| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Mediteranske igre 2013 u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Simply Zašto ako već serete o nečemu, barem ne napišete argumente za ta svoja sranja. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li će Rijeka napokon dobiti MI? | |||
| Da | | 3 | 23.08% |
| Ne | | 10 | 76.92% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
ako se znalo da je lova u pitanju (a znalo se još i nakon prve kandidature) onda se lova trebala nabaviti ili se nije trebalo ni ići u kandidaturu 4 put i u još veći trošak (prostor, plazme silne itd.) ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
Citat:
Kandidatura je po meni bila ok, bolje ovako nego kao prethodna u kojoj se iskipalo xyz milijuna kuna bez ikakvog pokrića. Na kraju balade, mi smo samo mala Hrvatska od niti 5 milijuna stanovnika. Pa šta želimo?!? I kao što rekoh, nadam se da je priča o Rijeci i Mediteranskim igrama s ovom kandidaturom završena.
__________________ Drop the Leash! | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Priča s kandidaturom je završena ako Rijeka preuzme Igre od Pescare 2009. Talijanima rok za jamstva ističe 9.11. U prošlu kandidaturu ulupano je dva milijuna eura a u ovu dva milijuna kuna. Konačni efekt je isti. Igre nismo dobili, a jedinu realnu šansu da ih dobijemo imali smo 2001. godine. No tada je Antun Vrdoljak Igre koje su dodijeljene Rijeci poklonio Tunis uz obećanje d će Rijeka dobiti Igre 2005. Onda se u priču 2005. godine upleo moćni Španjolac Juan Antonio Samaranch pa je Igre dobila Barcelona. Igre 2009. su se doslovno dogodile Pescari koja na njih nije uopće računala, a zašto, pa zato što glasačko tijelo MOMI-ja tada nije bilo zadovoljno novčanim poklonima gradonačelnika Volosa. Uostalom Italija ima Igre dvaput u 12 godina a Grčka dvaput u 18 godina. Velika većina onih koji su se ovdje usudili nešto napisati zaista nema pojma o onome što piše, ali to je općenito tako u ovoj maloj zemlji za veliki odmor. I za kraj još samo nešto dok je god Vojko Obersnel gradonačelnik Rijeke ovaj će se grad kandidirati za Mediteranske Igre, pa ako ne želite Igre dragi sugrađani i sugrađanke mijenjajte vlast, a do tada Vam savjetujem da ne raspravljate o nečemu o čemu nemate pojma |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mediteranske igre 2013 Evo ja priznam da nemam apsolutno pojma o ničemu vezanim za kandidaturu Rijeke za mediteranske igre, ali sam glasa za ne (u anketi) kao što se i dogodilo... sad ja tebe pitam ko je pametniji... ja ili vi koji ste uključeni u sve to i brinete se da mi slučajno ne bi raspravljali o stvarima o kojima nemamo pojma ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) | ||||
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
..Koga ćete zvat, Boba the buildera u pomoć? Jebote garaža kod prve policijske se kopala/gradila 7 godina, a sad ćemo u godinu dana napravit građevinskih pothvata kakvih se ni Tokio ne bi postidio...Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]()
__________________ Drop the Leash! | ||||
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Wonderwall koji je tvoj problem? Odgovorima si pokušao biti duhovit i vrlo mudar, ali si zapravo dokazao da o ovoj temi nemaš apsolutno pojma. Uživaj u svom svijetu i mudrim izrekama kojih si prepun |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Mediteranske igre 2013 I nemam pojma, sve što o ovoj temi znam dolazi iz medija. A problemi... ![]() 1) Ne mogu vjerovat da netko nakon 4 propale kandidature izjavi da bi Rijeka trebala eventualno preuzeti organizaciju umjesto Pescare i to u roku godine i pol. 2) Stvarno me zanima koji si ti faktor u cijeloj toj priči oko organiziranja MIR-a i nikako mi nije jasno koja je tvoja poanta cijele priče oko ovog. Ja sam se bar u početku izjasnio da me boli ona stvar za igre. Ali kao građanin ovog grada, jebiga moram se pokorit i biti dio tog cirkusa. 3) Nakon treće kandidature se išlo s izjavama kako se Rijeka više neće kandidirati, ali dogodilo se obratno. A sad ajmo svi za koju godinu peti put na koljenima molit da nam se da organizacija. 'Ko je tu lud? Do tada ćemo vjerojatno imati izgrađen bazen, a nekim čudom bi nam se i zaobilaznica mogla dogoditi ![]() I da ne bude da ne želim MIR, želio sam ih za prve kandidature, čak sam djelomično vjerovao i tokom druge kandidature. Ovo dalje je postalo smiješno i tragikomično, sad naravno da ih više ne želim. Ipak nam je po n-ti put pokazano da smo slijepo crijevo Europe, pa čak i kad se radi o priredbi koja je u svijetu sporta "na marginama". Pa, ja ću uživati i dalje u svom svijetu, a ti kao "čovjek iznutra" informiran u svakom pogledu i dalje uvjeravaj ljude da ovog i svih slijedećih puta Rijeka dobiva igre. Možda jednom i budeš u pravu...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
I sad slušam baš na vijestima, kaže Obersnel da će se Rijeka i peti put kandidirat ![]() Ne mogu vjerovat ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2013, igre, mediteranske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.