Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 53

"Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista manje ...

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

"Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista manje je od 5 km. Vožnja unutar 5 km riječkom taxi službom Cammeo obećava klijentima cijenu od 13 kn u svako doba dana i noći. Cijena vožnje do 10 km je 40 kn, a do 15 km je 50 kn. Studenti, ali i drugi, u kasnim noćnim satima nakon koje čašice više dugo čekaju samo te taksije kako bi prošli povoljnije i sigurno stigli u svoje domove, ali to tako ne bude jer ih prevare.

Tako je jedne subotnje večeri šest studenata zvalo nešto prije jedan sat iza ponoći istu taxi službu i naručilo taxi od Studentskog naselja do Žabice. Obećano je kako taxi stiže za 20 minuta, a zbog broja putnika trebao je doći mini kombi. U dogovorenom vremenu taxi je stigao, ali običan automobil, i nakon što se njih šest „potrpalo“ unutra taksist je rekao kako vožnja košta 60 kn. Na iznenađenje svih zbog cijene dodatno je zahtijevao i novac unaprijed. Novci su mu dani unaprijed, a tijekom vožnje vodila se živa rasprava o cijeni na što je takstist taxi-ja Cammeo broj 4. rekao kako mu je tu cijenu navela centrala i kako će izdati račun, da nije on kriv. U svim taxi-jima su kamere i on im je rekao kako sve centrala vidi. Naravno, obično se račun izdaje na kraju vožnje, ali tada se i plaća... Ipak, račun je izdan i krasit će ovaj tekst kao dokaz svega navedenoga.

Informacije radi, druge riječke taxi službe za gradsku vožnju naplaćuju cijenu od 30 kn do 5 km, 39 kn do 10 km, 49 kn do 15 km (tvrtka Taxi d.o.o.)[1]. Taj isti taxi Cammeo uzima ponekad navedenih 13 kn ako se vozi više osoba, ako poveze više putnika na više destinacija, a da je svaka unutar 5 km, tada ponekad svakome uzme po 13 kn, a ponekad samo 13 kn. Ako se na primjer vozi njih četvero na tri različite destinacije, a za svaku destinaciju naplati po 13 kn, onda je cijena vožnje bila 39 kn. Znalo se dogoditi da i od željezničkog kolodvora do Studentskog naselja, na dionici koja je isto unutar navedenih 5 km naplati 13 kn, ali i dodatnih 10 kn za kofer ili torbu, to je dakle 23 kn ukoliko imate samo jedan kofer. Svi znamo kako se dugo dizala prašina u cijeloj Hrvatskoj zbog toga što drugi gradovi nemaju ovako jeftine taxi-je, čak su neke cijene vožnji po drugim gradovima i korigirane na niže baš zbog ovog primjera iz Rijeke.
    I sad Vas pitam, je li riječki taxi Cammeo stvarno jeftin?

Milica Milosavljević
    tnrb.net

Izvor: Izlasci.net , oni su to skinuli s Poslovni dnevnik - RijeÄŤki 'Taxi' s niĹľim cijenama Ĺľeli u Zagreb, Split i Osijek

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

kaj mislish zakaj je najjeftinija...
    All in all you're just another brick in the wall......

Regularni forumas Avatar od korisnika sebastijan
    Datum registracije
    01-02-08
    Poruka
    245
    Liked
    0 times

ma pi..a im ma...ina! grrrrrrrr!

ne brini kad dođem v Reku provozat ću te v svome BMW-u! No frks! Ok?

Kosovo Država!

prof. Foruma Avatar od korisnika terri
    Datum registracije
    26-09-07
    Poruka
    1,241
    Liked
    0 times

rade im kamere...hahhaha...to je glupost...pitaj taksistu jeli rade,pa slusaj sta ce ti reci...
    sad se smiji bez zuba

prof. Foruma Avatar od korisnika M@tej@
    Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Hvala Bogu da više ne moram s njima doma nego idem autom i nije mi bitno što ne smijem ništa popit'.
    Ja živim na Drenovi i od centra grada sam nekih 7-8 km, dakle cijena bi mi trebala biti 39 kn, a svaki put bi mi naplatili 60-65 kn jer je to, kao, jako daleko. Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne.
    Uglavnom, slažem se s time da kradu, a još znaju bit i bezobrazni. Tipa zalupiš vratima pa te pita je li ti stari zidar. Ma marš, za te njihove izmišljene cifre bih im najradije i retrovizor skinula.
    Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Jebiga, opet je jeftinije ić s Cameom , nego s onim drugima, koji su trostruko skuplji.

To šta te neki taksist sjebe , pa stavi sebi u đžep, to je druga stvar.

Meni uzmu 50 kn od jelačića do bivia, a to je sigurno 8-9 km, meni se to čini sasvim ok

Neznam sad u zadnje vrijeme kako je, nisam već pola godine išao baš s taksijem, ali prije su mi uvijek toliko uzimali.

A te kamere šta imaju nisu upaljene.

Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Nije mi jeftinije. Ovi ostali su mi znali naplatit' i 50 kn, a i bili su puno ljubazniji.

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Neznam, meni su taksisti bili sasvim ok, zajebancija i to. Nisu neki uštogljeni, ni neki kreteni koji seru za svako niš.

To ti sve ovisi na koga naletiš, u svakoj taksi službi imaš dva-tri vozača koji su nervozni i niš im se neda. A i kad ti recimo neki kreteni razbiju vrata ili nešto sigurno kasnije nećeš bit sretan i nasmiješen.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
    Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne.
    Pogledaš mu na instrument ploču na brojčanik kilometara.........

Tako je jednom meni okrenuo taksimetar na 4. kilometru a ja par metara od kuće.........

A je bilo sranja......... Skoro sam mu pandure zvao........

A inače su ok prema meni i ja prema njima.......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Ma, rijetko sam bila u stanju pogledat' bilo što.
    Sad lijepo moj autić i super!

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku