ja imam svog taksista koji radi privatno! s obzirom da sam redovan klijent naplacuje mi 20 kn unutar otprilike 5 km,kojput bude i malo vise! uvijek je tocan i znam da mogu racunati na njega i zvati i po noci po danu
Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; ja se uvijek svađam i odbijam platit više od 13 kn; prijetim tužbom, policijom, derem se na one u centrali, ...
ja imam svog taksista koji radi privatno! s obzirom da sam redovan klijent naplacuje mi 20 kn unutar otprilike 5 km,kojput bude i malo vise! uvijek je tocan i znam da mogu racunati na njega i zvati i po noci po danu
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck
Ma debili. Tj. taxisti su ok ali onaj njihov leader je totalni imbecil.
pa uvijek mozes lomit do prvog busa ako nist![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
evo ja sam sinoc izao mado taxijem i oderali su nas ko majmune.....od grada do drenove nam je taxist uzeo 80kn........![]()
ja nisam luzer o naprotiv....
sad je cameo poskupio sa 13 na 20kn unutar 5km
prosli tjedan su jedni prijatelji njih 4 isli cameom do krnjeva od žabice sto je sigurno unutar 5km i naplatio im je 40kn jos se vozac cudio kad mu je ovaj na onaj toki-voki to rekao, gluposti
Giggs... Giggs will tear you apart... again
meni uzmu 40 kn za 8 km...
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
jer je 20kn do 5 km a 40 do 10km