| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Najbolje od našeg grada u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall -Karneval i sve oko njega... -Glazba, iako sve to pomalo ode u bananu.. -Kont -Okolica Rijeke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter | Re: Najbolje od našeg grada Citat:
![]() ali jos sam nesto zaboravila... driftanje po Grobniku,ravnici do Opatije... ![]() I like it ![]()
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 243
![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada fadila = smeće marende = kume ili žap ćevapi = amel, kakva fadila hamburgeri = meni mek na prvom mjestu, a onda jedan mali pizza cut na donjoj vežici, kod autobusne, u suterenu...strava svaki put kad dođem za arčija se odavno zna
__________________ .keskin. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Najbolje od našeg grada Citat:
Na kontu Od kafića - Teta Roža
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje od našeg grada volim...... korzo more smrad na mrtvom i mlaci (odma se rodi ljubav prem gradu mooom) tower odredene kafice tiramisu u corsu ljeto u rijeci volim sve rijecko i rijecane i rijecanke i svaku ulicu u mom gradu...najdraza rijeka ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: grada, najbolje, nas eg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

.keskin.