Stranica 5 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 53

"Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; a čuješ ovaj naš bus je najskuplji u državi 11 kn u jednom smjeru,a kao što sam imala prilike vidjeti ...

Starter
    Datum registracije
    28-02-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Re: "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente

a čuješ ovaj naš bus je najskuplji u državi 11 kn u jednom smjeru,a kao što sam imala prilike vidjeti taxi je najjeftiniji u državi - ) 20-30 kn za 5 km, nije neka razlilka u novcu. Inače imam auto i vozim ali ne da mi se tlačiti kad idem van paziti koliko i što ću popiti, gdje ću parkirati, da li će mi budala otkinuti retrovizor, da li ću nekog pregaziti ili će se pijana budala zabiti u mene. Ne mislim da je to neki luksuz voziti se taxijem u današnje vrijeme. Ako idem s frendicama van svakoj je po 10 kn za tamo i 10 natrag, a u busu nema dijeljenja vožnje, ili u cameu koji je kao najjeftiniji s onih svojih 20 kn, samo što naplati 20 kn svakoj od nas, nije mi problem dati 10 kn više, ali ne volim da netko pravi budalu od mene.

Starter Avatar od korisnika pariggi
    Datum registracije
    28-02-09
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: barbaraturnić Pogledaj Poruke
    a čuješ ovaj naš bus je najskuplji u državi 11 kn u jednom smjeru,a kao što sam imala prilike vidjeti taxi je najjeftiniji u državi - ) 20-30 kn za 5 km, nije neka razlilka u novcu. Inače imam auto i vozim ali ne da mi se tlačiti kad idem van paziti koliko i što ću popiti, gdje ću parkirati, da li će mi budala otkinuti retrovizor, da li ću nekog pregaziti ili će se pijana budala zabiti u mene. Ne mislim da je to neki luksuz voziti se taxijem u današnje vrijeme. Ako idem s frendicama van svakoj je po 10 kn za tamo i 10 natrag, a u busu nema dijeljenja vožnje, ili u cameu koji je kao najjeftiniji s onih svojih 20 kn, samo što naplati 20 kn svakoj od nas, nije mi problem dati 10 kn više, ali ne volim da netko pravi budalu od mene.
    Niste se valjda umorili od ove teme?
    Baš je interesantno krenulo i vi svi stali,, pa mislim da ste svi u pravu i oni koji plaćaju i oni koji naplaćuju. Stavite se jedni drugima u kožu i vrlo brzo doć će do međusobnog razumjevanja

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: barbaraturnić Pogledaj Poruke
    a čuješ ovaj naš bus je najskuplji u državi 11 kn u jednom smjeru,a kao što sam imala prilike vidjeti taxi je najjeftiniji u državi - )
    Niti je bus najskuplji niti je taksi najjeftiniji...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Starter Avatar od korisnika taxirijeka
    Datum registracije
    26-01-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI

Datum registracije
    26-01-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Poštovani, kako je taxi cammeo uzeo sam maha svojom bahotosti i varanjem ljudi mi udruženi u TAXI-RIJEKA odlučili smo spustit cijene na svim relacijam gradski,prigradskim i onim međugradskim. Na ovaj potez smo se odlućili jer jednostavno moramo završiti njegovu povjest u našem gradu.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,208
    Liked
    1189 times

i kolika je ta cijena kod vas?

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Datum registracije
    26-01-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Dosta nam je našeg cammea

Mi udruženi u taxi-rijeka odlučili smo spustit cijene prijevoza jer nam je dosta ovoga bahatog ponašanja tvrtke cammeo. Ljudi radi rade protiv svih zakona, vozači voze po 12sati. Što je krajnje opasno za sve sudionike u prometu. Jednostavno želimo jednu novu vrstu usluge pružiti našim građanima za naše i njihovo bolje. Pozdrav

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,208
    Liked
    1189 times

Re: Dosta nam je našeg cammea

eto ti ga na, uteče a ne odgovori mi na pitanje koje su cijene nakon što su ih spusitli

toliko o profesionalnosti

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

centar-srdoči konkretno kolko cepate
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Starter Avatar od korisnika 3gmobile
    Datum registracije
    14-03-09
    Starost
    22
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

ja sam prije isto nekada koristio cammeo ali sad kako imam auto nemam potrebe ... inace su svi bili ok
    I don't need sex, the government f.... me every day

Lajkaj nas na Facebooku