Raspravljate o temi "Najjeftiniji" riječki taxi CAMMEO vara klijente u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; a čuješ ovaj naš bus je najskuplji u državi 11 kn u jednom smjeru,a kao što sam imala prilike vidjeti ...
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI![]()
Poštovani, kako je taxi cammeo uzeo sam maha svojom bahotosti i varanjem ljudi mi udruženi u TAXI-RIJEKA odlučili smo spustit cijene na svim relacijam gradski,prigradskim i onim međugradskim. Na ovaj potez smo se odlućili jer jednostavno moramo završiti njegovu povjest u našem gradu.
i kolika je ta cijena kod vas?
Mi udruženi u taxi-rijeka odlučili smo spustit cijene prijevoza jer nam je dosta ovoga bahatog ponašanja tvrtke cammeo. Ljudi radi rade protiv svih zakona, vozači voze po 12sati. Što je krajnje opasno za sve sudionike u prometu. Jednostavno želimo jednu novu vrstu usluge pružiti našim građanima za naše i njihovo bolje. Pozdrav
eto ti ga na, uteče a ne odgovori mi na pitanje koje su cijene nakon što su ih spusitli
toliko o profesionalnosti![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again
ja sam prije isto nekada koristio cammeo ali sad kako imam auto nemam potrebe ... inace su svi bili ok
I don't need sex, the government f.... me every day