| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Lijepa Naša forumu; I pijan bi pogledao...... Još bi mu se namjerno nagnuo da ga iživciram............ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente I pijan bi pogledao...... Još bi mu se namjerno nagnuo da ga iživciram......... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,063
![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Citat:
![]() ![]() Dobro je, znam sad ako mi ikada bude zatrebalo. No, nadam se da neće.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Citat:
Kad ide više ljudi od Mlake do Trsata, šta nije da je jedna cijena (50 kn npr.) i sad ti ljude dijele trošak? Nas tako znaju zeznut, da za kraće relacije svatko plaća svoje. Isto tako, kad je kraća relacija, znaju vozit okolnim cestama da prođu više kilometara i zarade. Bitches ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Tzv Ri - Taxi 051 301 301 naplaćuje cijene od 13,00kn do 5km, i prevarili su me 1 od 5 puta Cameo taxi - naplačuje skoro pa uvijek 30,00+ kuna, i čak i kad dogovorite cijenu na manje, ispod 30 nećete nikako platiti. Privatnici ili tzv slobodni poduzetnici u zadnje vrijeme također imaju bijele lagune sa naljepnicama kao i ostale taxi službe, pa ih često puta zaustavim misleći da je jedna od gore navedenih taxi službi, i tada šok - za cijenu od 2 kilometra od Centra do Kozale, ispadne 40,00 kuna - 50,00 kn Lopovi i samo Lopovi!!!
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Pa kako te mogu prevarit? Pitaš na početku koliko košta do kuda ideš. I on ti kaže na početku. I na kraju toliko platiš. Ako ti počne srat da košta više kažeš da nećeš platit i neka izvoli zvat murju. Taksisti će ti uglavnom ić varat pijane osobe koje nisu u stanju na početku se sve dogovorit i gledat u taksimetar.
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Ja sam se par puta vozio s njima(mislim jedno 5-6 puta), ja i frend . Do zameta nam je uvijek uzimao 40kn(za nekih 6km), znači svakom 20kn.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #17 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente ja se dosta vozim s njima, naravno u kasnim noćnim satima kad se vraćam iz vana žabica- škurinje novo naselje (naravno manje od 5km) 40 kuna s Cameom, jednom ili dva puta sam platio 30 ali mislim da je bio neki privatnik a ne Cameo da li vara Cameo...meni se čini da vara jer kod njih je 5km 13 kuna bez obzira bila dnevna ili noćna cijena (mislim da je to tako) ali kad se vraćate kasno navečer uvijek će te platiti 40km bez obzira živite li unutar 5 ili unutar 10km |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Kako meni nikada nisu naplatili 40 kn? A relacija je jednom bila od Kumičićeve na Sušaku do Čandekove na Turniću (ravnih 5 km) i koštala je 13 kuna (4 ujutro).......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente Ja izgledam pitomije od ovog pseta na avataru...... ![]() A još kada bacim osmijeh, postajem tako nježan i neodoljiv....... ![]() Pravi pacifist.... ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

Ok?