...
[sigpic][/sigpic]
zasad su svi skeptični
Sumnjam, mislim da ta kandidatura nije nimalo ozbiljno osmišljena niti išta, a i već su nas 3 puta odbili, a ne vidim šta se promijenilo toliko od onda da bi nas sada odabrali.
ma možemo samo sanjati...uvijek nas odbiju...neće se to nikad dogoditi![]()
![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Boli me penisić...Nakon šta smo 3 puta dobili nogu u dupe ne znam čemu uopće ova kandidatura. Al dobro, ako dobijemo nije na odmet da poberemo malo love..
A stadion na Rujevici...psmtr i investicije...
Nažalost, ne vjerujem da ćemo ih ovaj put dobiti. Uostalom, ako me pamćenje dobro služi, kada nismo dobili prošle odlučili su da se više ni neće kandidirat' i čemu onda sada ovo? Zato jer su izbori? Ne kužim. Mislim da bi se te sve investicije najprije trebale početi realizirati, a tek onda dolazi kandidatura. Ovako, kad je sve još samo na papiru, mislim da nema smisla.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
Dosadni su više s tim igrama.
Uostalom, Mediteranske igre... Kome još to natjecanje išta predstavlja... Bzvz.![]()
Kao netko tko je izravno uključen uvjeravam Vas da će Rijeka ovoga puta dobiti igre. Zašto? Pa da nas skinu s kurca. Naučili smo na greškama pa sada ne dižemo pompu oko kandidature. Blizu je 27. listopad kada će se iz Pescare čuti dobre ili loše vijesti ovisno o kutu gledanja. Jedna od dobrih strana dobivanja igara je i zapošljavanje najmanje 5000 mladih do 30 godina starosti. Stadion na Rujevici nije jedini. Osim toga u Rijeci će 2008. godine biti i Europsko prvenstvo u plivanju u malim bazenima...a kompleks bazena sasvim lijepo izgleda. Konačno se počinje graditi i polivalentna dvorana na Zametu. Nije to niti toliko loše koliko mislite.![]()
Do 2013. tko živ, k'o mrtav.
Samo će opet biti gužva u gradu, a nakon tih igara će stadioni, dvorane i dr. objekti opet zjapiti prazni, kao i sada kada imaju duplo manji kapacitet.
Uostalom, tko uopće želi, na primjer, novi stadion?
Blah.![]()
Ok dugo je do 2013, ali je jako blizu 27. listopad, nakon kojega će se sve znati. Ako sad popuši Rijeka se više neće kandidrati, a onda će kandidaturu podnijeti Dubrovnik i dobiti Igre iz prve. Gradonačelnica Dubrovnika zvala je Obersnela da odustane već i od ove kandidature, ali...![]()