| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Najbolje od našeg grada u Lijepa Naša forumu; Svi smo se orijentirali na neke probleme, nedostatke našeg nam, nekom više nekom manje, milog grada... A ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svi smo se orijentirali na neke probleme, nedostatke našeg nam, nekom više nekom manje, milog grada... A ja bih bas voljela znati sto u Rijeci najviše volite ? Kazalište, neku ulicu, park, ducan, bilo sto... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada E pizza iz Monaka ili Tomata hehehe kad smo vec kod hrane I btw. jel taj Amel na Skurinjama, odnosno donjoj drenovi ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada Jest, Amel je na D. Drenovi A sad što se teme tiče...karneval mi se sviđa, eto to mi je baš fora, a naročito zato što je takav samo u našem gradu p.s. Hm, kad smo već kod hrane i slastica...Corso Definitivno najbolji sladoled u gradu, samo su im cijene previše porasle ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada sladoled i kolaci u corsu dadada
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada Evo ajde jedna dobra stvar u Rijeci, a da nije vezana uz hranu... TC... Mislim Tower Cenetr Rijeka je zakon... Barem imamo nesto sto nema Zagreb hehe, a to se ne dešava bas tako lako...
| | |
![]() |
| Tagovi: grada, najbolje, nas eg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.