Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Mediteranske igre 2013 u Lijepa Naša forumu; Neznam, meni su te igre totalno bezveze i mislim da u ovom gradu ima stvari koje bi trebale imati prioritet ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li će Rijeka napokon dobiti MI?
Da 3 23.08%
Ne 10 76.92%
Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-10-07, 18:37   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply
Re: Mediteranske igre 2013

Neznam, meni su te igre totalno bezveze i mislim da u ovom gradu ima stvari koje bi trebale imati prioritet pred gradnjom sportskih objekata (r4afinerija, novi zatvor, novi kolodvori, nova zračna luka etc.). Uostalom, za koga se gradi? Za neku novu generaciju djece sportaša, koji usput nemaju gdje ići u vrtić, jer kapacitet vrtića ne pokriva broj djece čiji roditelji imaju potrebu upisati ih u vrtiće... Ili stadion od 30.000 za penzionere sa B tribine.

Meni se čini da su te MI postale neki opasan fetiš Obresnelu i ekipi u poglavarstvu i to mi ide na kurac, ali opet mi ide na kurac i pljuvanje po tome sad kad smo ispušili od većine ljudi koji bi u suprotnome, da smo dobili, bili sretni i neznam kakvi.

A što se tiče ljudi iznutra... Neznam koliko dugo traju sve ove kandidature, ali ljudi iznutra su svaki put (dakle, već godinama) uvjereni da ćemo te igre dobiti. Sere mi se od toga. Naravno da uvjeravaju ljude u to i da ljudi u to vjeruju, pa su onda strašno razočarani kad ispušimo. Bez imalo razmišljanja o tome koji će nam kurac te igre. Ono, glavno da dobijemo i da se možemo kurčit, a poslje ćemo lako. Bullshit.
Simply je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 09:57   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 37
Poruka: 91
profesor se izdvaja iz mase

Ive ne znam što ne možeš vjerovat. Ja nikoga ovdje niti bilo gdje drugdje nisam u ništa uvjeravao. Jedino sam iznosio vlastite stavove. Moram reći da se još jednom potvrdilo staro i opće poznato pravilo da je najlakše biti general poslije bitke. Sada na ovom mjestu to dokazuju i potvrđuju svi redom. Sreća je jedino da je uzorak diskutanata toliko mali i nebitan da je sve marginalno i nebitno. Pobijedila je politika i novac, a presudili su nam jedan Srbin i jedan Bosanac jer je uoči glasovanja nazvao srpski predsjednik Tadić i rekao da je njima u interesu da Grci dobiju Igre. Cijena koju je gradonačelnik Volosa platio za dobivanje Igara je 5.000.000 eura privatnog kapitala za koji mu ne trebaju niti jamstva niti bilo što drugo od države. To je privatna zabava njega i njegovih prijatelja brodovlasnika. Sport je tu krajnje nebitan.
Inače da Vas utješim nagovaraju Trst i Monfalcone da preuzme Igre 2009. od Pescare jer ih ona neće organizirati.
profesor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 15:25   #33 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo ga!!!! Namjerno se nisam uključivao u diskusiju, jer sam samo čekao kad će netko (po mogučnosti insider, tip uključen u cijelu priču, sa pouzdanim informacijama iz prve ruke) reći da su Srbi krivi.

A tko bi drugi bio kriv? Tko bi uopće mogao biti tako zao, pokvaren, zloban i zločest, doli upravo Srbi, genetski neprijatelji Hrvata i Hrvatske.

Ah, ti Srbi... njihova je moć golema. Ništa se na ovom svijetu ne događa bez njihovog pristanka.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 21:29   #34 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,081
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: profesor Pogledaj Poruke
Ive ne znam što ne možeš vjerovat. Ja nikoga ovdje niti bilo gdje drugdje nisam u ništa uvjeravao. Jedino sam iznosio vlastite stavove. Moram reći da se još jednom potvrdilo staro i opće poznato pravilo da je najlakše biti general poslije bitke. Sada na ovom mjestu to dokazuju i potvrđuju svi redom. Sreća je jedino da je uzorak diskutanata toliko mali i nebitan da je sve marginalno i nebitno. Pobijedila je politika i novac, a presudili su nam jedan Srbin i jedan Bosanac jer je uoči glasovanja nazvao srpski predsjednik Tadić i rekao da je njima u interesu da Grci dobiju Igre. Cijena koju je gradonačelnik Volosa platio za dobivanje Igara je 5.000.000 eura privatnog kapitala za koji mu ne trebaju niti jamstva niti bilo što drugo od države. To je privatna zabava njega i njegovih prijatelja brodovlasnika. Sport je tu krajnje nebitan.
Inače da Vas utješim nagovaraju Trst i Monfalcone da preuzme Igre 2009. od Pescare jer ih ona neće organizirati.
Na ovo se moram nasmijat Najjače mi je to kad se nešto ne uspije pa se smišljaju raznorazni izgovori, a kad su k tome izgovori još ovakvi kakve si ti naveo onda je to stvarno smiješno

A šta se tiče ovoga "general poslije bitke" ja sam već odavno prije rekao da nema šanse da se dobiju te igre, tako da stvarno laprdaš gluposti.
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:31   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

a šteta....baš mi žao šta opet nismo dobili....
Odgovor
Tagovi: 2013, igre, mediteranske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108