| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi MMC odlazi iz Palacha u Lijepa Naša forumu; Jutarnji list....... Citat: Kultni riječki klub Palach zatvara se sljedeći tjedan, i to ovaj put ne privremeno i ne odlukom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MMC odlazi iz Palacha Jutarnji list....... Citat:
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: MMC odlazi iz Palacha Čuj, neznam jer me bilo što vezano uz Palach ne zanima. Tako da to što si rekla nebi znao vjerojatno još koje vrijeme.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: MMC odlazi iz Palacha ja isto ne zalazim tamo tako da mi je svejedno ovo ja sad prvi put čujem nisam imao pojma
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: MMC odlazi iz Palacha Citat:
Vidi se s kim se družim ![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: MMC odlazi iz Palacha Fala dragom ne znam kome...Od kultnog kluba ostala je samo rupa u kojoj su smještaj našli nekakvi "umjetnici", sve ostalo je uglavnom katastrofa. I nadam se da je istina da će se prostor dat ekipi iz Booke i želim im uspješno poslovanje, u što uopće ne sumnjam s obzirom na to što su napravili od male birtije nasuprot omv-a ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mmc palach |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:42.