kaj mislish zakaj je najjeftinija...
Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Od Studentskog naselja u ulici Franje Čandeka u Rijeci do autobusnog kolodvora Žabica koje je ujedno i okupljalište taksista manje ...
kaj mislish zakaj je najjeftinija...
All in all you're just another brick in the wall......
ma pi..a im ma...ina! grrrrrrrr!
ne brini kad dođem v Reku provozat ću te v svome BMW-u! No frks!Ok?
![]()
Kosovo Država!
rade im kamere...hahhaha...to je glupost...pitaj taksistu jeli rade,pa slusaj sta ce ti reci...
sad se smiji bez zuba
Hvala Bogu da više ne moram s njima doma nego idem autom i nije mi bitno što ne smijem ništa popit'.
Ja živim na Drenovi i od centra grada sam nekih 7-8 km, dakle cijena bi mi trebala biti 39 kn, a svaki put bi mi naplatili 60-65 kn jer je to, kao, jako daleko. Imam prijateljicu koja živi na Pehlinu i njoj pak cijena varira, ponekad iznosi 13 kn, a ponekad 40. Baš zanimljivo kako ponekad Pehlin spada u tih 5 km, a ponekad ne.
Uglavnom, slažem se s time da kradu, a još znaju bit i bezobrazni. Tipa zalupiš vratima pa te pita je li ti stari zidar. Ma marš, za te njihove izmišljene cifre bih im najradije i retrovizor skinula.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
Jebiga, opet je jeftinije ić s Cameom , nego s onim drugima, koji su trostruko skuplji.
To šta te neki taksist sjebe , pa stavi sebi u đžep, to je druga stvar.
Meni uzmu 50 kn od jelačića do bivia, a to je sigurno 8-9 km, meni se to čini sasvim ok
Neznam sad u zadnje vrijeme kako je, nisam već pola godine išao baš s taksijem, ali prije su mi uvijek toliko uzimali.
A te kamere šta imaju nisu upaljene.![]()
Nije mi jeftinije. Ovi ostali su mi znali naplatit' i 50 kn, a i bili su puno ljubazniji.
Neznam, meni su taksisti bili sasvim ok, zajebancija i to. Nisu neki uštogljeni, ni neki kreteni koji seru za svako niš.
To ti sve ovisi na koga naletiš, u svakoj taksi službi imaš dva-tri vozača koji su nervozni i niš im se neda. A i kad ti recimo neki kreteni razbiju vrata ili nešto sigurno kasnije nećeš bit sretan i nasmiješen.
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ma, rijetko sam bila u stanju pogledat' bilo što.
Sad lijepo moj autić i super!![]()