| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Lijepa Naša forumu; Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista manje je od 5 km. Vožnja unutar 5 km riječkom taxi službom Cammeo obećava klijentima cijenu od 13 kn u svako doba dana i noći. Cijena vožnje do 10 km je 40 kn, a do 15 km je 50 kn. Studenti, ali i drugi, u kasnim noćnim satima nakon koje čašice više dugo čekaju samo te taksije kako bi prošli povoljnije i sigurno stigli u svoje domove, ali to tako ne bude jer ih prevare. Tako je jedne subotnje večeri šest studenata zvalo nešto prije jedan sat iza ponoći istu taxi službu i naručilo taxi od Studentskog naselja do Žabice. Obećano je kako taxi stiže za 20 minuta, a zbog broja putnika trebao je doći mini kombi. U dogovorenom vremenu taxi je stigao, ali običan automobil, i nakon što se njih šest „potrpalo“ unutra taksist je rekao kako vožnja košta 60 kn. Na iznenađenje svih zbog cijene dodatno je zahtijevao i novac unaprijed. Novci su mu dani unaprijed, a tijekom vožnje vodila se živa rasprava o cijeni na što je takstist taxi-ja Cammeo broj 4. rekao kako mu je tu cijenu navela centrala i kako će izdati račun, da nije on kriv. U svim taxi-jima su kamere i on im je rekao kako sve centrala vidi. Naravno, obično se račun izdaje na kraju vožnje, ali tada se i plaća... Ipak, račun je izdan i krasit će ovaj tekst kao dokaz svega navedenoga. Informacije radi, druge riječke taxi službe za gradsku vožnju naplaćuju cijenu od 30 kn do 5 km, 39 kn do 10 km, 49 kn do 15 km (tvrtka Taxi d.o.o.)[1]. Taj isti taxi Cammeo uzima ponekad navedenih 13 kn ako se vozi više osoba, ako poveze više putnika na više destinacija, a da je svaka unutar 5 km, tada ponekad svakome uzme po 13 kn, a ponekad samo 13 kn. Ako se na primjer vozi njih četvero na tri različite destinacije, a za svaku destinaciju naplati po 13 kn, onda je cijena vožnje bila 39 kn. Znalo se dogoditi da i od željezničkog kolodvora do Studentskog naselja, na dionici koja je isto unutar navedenih 5 km naplati 13 kn, ali i dodatnih 10 kn za kofer ili torbu, to je dakle 23 kn ukoliko imate samo jedan kofer. Svi znamo kako se dugo dizala prašina u cijeloj Hrvatskoj zbog toga što drugi gradovi nemaju ovako jeftine taxi-je, čak su neke cijene vožnji po drugim gradovima i korigirane na niže baš zbog ovog primjera iz Rijeke. I sad Vas pitam, je li riječki taxi Cammeo stvarno jeftin? Milica Milosavljević tnrb.net Izvor: Izlasci.net , oni su to skinuli s Poslovni dnevnik - RijeÄŤki 'Taxi' s niĹľim cijenama Ĺľeli u Zagreb, Split i Osijek |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,430
![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente rade im kamere...hahhaha...to je glupost...pitaj taksistu jeli rade,pa slusaj sta ce ti reci...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Hvala Bogu da više ne moram s njima doma nego idem autom i nije mi bitno što ne smijem ništa popit'. Ja živim na Drenovi i od centra grada sam nekih 7-8 km, dakle cijena bi mi trebala biti 39 kn, a svaki put bi mi naplatili 60-65 kn jer je to, kao, jako daleko. Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne. Uglavnom, slažem se s time da kradu, a još znaju bit i bezobrazni. Tipa zalupiš vratima pa te pita je li ti stari zidar. Ma marš, za te njihove izmišljene cifre bih im najradije i retrovizor skinula. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Jebiga, opet je jeftinije ić s Cameom , nego s onim drugima, koji su trostruko skuplji. To šta te neki taksist sjebe , pa stavi sebi u đžep, to je druga stvar. Meni uzmu 50 kn od jelačića do bivia, a to je sigurno 8-9 km, meni se to čini sasvim ok ![]() Neznam sad u zadnje vrijeme kako je, nisam već pola godine išao baš s taksijem, ali prije su mi uvijek toliko uzimali. A te kamere šta imaju nisu upaljene. ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Nije mi jeftinije. Ovi ostali su mi znali naplatit' i 50 kn, a i bili su puno ljubazniji.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Neznam, meni su taksisti bili sasvim ok, zajebancija i to. Nisu neki uštogljeni, ni neki kreteni koji seru za svako niš. To ti sve ovisi na koga naletiš, u svakoj taksi službi imaš dva-tri vozača koji su nervozni i niš im se neda. A i kad ti recimo neki kreteni razbiju vrata ili nešto sigurno kasnije nećeš bit sretan i nasmiješen.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Citat:
Tako je jednom meni okrenuo taksimetar na 4. kilometru a ja par metara od kuće......... A je bilo sranja......... Skoro sam mu pandure zvao........ A inače su ok prema meni i ja prema njima.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Ma, rijetko sam bila u stanju pogledat' bilo što. ![]() Sad lijepo moj autić i super! ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:47.

Ok? 
Kosovo Država!
T1950