Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Lijepa Naša forumu; I pijan bi pogledao...... Još bi mu se namjerno nagnuo da ga iživciram............

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 23:32   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat
Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

I pijan bi pogledao...... Još bi mu se namjerno nagnuo da ga iživciram.........
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:35   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,063
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
I pijan bi pogledao...... Još bi mu se namjerno nagnuo da ga iživciram.........

Dobro je, znam sad ako mi ikada bude zatrebalo. No, nadam se da neće.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 02:58   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
ma pi..a im ma...ina! grrrrrrrr!

ne brini kad dođem v Reku provozat ću te v svome BMW-u! No frks! Ok?
Ne, hvala.

Kad ide više ljudi od Mlake do Trsata, šta nije da je jedna cijena (50 kn npr.) i sad ti ljude dijele trošak? Nas tako znaju zeznut, da za kraće relacije svatko plaća svoje.

Isto tako, kad je kraća relacija, znaju vozit okolnim cestama da prođu više kilometara i zarade.

Bitches
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 09:45   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Tzv Ri - Taxi 051 301 301 naplaćuje cijene od 13,00kn do 5km, i prevarili su me 1 od 5 puta

Cameo taxi - naplačuje skoro pa uvijek 30,00+ kuna, i čak i kad dogovorite cijenu na manje, ispod 30 nećete nikako platiti.

Privatnici ili tzv slobodni poduzetnici u zadnje vrijeme također imaju bijele lagune sa naljepnicama kao i ostale taxi službe, pa ih često puta zaustavim misleći da je jedna od gore navedenih taxi službi, i tada šok - za cijenu od 2 kilometra od Centra do Kozale, ispadne 40,00 kuna - 50,00 kn

Lopovi i samo Lopovi!!!
Star 21-02-08, 16:20   #15 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,272
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Pa kako te mogu prevarit? Pitaš na početku koliko košta do kuda ideš. I on ti kaže na početku. I na kraju toliko platiš. Ako ti počne srat da košta više kažeš da nećeš platit i neka izvoli zvat murju.

Taksisti će ti uglavnom ić varat pijane osobe koje nisu u stanju na početku se sve dogovorit i gledat u taksimetar.
Star 21-02-08, 16:46   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,015
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Ja sam se par puta vozio s njima(mislim jedno 5-6 puta), ja i frend . Do zameta nam je uvijek uzimao 40kn(za nekih 6km), znači svakom 20kn.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 15:09   #17 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ja se dosta vozim s njima, naravno u kasnim noćnim satima kad se vraćam iz vana

žabica- škurinje novo naselje (naravno manje od 5km) 40 kuna s Cameom, jednom ili dva puta sam platio 30 ali mislim da je bio neki privatnik a ne Cameo

da li vara Cameo...meni se čini da vara jer kod njih je 5km 13 kuna bez obzira bila dnevna ili noćna cijena (mislim da je to tako) ali kad se vraćate kasno navečer uvijek će te platiti 40km bez obzira živite li unutar 5 ili unutar 10km
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 15:17   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Kako meni nikada nisu naplatili 40 kn?

A relacija je jednom bila od Kumičićeve na Sušaku do Čandekove na Turniću (ravnih 5 km) i koštala je 13 kuna (4 ujutro).......
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 15:29   #19 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

izgledaš zajebano možda

a ja kao dječačić
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 15:37   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ja izgledam pitomije od ovog pseta na avataru......

A još kada bacim osmijeh, postajem tako nježan i neodoljiv.......

Pravi pacifist....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111