Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Lijepa Naša forumu; Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 22:06   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,526
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
"Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista manje je od 5 km. Vožnja unutar 5 km riječkom taxi službom Cammeo obećava klijentima cijenu od 13 kn u svako doba dana i noći. Cijena vožnje do 10 km je 40 kn, a do 15 km je 50 kn. Studenti, ali i drugi, u kasnim noćnim satima nakon koje čašice više dugo čekaju samo te taksije kako bi prošli povoljnije i sigurno stigli u svoje domove, ali to tako ne bude jer ih prevare.

Tako je jedne subotnje večeri šest studenata zvalo nešto prije jedan sat iza ponoći istu taxi službu i naručilo taxi od Studentskog naselja do Žabice. Obećano je kako taxi stiže za 20 minuta, a zbog broja putnika trebao je doći mini kombi. U dogovorenom vremenu taxi je stigao, ali običan automobil, i nakon što se njih šest „potrpalo“ unutra taksist je rekao kako vožnja košta 60 kn. Na iznenađenje svih zbog cijene dodatno je zahtijevao i novac unaprijed. Novci su mu dani unaprijed, a tijekom vožnje vodila se živa rasprava o cijeni na što je takstist taxi-ja Cammeo broj 4. rekao kako mu je tu cijenu navela centrala i kako će izdati račun, da nije on kriv. U svim taxi-jima su kamere i on im je rekao kako sve centrala vidi. Naravno, obično se račun izdaje na kraju vožnje, ali tada se i plaća... Ipak, račun je izdan i krasit će ovaj tekst kao dokaz svega navedenoga.

Informacije radi, druge riječke taxi službe za gradsku vožnju naplaćuju cijenu od 30 kn do 5 km, 39 kn do 10 km, 49 kn do 15 km (tvrtka Taxi d.o.o.)[1]. Taj isti taxi Cammeo uzima ponekad navedenih 13 kn ako se vozi više osoba, ako poveze više putnika na više destinacija, a da je svaka unutar 5 km, tada ponekad svakome uzme po 13 kn, a ponekad samo 13 kn. Ako se na primjer vozi njih četvero na tri različite destinacije, a za svaku destinaciju naplati po 13 kn, onda je cijena vožnje bila 39 kn. Znalo se dogoditi da i od željezničkog kolodvora do Studentskog naselja, na dionici koja je isto unutar navedenih 5 km naplati 13 kn, ali i dodatnih 10 kn za kofer ili torbu, to je dakle 23 kn ukoliko imate samo jedan kofer. Svi znamo kako se dugo dizala prašina u cijeloj Hrvatskoj zbog toga što drugi gradovi nemaju ovako jeftine taxi-je, čak su neke cijene vožnji po drugim gradovima i korigirane na niže baš zbog ovog primjera iz Rijeke.
I sad Vas pitam, je li riječki taxi Cammeo stvarno jeftin?

Milica Milosavljević
tnrb.net

Izvor: Izlasci.net , oni su to skinuli s Poslovni dnevnik - RijeÄŤki 'Taxi' s niĹľim cijenama Ĺľeli u Zagreb, Split i Osijek
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:07   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

kaj mislish zakaj je najjeftinija...
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:49   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

ma pi..a im ma...ina! grrrrrrrr!

ne brini kad dođem v Reku provozat ću te v svome BMW-u! No frks! Ok?

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:53   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,430
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

rade im kamere...hahhaha...to je glupost...pitaj taksistu jeli rade,pa slusaj sta ce ti reci...
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:03   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Hvala Bogu da više ne moram s njima doma nego idem autom i nije mi bitno što ne smijem ništa popit'.
Ja živim na Drenovi i od centra grada sam nekih 7-8 km, dakle cijena bi mi trebala biti 39 kn, a svaki put bi mi naplatili 60-65 kn jer je to, kao, jako daleko. Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne.
Uglavnom, slažem se s time da kradu, a još znaju bit i bezobrazni. Tipa zalupiš vratima pa te pita je li ti stari zidar. Ma marš, za te njihove izmišljene cifre bih im najradije i retrovizor skinula.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:10   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Jebiga, opet je jeftinije ić s Cameom , nego s onim drugima, koji su trostruko skuplji.

To šta te neki taksist sjebe , pa stavi sebi u đžep, to je druga stvar.

Meni uzmu 50 kn od jelačića do bivia, a to je sigurno 8-9 km, meni se to čini sasvim ok

Neznam sad u zadnje vrijeme kako je, nisam već pola godine išao baš s taksijem, ali prije su mi uvijek toliko uzimali.

A te kamere šta imaju nisu upaljene.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:12   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Nije mi jeftinije. Ovi ostali su mi znali naplatit' i 50 kn, a i bili su puno ljubazniji.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:14   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Neznam, meni su taksisti bili sasvim ok, zajebancija i to. Nisu neki uštogljeni, ni neki kreteni koji seru za svako niš.

To ti sve ovisi na koga naletiš, u svakoj taksi službi imaš dva-tri vozača koji su nervozni i niš im se neda. A i kad ti recimo neki kreteni razbiju vrata ili nešto sigurno kasnije nećeš bit sretan i nasmiješen.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:15   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne.
Pogledaš mu na instrument ploču na brojčanik kilometara.........

Tako je jednom meni okrenuo taksimetar na 4. kilometru a ja par metara od kuće.........

A je bilo sranja......... Skoro sam mu pandure zvao........

A inače su ok prema meni i ja prema njima.......
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:28   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Ma, rijetko sam bila u stanju pogledat' bilo što.
Sad lijepo moj autić i super!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103